- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ay teşekkür ederim son 9 gün hı49 gun kalmis sizin 9. ay ve arti10 gunden desek 40 gun o yapiyor yani 9 gun sonra tam 9. Ay olacak
Ben bu defa çok fena korkuyorum dur doğum deme9 mu olmuşuz10 aylıkmı doğurcaz biz
Korkmaaa doğurmazsııın.Belim ağrıyor, karnım sert, içten sanki acıyor yürüyemiyorum, ayakta kalamıyorum, uyku da gitti iyice. Erken olmasın, daha İstemiyorum derken hepinizden önce doğurmam umarım
İnş merve iyice sinirlerim bozuldu, panik atak olucam az kaldı yaniKorkmaaa doğurmazsııın.
Ay olma sakın dur. Saģlam sinirler lazım bebeler gelince.İnş merve iyice sinirlerim bozuldu, panik atak olucam az kaldı yani
Aynısı bende de var sanki karnım içten yırtılıyor gibi hem aşağıda hem yukarda ama aşağı daha çok benim oğlan baş aşağı çünkü senin ters yaBenim soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor resmen. Yukarlarda bi acı. Neden acaba?
Ben canım ve çok korkuyorum çünkü daha senesi tamamlanmamis bel fıtığı ameliyatım var sol L4+L5 de şuan yine sol bel ve ayakta ağrım var çok korkuyorum neler yaşadım bu ağrılarla yine aynısı olacak diye ödüm kopuyor, napacagimi şaşırdım . Sol tarafımdan başka yere yatamıyorum ama bu tarafımda feci agiriyorSiyatik ağrısı yaşıyan var mı yaa ben oturduğum yerden kalkamıyorum sağa sola bile dönemiyorum
Adete göreBeybi bu normal adete göre mi bebişin ilerde çıkmasına göre mi 9 a giricen? Senle 5 gün var aramızda adete göre ondan sordum ben ne zaman girerim
Bendede car aynı acı. Hep sağda yada hep solda yatamıyorum zaten sureklı dönüp duruyırumBenim soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor resmen. Yukarlarda bi acı. Neden acaba?
Maalesef kabul edilmiyor bu durumda hastalığınızın geçmesini bekleyin , çok geçmiş olsun buarada .Gunaydinnnbugun covid asimin ikincisini olmam gerekiyor ama gece asiri bogaz agrisiyla uyandim cok yaniyor annem bakti sabah baya yara olmus muhtemelen bogaz enfeksiyonu bu durumda aşı olabilirmiyim bilen var mi ??
İyileşene kadar yapmıyorlar diye biliyorumGunaydinnnbugun covid asimin ikincisini olmam gerekiyor ama gece asiri bogaz agrisiyla uyandim cok yaniyor annem bakti sabah baya yara olmus muhtemelen bogaz enfeksiyonu bu durumda aşı olabilirmiyim bilen var mi ??
Bn doğurmadıysam sende daha durBelim ağrıyor, karnım sert, içten sanki acıyor yürüyemiyorum, ayakta kalamıyorum, uyku da gitti iyice. Erken olmasın, daha İstemiyorum derken hepinizden önce doğurmam umarım
Kız dur daha doğunca sinirlencen erken başlamaİnş merve iyice sinirlerim bozuldu, panik atak olucam az kaldı yani
Arada iki tur ataydın ya
Misafirliğe gitmişimdir çok oturmuşumdur.
Şimdi de g.tüm ağrıyordur.
Belim ağrıyor, karnım sert, içten sanki acıyor yürüyemiyorum, ayakta kalamıyorum, uyku da gitti iyice. Erken olmasın, daha İstemiyorum derken hepinizden önce doğurmam umarım
Benim soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor resmen. Yukarlarda bi acı. Neden acaba?
Bendede car aynı acı. Hep sağda yada hep solda yatamıyorum zaten sureklı dönüp duruyırum
Bnmkıde uyuyup uyanınca azalıyor sankı rahatlıyor bebişDün aynı şeyi yazmıştım bende. Karnımın içi ağrıyor. Dün daha fazlaydı uyuyup uyanınca azalmış. Ama değişik bir ağrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?