2021 Aralık Anneleri

Belim ağrıyor, karnım sert, içten sanki acıyor yürüyemiyorum, ayakta kalamıyorum, uyku da gitti iyice. Erken olmasın, daha İstemiyorum derken hepinizden önce doğurmam umarım

Benim soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor resmen. Yukarlarda bi acı. Neden acaba?
Aynısı bende de var sanki karnım içten yırtılıyor gibi hem aşağıda hem yukarda ama aşağı daha çok benim oğlan baş aşağı çünkü senin ters ya

Siyatik ağrısı yaşıyan var mı yaa ben oturduğum yerden kalkamıyorum sağa sola bile dönemiyorum
Ben canım ve çok korkuyorum çünkü daha senesi tamamlanmamis bel fıtığı ameliyatım var sol L4+L5 de şuan yine sol bel ve ayakta ağrım var çok korkuyorum neler yaşadım bu ağrılarla yine aynısı olacak diye ödüm kopuyor, napacagimi şaşırdım . Sol tarafımdan başka yere yatamıyorum ama bu tarafımda feci agiriyor

Gunaydinnn bugun covid asimin ikincisini olmam gerekiyor ama gece asiri bogaz agrisiyla uyandim cok yaniyor annem bakti sabah baya yara olmus muhtemelen bogaz enfeksiyonu bu durumda aşı olabilirmiyim bilen var mi ??

Gunaydinnn bugun covid asimin ikincisini olmam gerekiyor ama gece asiri bogaz agrisiyla uyandim cok yaniyor annem bakti sabah baya yara olmus muhtemelen bogaz enfeksiyonu bu durumda aşı olabilirmiyim bilen var mi ??
Maalesef kabul edilmiyor bu durumda hastalığınızın geçmesini bekleyin , çok geçmiş olsun buarada .

İyileşene kadar yapmıyorlar diye biliyorum

Belim ağrıyor, karnım sert, içten sanki acıyor yürüyemiyorum, ayakta kalamıyorum, uyku da gitti iyice. Erken olmasın, daha İstemiyorum derken hepinizden önce doğurmam umarım
Bn doğurmadıysam sende daha dur

Benim soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor resmen. Yukarlarda bi acı. Neden acaba?

Bendede car aynı acı. Hep sağda yada hep solda yatamıyorum zaten sureklı dönüp duruyırum

Dün aynı şeyi yazmıştım bende. Karnımın içi ağrıyor. Dün daha fazlaydı uyuyup uyanınca azalmış. Ama değişik bir ağrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…