- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Nazar etmim de bnm mide de sorun yok sırtım ağrıyorMide işi de son 1 haftadır çıktı
İlaç almadan idare etmeye çalışıyorum
Survivor
Aslında en kolay zaman ilk 6 ayBu minik ya 2 aylık ya var ya yok
Dikişsiz doğrabilen duymadım daha.E işte sağlıklı olan oymuş anne için çok rahat filan diye
Küçük bebe olcak dikişsiz tmm rahat
dikişli zor onun dikişler daha geç iyileşiyor onun pansumanı ufff doğurmak ne zor iş anacım
Benimki tersken çok ağrıyorduNazar etmim de bnm mide de sorun yok sırtım ağrıyor
Bn duydumda bebe minnakmış duyduğumDikişsiz doğrabilen duymadım daha.
Aynn Bnm de öyleydiBenimki tersken çok ağrıyordu
Sonra düzeldim bayağı
Şimdi herhalde büyüdü diye tekrar başladı
İçerisi eskisi gibi ferah olamaz
Sırtım da yan yatmaktan ağrıyor
Sırtıma yastık desteği yapıyorum
Yakında yatakta kocama yer kalmayacsk
Ben gavisconcu oldmMide işi de son 1 haftadır çıktı
İlaç almadan idare etmeye çalışıyorum
Survivor
Bizde de kizim yanimda uyuyor ben uyuyunca o da mecbur kocis salona terfi bebis dogunca nolcek bklmAynn Bnm de öyleydi
Yastıklar ve bn yatakta adam kıyıda köşede
Bi sırtımda bi başımda bi bacağımda varAynn Bnm de öyleydi
Yastıklar ve bn yatakta adam kıyıda köşede
Hiç huyum değildirBen gavisconcu oldm
Allah seni kiz eziyet etme kendineBi sırtımda bi başımda bi bacağımda var
Alış dedim çocuk gelince öyle kenarda duracaksın
Hiç huyum değildir
Normalde ilaca abanırım
Bu ara direniyorum
Bi kere çok artınca aldım
Geri kalanı şdare ediyorum
İlerde bunları söyleyip geline işkence edeceğiö
Bn duydumda bebe minnakmış duyduğum
Banane gelinim düşünsünAllah seni kiz eziyet etme kendine
Cok dusunur kesinBanane gelinim düşünsün
Bizim doktorla konuştum son gidişte, illa normal istersen ben kesi atar çıkarırım dedi bana uyar ama alt tarafı mahvetmek illa normal yapıcam diye mantıklı değil dedi. İdrar kaçırma, rahim sarkması vs oluyor ilerde. Yağ gibi gelecekse normal olsun tabi ki diyor. Ben de aynı görüşteyim kolay olacaksa her şey uygunsa normale alın yoksa zorlamayın hocam dedim.E işte sağlıklı olan oymuş anne için çok rahat filan diye
Küçük bebe olcak dikişsiz tmm rahat
dikişli zor onun dikişler daha geç iyileşiyor onun pansumanı ufff doğurmak ne zor iş anacım
Valla cok mantikli bazen normal sezeryandan daha sıkıntılı olabiliyor :sBizim doktorla konuştum son gidişte, illa normal istersen ben kesi atar çıkarırım dedi bana uyar ama alt tarafı mahvetmek illa normal yapıcam diye mantıklı değil dedi. İdrar kaçırma, rahim sarkması vs oluyor ilerde. Yağ gibi gelecekse normal olsun tabi ki diyor. Ben de aynı görüşteyim kolay olacaksa her şey uygunsa normale alın yoksa zorlamayın hocam dedim.
Aynen kadın da onu açıkladı, sırf normal doğuracağım diye bedeninde hasar kalması doğru değil. Sonra idrar kaçırınca yine ameliyat olmak lazım o zaman iyi mi olacak mesela.Valla cok mantikli bazen normal sezeryandan daha sıkıntılı olabiliyor :s
Aynen daha kötü kendi gelirse gelir zaten bebek zorlamaya gerek yokAynen kadın da onu açıkladı, sırf normal doğuracağım diye bedeninde hasar kalması doğru değil. Sonra idrar kaçırınca yine ameliyat olmak lazım o zaman iyi mi olacak mesela.
Ee doğru diyor tabiBizim doktorla konuştum son gidişte, illa normal istersen ben kesi atar çıkarırım dedi bana uyar ama alt tarafı mahvetmek illa normal yapıcam diye mantıklı değil dedi. İdrar kaçırma, rahim sarkması vs oluyor ilerde. Yağ gibi gelecekse normal olsun tabi ki diyor. Ben de aynı görüşteyim kolay olacaksa her şey uygunsa normale alın yoksa zorlamayın hocam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?