2021 Aralık Anneleri

E işte sağlıklı olan oymuş anne için çok rahat filan diye
Küçük bebe olcak dikişsiz tmm rahat
dikişli zor onun dikişler daha geç iyileşiyor onun pansumanı ufff doğurmak ne zor iş anacım
Dikişsiz doğrabilen duymadım daha.

Nazar etmim de bnm mide de sorun yok sırtım ağrıyor
Benimki tersken çok ağrıyordu
Sonra düzeldim bayağı
Şimdi herhalde büyüdü diye tekrar başladı
İçerisi eskisi gibi ferah olamaz

Sırtım da yan yatmaktan ağrıyor
Sırtıma yastık desteği yapıyorum
Yakında yatakta kocama yer kalmayacsk

Aynn Bnm de öyleydi
Yastıklar ve bn yatakta adam kıyıda köşede

Aynn Bnm de öyleydi
Yastıklar ve bn yatakta adam kıyıda köşede
Bi sırtımda bi başımda bi bacağımda var
Alış dedim çocuk gelince öyle kenarda duracaksın
Ben gavisconcu oldm
Hiç huyum değildir
Normalde ilaca abanırım
Bu ara direniyorum
Bi kere çok artınca aldım
Geri kalanı şdare ediyorum

İlerde bunları söyleyip geline işkence edeceğiö

Allah seni kiz eziyet etme kendine

E işte sağlıklı olan oymuş anne için çok rahat filan diye
Küçük bebe olcak dikişsiz tmm rahat
dikişli zor onun dikişler daha geç iyileşiyor onun pansumanı ufff doğurmak ne zor iş anacım
Bizim doktorla konuştum son gidişte, illa normal istersen ben kesi atar çıkarırım dedi bana uyar ama alt tarafı mahvetmek illa normal yapıcam diye mantıklı değil dedi. İdrar kaçırma, rahim sarkması vs oluyor ilerde. Yağ gibi gelecekse normal olsun tabi ki diyor. Ben de aynı görüşteyim kolay olacaksa her şey uygunsa normale alın yoksa zorlamayın hocam dedim.

Valla cok mantikli bazen normal sezeryandan daha sıkıntılı olabiliyor :s

Merhaba kızlar 32+5 im kanamam oldu hafif korktum hastaneye koştum.
İlişki ve kabızlık varsa olabilir dedi ikisi de olmadı ama rahim ağzı kapalı olunca endişe etmedim.
Sonrasında nst bağladı 2 kere ikisinde de sancim 80 100 ağırlıklı, hemen yatış verdi zaten kanama durana kadar dedi sanci da çıkınca iki adet ciğer geliştirici igne adalat mi ne ilaç serum vb sabaha kadar bunlari verdiler.Su an sabah tekrar nst çekilecek onu bekliyorum.Sunu merak ediyorum acaba sancıları 80 100 u görüp doğum yapanlar ne zaman yaptı,şu an çok küçük bi korku düştü içime ama Haktan hayırlısı. Ne olur bana dua edin bebisim gelmesin erkenden en azindan 36 37 görebilir miyim acaba :/
Hepinizden Allah razı olsun.Burda çok okudum sanki Kabizlik çekenler fazla zorlamayın bol bol sıvı lifli vb beslenin Hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum herkese

Ee doğru diyor tabi
Bnm de fikrim aynı o kadar yırtıldıktan sonra ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…