Ondan bilgi veriyoruz ya zaten korkma diyeBen hiç doğurmadım ama
Benimde öyle 8.5 yıl oldu inşallah hemen kalkabilirizDümdüz bi çizgi Bnm ki çoook az kalmıştı uzun süre olduğundan
Yine aynı yerden kesilecek mesela
Yok zaten pansumanı açılana kadar göremem herhaldeOndan bilgi veriyoruz ya zaten korkma diye
Bnmde nerdeyse 10 yıl olcakBenimde öyle 8.5 yıl oldu inşallah hemen kalkabiliriz
Aynn 5. Gün açılır pansumanın sen bi daha 2 saat mi gitçen bandaj açılımınaYok zaten pansumanı açılana kadar göremem herhalde
Neyse benim göbeğimin altında çizgi var zaten
Bana işaret koymuşlar kolay olsun diye
Siz düşünün
Yok yaAynn 5. Gün açılır pansumanın sen bi daha 2 saat mi gitçen bandaj açılımına
Kendi dr yapar o 2 saat değilmiydiYok ya
Onu kendi doktorum yapmaz mı?
Yok ameliyat yapacağı yer 2 saatKendi dr yapar o 2 saat değilmiydi
Rica ederim,Olabilir ben aylardır kullanıyorum ama benim belimde fıtık ameliyatı var sol tarafıma ve bacağa nüksetmis olabilir hamilelikte bilemiyorum ama doktorunuza danışınTesekkur ederimmagnezyum kullanmiyorum dr gerek gormemisti kramp olmadigi icin, ondan olabilir diye dusunuyorum bi danisayim bakalim
Hee bn onu da 2 saat sanıyordum tmm zaten ilk gün zorlanırsın sonrası kolay canın tatlı değilse tabiYok ameliyat yapacağı yer 2 saat
Kendi doktorum yarım saat çok şükür
Tabi ki tatlıHee bn onu da 2 saat sanıyordum tmm zaten ilk gün zorlanırsın sonrası kolay canın tatlı değilse tabi
Yok anlat hadi tamamO zmn bn daha bişi anlatmam canım
Binbir gece masalları gibi onu da başka bölümde anlatırımYok anlat hadi tamam
Başıma ne geleceğini bileyim bari
Yaa her akşam böyle rahat modda olmamBinbir gece masalları gibi onu da başka bölümde anlatırım
El ayak yanmasi karacigerle ilgili de olabilir diye konusulmustu burada yanlış hatirlamiyorsam, dr bir oneride bulunursa size de bilgi vereyimBende de yanma var hem de kansız olmama rağmen özellikle ellerim yanıyor ve uyuyamıyorum resmen sormadım doktora sürekli ellerimi ayaklarımı yıkıyorum yok soğuk maden suyu şişesi ve buz küpleriyle rahatlayıp öyle uykuya dalıyorum
Ayyy o çok fena oturamıyon WC ye gidemiuon çişini bile rahat yapamıyonBana da bugün vajinal doğumun dikiş ağrısını övdüler ooh. Harikaa.
Kız bişi yok hapşırmak ve öksürmek çok ağrı yapıyor Bnm en çok o zmn ağrıyorduYaa her akşam böyle rahat modda olmam
Hazır ortam uygunken anlat gitsin hadi
He amaan onu biliyordumKız bişi yok hapşırmak ve öksürmek çok ağrı yapıyor Bnm en çok o zmn ağrıyordu
Bnm Canım hiç tatlı değildir bn 1 hafta sonra ev süpürmeye başlamıştım
Bi de dik yürümek lazım kambur olunca dikişler yamuk kaynar derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?