2021 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelecek yavrunuz dualarımız sizlerle canım

İnşallah bişey olmaz içini ferah tut gelirsede artık bebiş büyük hayırlısı olsun

Nasıl plesantaniz yaşlanmış ? İnşallah sorunsuz devam eder
şöyleymiş; plasenta bebeği besleyen bi organ ya zamanla işlevini kaybedermiş ama 37.haftadan itibaren bunun olması gerekirmiş. zamanla üzerinde kireçlenmeler oluyomuş buna yaşlanma deniyomuş. 37 den önce olması sıkıntı olabiliyomuş. bebeğe giden kan akışı yavaşlayabilirmiş, gelişimi gerileyebilirmiş, erken doğum olabilirmiş, doğum sonrası aşırı kanama olabilirmiş. ama doktorum sen rahat ol bu şekilde 40 haftayı gören gebeler de çok dedi. şu an gelişimi güzel bi bebek çok şükür. haftasından 2 haftaya kadar önde nerdeyse. haftalık takip edecek. bi sorun çıkmadan süreci tamamlarım inşallah ben de

Ohoo kaç ay öncesi
Benim göbeğimin altında bi çizgi var
Bence orası sinyal veriyor

Bilmiyorum artık o üye ne yaptı da patlattıysa dikişleri
Bazen aklıma gelince gülesim geliyor
dikişi açılmış olabilir de içi de gözükmez yahu o lohusalıktan öyle sanmıştır 7-8 kat kesip sonra her katı ayrı ayrı tek tek dikiyolar

dikişi açılmış olabilir de içi de gözükmez yahu o lohusalıktan öyle sanmıştır 7-8 kat kesip sonra her katı ayrı ayrı tek tek dikiyolar
Bilmiyorum ki
Belki doğum dikişi değildi bile
Ama içim açıldı dediğini hatırlıyorum

Canim cok gecmis olsun insallah vaktinde gelir hayirlisiyla

İnşallah canım sen dikkat et olabildiğince uzanıp dinlenmeye çalış suyunu filan meyveni yogurtunu yine güzelce ye protein et süt güzelce tüket belki çok faydası olur güzel olacak herşey Allah'ın izni ile

Küveze girer filan dedi neyse rahat olaym
Sakin ol. Serumlar haplar işe yarıyor benim sancılarım adalat ile durmuştu dün gece yine sancılandım bu sefer nidicard verdiler ama ikiside aynı. Ayrıca küveze girmesi gerekirse de girsin korkma canı sağ olsun sağlıklı olsun ordan da çıkar Allahın izniyle

Dr um erken olur hazırlıklı ol dedi ://

Sanci sıfırlanır mi acaba tedavi ile aklım başımda degil
Geçmiş olsun doktorlar olabilecek herseyi söylüyor sonucta (banada neler dediler) ama şuan illa doğum olcak diye bişey yok stres yapma sen stres yaptıkca bebekte stresli olur. Serum takmışlardı bana sancı için ondan sonra düzelmişti. İnşallah vaktinde gelir bebegin ama şimdi geleceksede sıkıntı olmaz. Bebek için tehlikenin gectiği ilk sınır 32.hafta demişti doktor ciğer geliştirici yapılmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…