2021 Aralık Anneleri

Ay neler neler denedim
Yok bazen bana mısın demiyor

İlaç da fena değil gibi duruyor

Ben henüz o evreye gelmedim
Debeleniyorum
Dr bana diyo ki magnezyumu 2 tane alıyom ya ishal yapar kilo almazsın dedim hee ilk zamanlar rahattımda artık fayda etmiyor dedim
İlaca da alışınca işte zor

Sancıyı hissediyor musun görünen siddette

Bebekler anneden güçlü:) Allah ne yazdıysa onu yaşayacağım tabii ki ama anne yüreği işte sıkıntısız olsun hersey istiyor

Sancıyı hissediyor musun görünen siddette
Sancı olarak bi ağrıdan bahsediyorsak herhangi bir ağrı yok. Kasılma hissedyrm. Bebek göbeğime toplanıyor ne nefesim kesiliyor gbi oluyor içim çekiliyor resmen

Sancı olarak bi ağrıdan bahsediyorsak herhangi bir ağrı yok. Kasılma hissedyrm. Bebek göbeğime toplanıyor ne nefesim kesiliyor gbi oluyor içim çekiliyor resmen
Him adet sancısı gibi onun incesi bendeki ama nst de çıkan aynı şey mi anlamadım çünkü takip ettim kağıtta bende sanci varken orda yok orda çıkan şeyleri tam olarak hissetmiyorum bu da daha çok düşündürüyor:$

Çok şükür öyle bi ağrm yok ama aşırı toplama kasılma yaşyrum. Cihazı bazenn doğru bağlayamıyorlar o yüzden mi doğru çıkmıyo acaba sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…