Ay walla Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuşAnlatacak bi şeyim yok demiştim dün
Artık var
Yine kabız oldum sanırım
Öncr bi her yolu deneyeyimAy walla Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş
Siyah erik denemişsinzdr demiÖncr bi her yolu deneyeyim
Olmado yine doktoru arayacağım sanırım
Bnce tek çare hareketÖncr bi her yolu deneyeyim
Olmado yine doktoru arayacağım sanırım
Ben dün kanattim . Cok aci cektimAnlatacak bi şeyim yok demiştim dün
Artık var
Yine kabız oldum sanırım
Ay neler neler denedimSiy
Siyah erik denemişsinzdr demi
İlaç da fena değil gibi duruyorBnce tek çare hareket
Bi de düşünmemek
Ben henüz o evreye gelmedimBen dün kanattim . Cok aci cektim
Dr bana diyo ki magnezyumu 2 tane alıyom ya ishal yapar kilo almazsın dedim hee ilk zamanlar rahattımda artık fayda etmiyor dedimAy neler neler denedim
Yok bazen bana mısın demiyor
İlaç da fena değil gibi duruyor
Ben henüz o evreye gelmedim
Debeleniyorum
Magnezyum mu wc ye çıkarıyormusDr bana diyo ki magnezyumu 2 tane alıyom ya ishal yapar kilo almazsın dedim hee ilk zamanlar rahattımda artık fayda etmiyor dedim
İlaca da alışınca işte zor
İlk zmn beni ishal yaptı yan etki olarak sonra vücut alıştı tık yokMagnezyum mu wc ye çıkarıyormus
Cok su iciyor musun peki ? Ben sanki magnezyum u kullandığımdan beri ki 4.aydan beri alıyorum çok şükür çok güzel o durumumİlk zmn beni ishal yaptı yan etki olarak sonra vücut alıştı tık yok
Şu an tek derdim erken gelmesin zamanını bulsun. Aralık anaları olarak hepimizin bebesi çok aceleci nedenseEe doğru diyor tabi
Bnm de fikrim aynı o kadar yırtıldıktan sonra ne gerek var
Sancıyı hissediyor musun görünen siddetteSakin ol. Serumlar haplar işe yarıyor benim sancılarım adalat ile durmuştu dün gece yine sancılandım bu sefer nidicard verdiler ama ikiside aynı. Ayrıca küveze girmesi gerekirse de girsin korkma canı sağ olsun sağlıklı olsun ordan da çıkar Allahın izniyle
Bebekler anneden güçlü:) Allah ne yazdıysa onu yaşayacağım tabii ki ama anne yüreği işte sıkıntısız olsun hersey istiyorGeçmiş olsun doktorlar olabilecek herseyi söylüyor sonucta (banada neler dediler) ama şuan illa doğum olcak diye bişey yok stres yapma sen stres yaptıkca bebekte stresli olur. Serum takmışlardı bana sancı için ondan sonra düzelmişti. İnşallah vaktinde gelir bebegin ama şimdi geleceksede sıkıntı olmaz. Bebek için tehlikenin gectiği ilk sınır 32.hafta demişti doktor ciğer geliştirici yapılmış zaten.
Sancı olarak bi ağrıdan bahsediyorsak herhangi bir ağrı yok. Kasılma hissedyrm. Bebek göbeğime toplanıyor ne nefesim kesiliyor gbi oluyor içim çekiliyor resmenSancıyı hissediyor musun görünen siddette
Him adet sancısı gibi onun incesi bendeki ama nst de çıkan aynı şey mi anlamadım çünkü takip ettim kağıtta bende sanci varken orda yok orda çıkan şeyleri tam olarak hissetmiyorum bu da daha çok düşündürüyor:$Sancı olarak bi ağrıdan bahsediyorsak herhangi bir ağrı yok. Kasılma hissedyrm. Bebek göbeğime toplanıyor ne nefesim kesiliyor gbi oluyor içim çekiliyor resmen
Çok şükür öyle bi ağrm yok ama aşırı toplama kasılma yaşyrum. Cihazı bazenn doğru bağlayamıyorlar o yüzden mi doğru çıkmıyo acaba sizinHim adet sancısı gibi onun incesi bendeki ama nst de çıkan aynı şey mi anlamadım çünkü takip ettim kağıtta bende sanci varken orda yok orda çıkan şeyleri tam olarak hissetmiyorum bu da daha çok düşündürüyor:$
Kasım annelerinin grubu var mı? Adı ne? Bir aradım bulamadım da benKasim annelerinden az kişi kaldi galiba dogurmayan
Seni etiketledimKasım annelerinin grubu var mı? Adı ne? Bir aradım bulamadım da ben
Evet ya çok doğuran olmuşKasim annelerinden az kişi kaldi galiba dogurmayan
3 gun sonra hazirlikli olun Ekim bitiyorEvet ya çok doğuran olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?