2021 Aralık Anneleri

Ya felaket Bi bel ağrısı yaşıyorum.
Cnm ben 150 lerde gördüm sancıyı. Şuan çok şükür iyiyim. Sen stres yapma. İnş zamanında gelir kuzucuk

Çok şükür öyle bi ağrm yok ama aşırı toplama kasılma yaşyrum. Cihazı bazenn doğru bağlayamıyorlar o yüzden mi doğru çıkmıyo acaba sizin
6 kez çektiler dünden beri bilmiyorum ki hep 80 100
Dunku tedaviden sonra sabahki 55 filandi ama dr onu bile riskli buldu

Ay seninle aynı miydik hafta olrak ne

Ne zmn gördün nasılsın simdi tedavi ne uygulandi
Evet cnm aynıydık. Ben 28 haftalık Ken kasılma ve pembe leke gelme şikayeti ile gittim. Gittiğimde 1,5 cm açıklığım vardı. Ve 100 ile150 aradı sancılarım çıktı. 2 gün hastanede kaldım progestan iğne serum yedim 3 tane ciğer geliştirici oldum. Açılma 2,5 cm de sabit kaldı. Yatış istirahat verdi tuvalet ve duş Dışında ayağa kalkmadım 2.5 cm açıklık ile bu haftaya kadar geldim çok şükür. İnş en az Bi 3 hafta Daha gider diye ümit ediyorum

Dr sanci varken bıraktı mi ve şu an sancin hala çıkıyor mu canm aynı durum gibi bana progestan vermedi de adalat ciğer geliştirici ve serum

6 kez çektiler dünden beri bilmiyorum ki hep 80 100
Dunku tedaviden sonra sabahki 55 filandi ama dr onu bile riskli buldu
Sürekli o şekildeyse risklidir belki. Bol bol ayetel kürsi oku dua et heyecanlanma streslenme haplar işe yarar herşey yoluna girecek inşallah

Gider inşallah

Arkadaşlar ben 31. Haftamda hastaneye yatağımda 24 saat arayla ciğer geliştirici yapıldı . Sanrım 4 doz oluyo 2 2 şeklinde. Dün geceden beri çok kasılmam var sancım çıktığı için bugün bi ciğer geliştirici daha yapıldı . Kaç defa yapılıyor normalde bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…