2021 Aralık Anneleri

Ben de hep masaya çarpıyom

Onu da artık doğurana kadar yapamam
Ayakta iş yapma hastalığıö var
Uslu uslu oturarak yapabilsem daha çok iş göreceğim ama
Bi başlayınca canla başla yapıyorum sonra yapamaz hale geliyorum
Benim de telefonla oturarak konuşamamak gibi bir hastalığım var ve bu beni çok yoruyor Arayan kısa da konuşmuyor. Eskiden konuşurken bir sürü iş yapardım farketmeden ama simdi anca kendi etrafımda dönüyorum evin içinde. Sonra da mahvoluyorum Senin gibi bir iş yaparken de sürekli ayaktayım. Hastalik galiba bu mazoşist miyiz neyiz

Tezcanlıyız bence
Bi şeye başlayınca bitsin istiyorum bi an önce

Ahan da aynı ben göbek büyük farkındayım, ama benim adım Tatar Ramazan ben buradan geçerim diyorum. Geçemiyorum

Ay yok
Sonra her gördüklerinde oo ne kilo aldın derler
Onu mu çekeceğim
10 hafta kilo almadım sonra 1 kilo aldım
Hemen görünce kilo almışsın diyorlar
Sanki hassas tartı gibiler
Pardon ama hamilelikte kilo almayıp ne zaman alacakmissin?Geri zekalı insanlar her bünye farklı olmadığı gibi her hamilelikte aynı olmaz aynı kadın birinde alır diğerinde almaz buna hormonlar ve bebek karar verir.Tuza şekere hamur işine dikkat edildiği sürece alınan kilo kalıcı olmaz.Sen de lütfen kilo alicam diye kendini kısma çünkü emzirme dönemi bu alınan kilolara ihtiyaç olacak

Aynısı bende de var telefonla konuşurken kalkıp yemek yapıyorum.Telwfonun faydası

Aslında benim kısmam çok farklı sebeplerden oldu
Bi ara suyum fazlaydı, gaz, kabızlık sorunu filan yaşıyordum
Yiyebileceklerim epey azalmıştı o yüzden
Kilo da almadım iyi oldu

Yine de insanların bu hassas tartı gibi olmaları bazen sinir bozucu
Gerçi normalde takmıyordum da
Bu ara hormonlar sanırım
Herkese çatasım var

İçine en çok ne siniyorsa onu koy ama ben sanırım Umay'ı seçerdim. Çok güzel bir isim baktın hala kararsızsın kurayı yap bakalım ne çıkacak

Kızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.

ben devam ediyorum. ağrılar tavan yaptı bende de. dişimi sıkmaya çalışıyorum. dayanmaya çalışcam 37 ye kadar

Gönlünü ferah tut ,sağsalim kucağına alacaksın inşallah . Büyüdü oğluşun artık

Ayy né güzel yaaa ben hiç asermedim bunda da kizimda da
Hatta kizimda bi aksam düşündüm acaba neye asersem de eşimi yollasam diye ciks yok yine canım bişey çekmedi ben elendim siz devam edin
Bn çok saçma bişi aşerdim söyleyeyim de sizin de çeksin çeyrek altın çekti eşimdalga geçiyorsun dedi almadı

Gelecekse buyursun hayırla gelsin canım. Korkma hiç.

He valla bnde aynı halbuki demiştim bunsefer gece göndercem yok anam aşerme filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…