- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Muhtemelen daha da uzun zaman sarma falan göremezAfedersin ama 100 kilo bitirmemeye çalışıyorum
Akrabalara karşı gurur meselwm oldu
Özellikle eşimin akrabalarına
Dua etsin bu sOn aylarda böyleyim
İlk aylarda sarma sarmışlığım bar kendisine
Ilginçmiş. Kendi doktorun da güzel seyler söyler insallah.Valla baktı erken doğum belirtisi yok bebek normal görünüyor dedi. Rahim ağzında bir damarda çatlak mi ne varmış ondan dedi. İğne serum falan yaptılar aksama çıktım. Cumartesi kendi doktoruma kontrolüm var bir de ona baktiracagim bakalim. Nişan değil ben de dün koyu renk akıntı olunca nişan olabilir mi diye arastirmistim ama değilmiş Allahtan. Sağol kuzum
Sarmalara veda edelimMuhtemelen daha da uzun zaman sarma falan göremez
Öf ben inadına yerdim.Afedersin ama 100 kilo bitirmemeye çalışıyorum
Akrabalara karşı gurur meselwm oldu
Özellikle eşimin akrabalarına
Dua etsin bu sOn aylarda böyleyim
İlk aylarda sarma sarmışlığım bar kendisine
Insallah canim. Bu bebekle ilgili bacak boyu kısa falan deyip canımı sıktı biraz. Kendi doktorum görsün bakalim ne diyecek. 7 aydır böyle bisey diyen olmamıştı bide bu çıktı başıma.Ilginçmiş. Kendi doktorun da güzel seyler söyler insallah.
Ay yokÖf ben inadına yerdim.umrumda değil kendimden memnunum diyerekten...
Biber dolması yeter de artar bileSarmalara veda edelim
Allah AllahInsallah canim. Bu bebekle ilgili bacak boyu kısa falan deyip canımı sıktı biraz. Kendi doktorum görsün bakalim ne diyecek. 7 aydır böyle bisey diyen olmamıştı bide bu çıktı başıma.
Onu da artık doğurana kadar yapamamBiber dolması yeter de artar bile
Hamile kocasıyım diyo ben öyle deyinceOh ne güzel o zamanBenimki de benden önce aşerir canı tatlı çeker falan. Hamile sen misin ben mi belli değil diyorum ben de ona
Bana da görümcem yanakların dolmuş demişti.Ay yok
Sonra her gördüklerinde oo ne kilo aldın derler
Onu mu çekeceğim
10 hafta kilo almadım sonra 1 kilo aldım
Hemen görünce kilo almışsın diyorlar
Sanki hassas tartı gibiler
Benim lohusalığım zor geçecek galiba yaBana da görümcem yanakların dolmuş demişti.Ben kiloyu hiç yanaktan almam. Zatentotalde 10 kilo aldım. Onun da bebeden geri kalanı bacaklarda. Eşime sorayım dedim sence yanaklarım dedim daha lafımı tamamlamadan hayır hiç kilo almadı dedi o gün.
Ya kesinlikle onlara ne. Hiiiiç kimseyi ilgilendirmez.Benim lohusalığım zor geçecek galiba ya
Bak şimdi hatırlattın yine sinir oldum
Aldıysam da aldım yani size ne?
Sanki hamile değilim de oturduğum yerden alıyorum öyle keyfime
Gerçi öyle de olabilirdi
Yine onlara ne?
Lohusaylen beni odaya kapatın gençlerYa kesinlikle onlara ne. Hiiiiç kimseyi ilgilendirmez.
Ben uğraşırım senle. Sen bana gel.Lohusaylen beni odaya kapatın gençler
Size çatarsam da lohusa bu deli deyin geçin
Önden uyarıyorum ki dövüşmeyelim işteBen uğraşırım senle. Sen bana gel.
Bana da görümcem yanakların dolmuş demişti.Ben kiloyu hiç yanaktan almam. Zatentotalde 10 kilo aldım. Onun da bebeden geri kalanı bacaklarda. Eşime sorayım dedim sence yanaklarım dedim daha lafımı tamamlamadan hayır hiç kilo almadı dedi o gün.
Bana da bugün yine sen kilo almadın ama göbeğin kocaman oldu dendi. Aynı cümle bininci kez filan duyuyorum.Bana da abim koca göbekli diyip duruyor
Başta çok mu kilo aldım diye üzülüyordum. Şimdi göbeğim büyüdükçe daha da zayıf görüyorum kendimi algım bozuldu
Bana da bugün yine sen kilo almadın ama göbeğin kocaman oldu dendi. Aynı cümle bininci kez filan duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?