2021 Aralık Anneleri

Seninki de sanki yıldıran cinsten Aha şimdi canı yine bişey çekecek diye ödü kopar adamın

Ben bu son 3 haftada 3 kilo aldım
Her haftaya birer kilo
Toplamda 14 oldu sanırım
Bu hızla 4 kilo daha alırım 18le kapanış
Benim toplamda 18 Kilo 22 24 ile kapatacagim hamileliği büyük ihtimal alıyorum ben Kilo elimde değil napiyim çok çabuk da veriyorum lahusalikta bakicaz artık

Ben de yedim sağlıksız seyler ama daha da mutlu oldum.

Ayy né güzel yaaa ben hiç asermedim bunda da kizimda da
Hatta kizimda bi aksam düşündüm acaba neye asersem de eşimi yollasam diye ciks yok yine canım bişey çekmedi ben elendim siz devam edin
Ya mesela bu akşam masterchef izliyorum 6 çeşit yemek yaptılar nasıl canınız çekmiyo? birinden birini çekmeli yani

Benim toplamda 18 Kilo 22 24 ile kapatacagim hamileliği büyük ihtimal alıyorum ben Kilo elimde değil napiyim çok çabuk da veriyorum lahusalikta bakicaz artık
Ama yemiyorum işte bi şey
Brokoliyi seçip az kilolu mutsuz bir birey olmayı seçtim
Bu taktikle 10 hafta kilo almadım

Normalde ben de seviyorum
Ama bu akşam canım çok sağlıksız şişmanlatan şeyler çekmişti

Perşembe doktor randevum var
O yaklaşınca kilomu tutmaya çalışıyorum
Birazdan ağlayarak uyurum artık
Benim de persembe cnm hayirli haberler ins:)

Ayy né güzel yaaa ben hiç asermedim bunda da kizimda da
Hatta kizimda bi aksam düşündüm acaba neye asersem de eşimi yollasam diye ciks yok yine canım bişey çekmedi ben elendim siz devam edin
Ben instagramda yemek videoları izlerken canım çekiyor ama çoğunlukla unutuyorum. Unuttuğumu sandıklarımda belki göğsüm şişti iki defa ondan diyor annem. Ama hatırlayamıyorum ne olduğunu o zamanlar. 1 haftadır aklımda bişey var yapmam lazım unutmadım mesela onu

Oh ne güzel o zaman Benimki de benden önce aşerir canı tatlı çeker falan. Hamile sen misin ben mi belli değil diyorum ben de ona
Ay aynen benim eşim de öyle kesinlikle hamile psikolojisi yasiyor herseyi canı çeker ben isteyken bazen evde olur beni arar gelirken tatlı al gelirken cigkofte al korkuyorum benle birlikte lahusa şerbeti içer diyebi kere şunu al demedim yaaaa bak sinir oldum simdi kendime

Oo aman aman çok geçmiş olsun. Nişan filan gelmiş olabilir mi haftalar önce de gelebilir deniyo ya
Valla baktı erken doğum belirtisi yok bebek normal görünüyor dedi. Rahim ağzında bir damarda çatlak mi ne varmış ondan dedi. İğne serum falan yaptılar aksama çıktım. Cumartesi kendi doktoruma kontrolüm var bir de ona baktiracagim bakalim. Nişan değil ben de dün koyu renk akıntı olunca nişan olabilir mi diye arastirmistim ama değilmiş Allahtan. Sağol kuzum

Erkekler de eşleriyle birlikte kilo alırlarmış ya hamilelik döneminde. Bizimkiler de o hesap galiba. Hatta benden çok alsa şaşırmam Oldum olası yemeye düşkün benim eşim. Ben gebelik öncesi çöm iştahlı değildim daha yeni yeni yiyorum. İçer tabi onun neyi eksik aşkolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…