- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Seninki de sanki yıldıran cinstenBen kendimi bildim bileli aşeren bir insanım, hamileyken de durum aynıydıne görsem canım çeker çok sümdüksün diyor annem. Yiyene kadar da unutmam o canımın çektiği şeyi. Özel bir yiyecek değil ama gördüğümü canım istiyor.
Çok mutsuz olunca yime gideyim dedi yine yok dedimNeden ısrar etmedin diye çatabilirsin ben az önce ona benzer bişey yaptım
Benim toplamda 18 Kilo 22 24 ile kapatacagim hamileliği büyük ihtimal alıyorum ben Kilo elimde değil napiyim çok çabuk da veriyorum lahusalikta bakicaz artıkBen bu son 3 haftada 3 kilo aldım
Her haftaya birer kilo
Toplamda 14 oldu sanırım
Bu hızla 4 kilo daha alırım 18le kapanış
Ben de yedim sağlıksız seyler ama daha da mutlu oldum.Ben tüm hamileliğimi bu aon ayda yaşıyorum sanırım
Şu an çok saçma bi şımarıklık içindeyim
Mutsuzluktan midem bulanıyor
Niye mutsuzum peki?
Sağlıklı ama mutlu etmeyen şeyler yedim bu akşam
Bence artık dayaklığım
Ya mesela bu akşam masterchef izliyorum 6 çeşit yemek yaptılar nasıl canınız çekmiyo?Ayy né güzel yaaa ben hiç asermedim bunda da kizimda da
Hatta kizimda bi aksam düşündüm acaba neye asersem de eşimi yollasam diyeciks yok yine canım bişey çekmedi ben elendim siz devam edin
Ama yemiyorum işte bi şeyBenim toplamda 18 Kilo 22 24 ile kapatacagim hamileliği büyük ihtimal alıyorum ben Kilo elimde değil napiyim çok çabuk da veriyorum lahusalikta bakicaz artık
Kontrolüm olmasa gömerdim ben deBen de yedim sağlıksız seyler ama daha da mutlu oldum.
Oo aman aman çok geçmiş olsun. Nişan filan gelmiş olabilir mi haftalar önce de gelebilir deniyo yaAy inşallah canım ya tutmam lazım zatenÇok korktum bugün ama okumamışsın sen kanamam oldu yatırdılar ama simdi iyiyim çok şükür eve geldim
Yok yok o da çok oburSeninki de sanki yıldıran cinstenAha şimdi canı yine bişey çekecek diye ödü kopar adamın
Benim de persembe cnm hayirli haberler ins:)Normalde ben de seviyorum
Ama bu akşam canım çok sağlıksız şişmanlatan şeyler çekmişti
Perşembe doktor randevum var
O yaklaşınca kilomu tutmaya çalışıyorum
Birazdan ağlayarak uyurum artık
Ben instagramda yemek videoları izlerken canım çekiyor ama çoğunlukla unutuyorum. Unuttuğumu sandıklarımda belki göğsüm şişti iki defa ondan diyor annem. Ama hatırlayamıyorum ne olduğunu o zamanlar. 1 haftadır aklımda bişey var yapmam lazım unutmadım mesela onuAyy né güzel yaaa ben hiç asermedim bunda da kizimda da
Hatta kizimda bi aksam düşündüm acaba neye asersem de eşimi yollasam diyeciks yok yine canım bişey çekmedi ben elendim siz devam edin
İçli köfte olaydı iyiydiYa mesela bu akşam masterchef izliyorum 6 çeşit yemek yaptılar nasıl canınız çekmiyo?birinden birini çekmeli yani
İnşallah bakalımBenim de persembe cnm hayirli haberler ins:)
Aman bu zamanlara geldik boşverin bee. Alın gitsin amaaan.Kontrolüm olmasa gömerdim ben de
Ama 3 haftada 4 kilo almak dikkat çekerdi
Oh ne güzel o zamanYok yok o da çok oburişine geliyor hadi aşkım tatlı almaya hadi aşkım içli köfte yemeye diyorum benden geçiniyor
Allahtan sabırlar diliyorum arkadaşa o zamanÇok mutsuz olunca yime gideyim dedi yine yok dedim
Zaten yesem de kilo aldım diye huysuz olacaktım
Sonjç olarak bu akiam her türlü huzur kaçıracaktım galiba
Ay aynen benim eşim de öyle kesinlikle hamile psikolojisi yasiyor herseyi canı çeker ben isteyken bazen evde olur beni arar gelirken tatlı al gelirken cigkofte alOh ne güzel o zamanBenimki de benden önce aşerir canı tatlı çeker falan. Hamile sen misin ben mi belli değil diyorum ben de ona
Valla baktı erken doğum belirtisi yok bebek normal görünüyor dedi. Rahim ağzında bir damarda çatlak mi ne varmış ondan dedi. İğne serum falan yaptılar aksama çıktım. Cumartesi kendi doktoruma kontrolüm var bir de ona baktiracagim bakalim. Nişan değil ben de dün koyu renk akıntı olunca nişan olabilir mi diye arastirmistim ama değilmiş Allahtan. Sağol kuzumOo aman aman çok geçmiş olsun. Nişan filan gelmiş olabilir mi haftalar önce de gelebilir deniyo ya
Afedersin ama 100 kilo bitirmemeye çalışıyorumAman bu zamanlara geldik boşverin bee. Alın gitsin amaaan.
Dua etsin bu sOn aylarda böyleyimAllahtan sabırlar diliyorum arkadaşa o zaman
Erkekler de eşleriyle birlikte kilo alırlarmış ya hamilelik döneminde. Bizimkiler de o hesap galiba. Hatta benden çok alsa şaşırmamAy aynen benim eşim de öyle kesinlikle hamile psikolojisi yasiyor herseyi canı çeker ben isteyken bazen evde olur beni arar gelirken tatlı al gelirken cigkofte alkorkuyorum benle birlikte lahusa şerbeti içer diye bi kere şunu al demedim yaaaa bak sinir oldum simdi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?