Hafta olarak güzel haftalardasınKızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
Kızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
Doğarsa da bişi olmaz güzel haftalardasınKızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
YA yallan inanma 1 kiloyu nasil anladilarAy yok
Sonra her gördüklerinde oo ne kilo aldın derler
Onu mu çekeceğim
10 hafta kilo almadım sonra 1 kilo aldım
Hemen görünce kilo almışsın diyorlar
Sanki hassas tartı gibiler
Insallah saglikla sihhatle gelir minnos bu haftada dogum yapan cok var dualarimiz seninle❤Kızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
Görüşünce gözleriyle tartıyorlar her gramıYA yallan inanma 1 kiloyu nasil anladilar
Yani simdi pırlanta aserdim ben de ama inanmazBn çok saçma bişi aşerdimsöyleyeyim de sizin de çeksin çeyrek altın çekti eşimdalga geçiyorsun dedi almadı
Hahah Allahim yaGörüşünce gözleriyle tartıyorlar her gramı
Tam bi atarlı lohusayım
SormaHahah Allahim yahamilelikte alincak tabi kilo
Neye aserdin ki:)Ben buara tartilmadm valla cok yedigimi dusunmuom ama biraz ödem hissediyorum vucudumda.Sorma
Ben sanki oturduğum yerden alıyormuşum gibi bi muamele
Ki ilk 4 ay 10 kilo aldım mesela
Bence o zaman laf etmeleri lazımdı asıl
Bulduö baktılar sonra almıyorum bence kıskandılar
Hepimiz şişman olalık istiyorlar
Ya benim aşerdiğim şey yenmiyor
Ne hamileyken ne emzirirken
Kaç ay bekleyeceğim bakalım yiyebilmek için
Söyleyeyim miNeye aserdin ki:)Ben buara tartilmadm valla cok yedigimi dusunmuom ama biraz ödem hissediyorum vucudumda.
Soyle soyle canimiz cekmezSöyleyeyim mi
Hamilesin bi yerin şişer söyle inandırYani simdi pırlanta aserdim ben de ama inanmaz
Hassas tartı değil kıskançlarAy yok
Sonra her gördüklerinde oo ne kilo aldın derler
Onu mu çekeceğim
10 hafta kilo almadım sonra 1 kilo aldım
Hemen görünce kilo almışsın diyorlar
Sanki hassas tartı gibiler
Ay ne bileyimHassas tartı değil kıskançlar1 kg nasıl anlıyorlar ne keskin Kenafir gözlüler
He vallaAy ne bileyim
1 kiloyu benim anlamam bile zor oluyor
Neyse doğunca çocuğu onlara tarttırırım
Gözle hesaplıyorlar sonuçta
Kilo takibi kolay olur
Hiic korkma zaten ciğer geliştirici yapılmış , sağ sağlim kavuşucaksin inşallah cennet kokunaKızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
Sezaryenime takıklar bu araHe vallayok kız bebeni gösterme tombul olsa şişko derler zayıf olsa yedirmemiş derler
Söylemicektin doğunca sürpriz diceydinSezaryenime takıklar bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?