Onu da koruyorumKayinvalidenin de avukati olursun sen
uydurmuş o fesatlar bence.Ay yok
Sonra her gördüklerinde oo ne kilo aldın derler
Onu mu çekeceğim
10 hafta kilo almadım sonra 1 kilo aldım
Hemen görünce kilo almışsın diyorlar
Sanki hassas tartı gibiler
bu hafta 2 kere oldu ilk kez. yarın kontrolüm var unutmazsam sorucamAra ara adet agrisi gibi agri giriyor mu sizede
1 kilo almıştım gerçekten ama öylesine sordular da mı denk geldi onu bilmiyorumuydurmuş o fesatlar bence.
Amiin inşallah canım iniallahGönlünü ferah tut ,sağsalim kucağına alacaksın inşallah . Büyüdü oğluşun artık
İnşallah sağlıkla gelsin, korkutuyor beni minik sıpaGelecekse buyursun hayırla gelsin canım. Korkma hiç.
İnşallah ya inşallahHafta olarak güzel haftalardasın
Kalbini ferah tut
Ben daha önce rahatsızlandığımda doktor 34leri görsek rahatlarız diyordu
Sen tam ordasın
Sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına merak etme hiç
Amiiin canımSağlıkla gelsin egehan kuzumuz. Ciğer geliştirici iğneleri tamamdı zaten. Kilosu kaç olmuş annesi? Allahın izniyle küveze bile gerek kalmadan yanına gelir inşallah oğluşun
İnşallahDoğarsa da bişi olmaz güzel haftalardasın
Amiiin inşallah evet bu haftalar da çok şükür her şeyin olumlu ilerleme ihtimali daha yüksek umarım güzel ilerler bizim içindeInsallah saglikla sihhatle gelir minnos bu haftada dogum yapan cok var dualarimiz seninle❤
İnşalşah sağsalim sağlıkla kavuşuruz çok sağolHiic korkma zaten ciğer geliştirici yapılmış , sağ sağlim kavuşucaksin inşallah cennet kokuna
Hadsizlikte sınır tanımıyorlar. Bir laf dediğinde kötü sen oluyorsunKayınvalidemin görümcesi,eltileri ve kayınvalidesi
Yok ben şakayla karışık yapıyorumHadsizlikte sınır tanımıyorlar. Bir laf dediğinde kötü sen oluyorsun
Ben yime fazla iyi niyetli davranacağım sanırımSabah oğlumu okula yollarken , masken azalmis ama ben siparis ettim kargoda dedim. Öff anne sende paranı b.ka harcıyorsun dedi. O ne demek Eymen sen nerden duydun bunu dedim. Dedem senin için öyle söyledi dedi
Bu ne demek anne dedi. Dedene sorarız anlamını bende bilmiyorum dedim. Bi daha boyle seyler soyleme dedim.
Sabahtan beri canim sıkıldı. Ki Asla gereksiz harcama yapan biri de değilim yani. Olsam da ona ne de çocuguma boyle seyler soylemesi canımı sıktı.
Bana laf söyleyen esimin halasını ağlatmıştım.Yok ben şakayla karışık yapıyorum
Öyle anlaşılmıyor
Yok direk çocuğa söylemiş. Demiştir beklerim bazen patavatsız oluyorBen yime fazla iyi niyetli davranacağım sanırım
Direkt çocuğa dmeemiştir bence
Senden bahsederken çocuk duymuştur onu
O zaman sen duy diye söyledi herhaldeYok direk çocuğa söylemiş. Demiştir beklerim bazen patavatsız oluyor
Muhtemelen duymam için dedi.gidince sorarım cocuk anlamini bilmiyor açıkla ne demek oldugunu derim kalır öyleO zaman sen duy diye söyledi herhalde
İnsan niye durup dururken öyle yorum yapsın başka
Iyyyy hiç yemedim sevmem deMidye dolma
Gelmişiz son aylara bence hiç tadını kaçırmaMuhtemelen duymam için dedi.gidince sorarım cocuk anlamini bilmiyor açıkla ne demek oldugunu derim kalır öyle
Emzirme de bitince hepinizin yerine yerimIyyyy hiç yemedim sevmem de
Kalabalığın içinde söylettirSabah oğlumu okula yollarken , masken azalmis ama ben siparis ettim kargoda dedim. Öff anne sende paranı b.ka harcıyorsun dedi. O ne demek Eymen sen nerden duydun bunu dedim. Dedem senin için öyle söyledi dedi
Bu ne demek anne dedi. Dedene sorarız anlamını bende bilmiyorum dedim. Bi daha boyle seyler soyleme dedim.
Sabahtan beri canim sıkıldı. Ki Asla gereksiz harcama yapan biri de değilim yani. Olsam da ona ne de çocuguma boyle seyler soylemesi canımı sıktı.
Ben kocama soyledim bileGelmişiz son aylara bence hiç tadını kaçırma
Ama içimde kalır diyorsan sen bilirsin
Sen dert edeceğine onlar etsin
Ben olsam oğlana babasının yanında dedirtirdim
İlk kez duymuş gibi tepki verirdim sonra
Yılanlık seviyem
Emzirme de bitince hepinizin yerine yerim
Sonuçta haklarınız boşa gitmesin
Hiç sinsi değilsinBen kocama soyledim bile
Sakın arayıp birsey deme ben hallederim dedi. Biliyor huyumu
Ama ben dayanamam yine soylerim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?