2021 Aralık Anneleri

Gönlünü ferah tut ,sağsalim kucağına alacaksın inşallah . Büyüdü oğluşun artık
Amiin inşallah canım iniallah
Gelecekse buyursun hayırla gelsin canım. Korkma hiç.
İnşallah sağlıkla gelsin, korkutuyor beni minik sıpa
Hafta olarak güzel haftalardasın
Kalbini ferah tut
Ben daha önce rahatsızlandığımda doktor 34leri görsek rahatlarız diyordu
Sen tam ordasın
Sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına merak etme hiç
İnşallah ya inşallah insan haftasını doldurmayınca bebek daha küçük olunca tedirgin oluyor.
Sağlıkla gelsin egehan kuzumuz. Ciğer geliştirici iğneleri tamamdı zaten. Kilosu kaç olmuş annesi? Allahın izniyle küveze bile gerek kalmadan yanına gelir inşallah oğluşun
Amiiin canım şuan 2600e yakın çıktı kilosu çok şükür kilosu falan yerinde. Ama açıklık durmuyor 6 cm olmuş
Doğarsa da bişi olmaz güzel haftalardasın
İnşallah
Insallah saglikla sihhatle gelir minnos bu haftada dogum yapan cok var dualarimiz seninle❤
Amiiin inşallah evet bu haftalar da çok şükür her şeyin olumlu ilerleme ihtimali daha yüksek umarım güzel ilerler bizim içinde
Hiic korkma zaten ciğer geliştirici yapılmış , sağ sağlim kavuşucaksin inşallah cennet kokuna
İnşalşah sağsalim sağlıkla kavuşuruz çok sağol

Sabah oğlumu okula yollarken , masken azalmis ama ben siparis ettim kargoda dedim. Öff anne sende paranı b.ka harcıyorsun dedi. O ne demek Eymen sen nerden duydun bunu dedim. Dedem senin için öyle söyledi dedi
Bu ne demek anne dedi. Dedene sorarız anlamını bende bilmiyorum dedim. Bi daha boyle seyler soyleme dedim.
Sabahtan beri canim sıkıldı. Ki Asla gereksiz harcama yapan biri de değilim yani. Olsam da ona ne de çocuguma boyle seyler soylemesi canımı sıktı.

Ben yime fazla iyi niyetli davranacağım sanırım
Direkt çocuğa dmeemiştir bence
Senden bahsederken çocuk duymuştur onu

Muhtemelen duymam için dedi.gidince sorarım cocuk anlamini bilmiyor açıkla ne demek oldugunu derim kalır öyle
Gelmişiz son aylara bence hiç tadını kaçırma
Ama içimde kalır diyorsan sen bilirsin
Sen dert edeceğine onlar etsin
Ben olsam oğlana babasının yanında dedirtirdim
İlk kez duymuş gibi tepki verirdim sonra
Yılanlık seviyem
Iyyyy hiç yemedim sevmem de
Emzirme de bitince hepinizin yerine yerim
Sonuçta haklarınız boşa gitmesin

Çalışan kizçelere bir sorum olacak. Doğum izni bitince rapor almayı düşünen var mı? Doktorlariniz rapor veriyor mu, konuştunuz mu hiç? Ücretsiz izne çıkmadan 40 günlük rapor hakkımızı kullansak mi diyorum, malum hayat artik çok pahalı keşke daha çok doğum iznimiz olsa da buna ihtiyaç duymasak

Kalabalığın içinde söylettir açıklasın bakalım

Ben kocama soyledim bile
Sakın arayıp birsey deme ben hallederim dedi. Biliyor huyumu
Ama ben dayanamam yine soylerim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…