2021 Aralık Anneleri

Kızlar günaydıııın benim gebeliğin başından beri halen bulantım devam ediyor ama bugün ağzıma ne sürsem afedersiniz felaket oluyorum çıkarıyorum var mı benim gibi devam eden

Yasakmış
Hem de emzirirken bile
Yıkığım
Yıkığız
Denizin en pis canlısı olarak geçiyor sakın ama sakın yemeyin. Civa miktarı da fazla olabiliyor dip de olduğu için . Civa da çok tehlikeli otizm sebepleri arasında yer alıyor

Evlendiğim ilk sene 10 kilo aldım. Hamilelik hastalık olmamasına rağmen. Tamamen düzen değişikliği. Annem aldın başını gidiyorsun sen ye daha diyince farkettim hemen eski halime döndüm.

Şimdi yine aynı kiloya ulaştım annem yok kilo almadın bebek aldı diyerek beni kandırıyor olabilir

Benim bağırmaya ihtiyacım var. Müsait bir yer olsa avazım çıktığı kadar bağırsam rahatlayacak gibi hissediyorum. Gerginim.

Denizin en pis canlısı olarak geçiyor sakın ama sakın yemeyin. Civa miktarı da fazla olabiliyor dip de olduğu için . Civa da çok tehlikeli otizm sebepleri arasında yer alıyor
Çocukla bağlantılıyken yemiyorum zaten de tek ve özgür olduğum zaman beni kimse durduramaz

Demek ki bu ara hepimiz gerginiz
Benim de herkese çatasım var

6 cm çok büyük açıklık canım. Büyük ihtimal doğum durdurulamaz artık. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun ikinizde sağlıkla atlatın bu süreci.

Kizlar servikal uzunluğu düzenli ölçülen var mi kac günde ne kdr kısalıyor?

Ben düşünüyorum, ocak sonu iznim bitecek, alabilirsem birer ay heyet raporu alayım diyorum yani 2 ay, sonra ücretsiz.. sonrada diyorumki bu şekilde rapor alınca yıl bitmeden memuriyete döneceğim, ya hastalık vb olurda rapor almam gerekirse hak kalmamış oluyor o zmn naparım diyorum.. yani net bi kararım yok, e bide rapor almakta kolay değil

Hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…