Mastershef te gördüm bende canım çekmiştiSöylğyoruuuum
Midye dolma
YasakmışMastershef te gördüm bende canım çekmişti
Denizin en pis canlısı olarak geçiyor sakın ama sakın yemeyin. Civa miktarı da fazla olabiliyor dip de olduğu için . Civa da çok tehlikeli otizm sebepleri arasında yer alıyorYasakmış
Hem de emzirirken bile
Yıkığım
Yıkığız
Aslında benim kısmam çok farklı sebeplerden oldu
Bi ara suyum fazlaydı, gaz, kabızlık sorunu filan yaşıyordum
Yiyebileceklerim epey azalmıştı o yüzden
Kilo da almadım iyi oldu
Yine de insanların bu hassas tartı gibi olmaları bazen sinir bozucu
Gerçi normalde takmıyordum da
Bu ara hormonlar sanırım
Herkese çatasım var
Çocukla bağlantılıyken yemiyorum zaten de tek ve özgür olduğum zaman beni kimse durduramazDenizin en pis canlısı olarak geçiyor sakın ama sakın yemeyin. Civa miktarı da fazla olabiliyor dip de olduğu için . Civa da çok tehlikeli otizm sebepleri arasında yer alıyor
Yapacam valla. Onun canı sıkılsınKalabalığın içinde söylettiraçıklasın bakalım
Emzirme bitince inşallah bol bol yeriz ven karides te seviyorum onu da yicemYasakmış
Hem de emzirirken bile
Yıkığım
Yıkığız
Demek ki bu ara hepimiz gerginizEvlendiğim ilk sene 10 kilo aldım. Hamilelik hastalık olmamasına rağmen. Tamamen düzen değişikliği. Annem aldın başını gidiyorsun sen ye daha diyince farkettimhemen eski halime döndüm.
Şimdi yine aynı kiloya ulaştım annem yok kilo almadın bebek aldı diyerek beni kandırıyor olabilir
Benim bağırmaya ihtiyacım var. Müsait bir yer olsa avazım çıktığı kadar bağırsam rahatlayacak gibi hissediyorum. Gerginim.
Karidesi çok sevmiyorumEmzirme bitince inşallah bol bol yeriz ven karides te seviyorum onu da yicem
Banada yazarsaniz sevinirimbu hafta 2 kere oldu ilk kez. yarın kontrolüm var unutmazsam sorucam
Amiin inşallah canım iniallah
İnşallah sağlıkla gelsin, korkutuyor beni minik sıpa
İnşallah ya inşallahinsan haftasını doldurmayınca bebek daha küçük olunca tedirgin oluyor.
Amiiin canımşuan 2600e yakın çıktı kilosu çok şükür kilosu falan yerinde. Ama açıklık durmuyor 6 cm olmuş
İnşallah
Amiiin inşallah evet bu haftalar da çok şükür her şeyin olumlu ilerleme ihtimali daha yüksek umarım güzel ilerler bizim içinde
İnşalşah sağsalim sağlıkla kavuşuruz çok sağol
Adım atmadan önce bana yazınSenden öğrenmem lazım az sinsilik
Ben düşünüyorum, ocak sonu iznim bitecek, alabilirsem birer ay heyet raporu alayım diyorum yani 2 ay, sonra ücretsiz.. sonrada diyorumki bu şekilde rapor alınca yıl bitmeden memuriyete döneceğim, ya hastalık vb olurda rapor almam gerekirse hak kalmamış oluyor o zmn naparım diyorum.. yani net bi kararım yok, e bide rapor almakta kolay değilÇalışan kizçelere bir sorum olacak. Doğum izni bitince rapor almayı düşünen var mı? Doktorlariniz rapor veriyor mu, konuştunuz mu hiç? Ücretsiz izne çıkmadan 40 günlük rapor hakkımızı kullansak mi diyorum, malum hayat artik çok pahalı keşke daha çok doğum iznimiz olsa da buna ihtiyaç duymasak
tabi kiBanada yazarsaniz sevinirim
Normalde zor gelen işleri konuşurken yaptığımı farketmeden yapardımAynısı bende de var telefonla konuşurken kalkıp yemek yapıyorum.Telwfonun faydası
Bak hala zamanın var içinde kalmasınHe valla bnde aynı halbuki demiştim bunsefer gece göndercem yok anam aşerme filan
Hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah canımKızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?