2021 Aralık Anneleri

Deterjan, toprak falan duymuştum da çeyrek altın ilk sende duydum Ama mantıklı. Dur bu akşam ben de yüzük aşeriyim
Deterjan toprak hava bunlar standart biz farklı olmalıyız Aşk olsun gece aşerenlerden ne eksiğimiz var hastaneden yeni çıkmışken aşer yoksa doğurmam de

B
Deterjan toprak hava bunlar standart biz farklı olmalıyız Aşk olsun gece aşerenlerden ne eksiğimiz var hastaneden yeni çıkmışken aşer yoksa doğurmam de
Ben kendime çoktan hediye seçtim
Bi itirwz eder gibi oldu önce
dedim sen doğursan ben sana alırdım
Koskoca çocuk çıkacak benim içimden aşkolsun bi hediyryi mi çok görüyorsun diye de duygu sömürüsü yaptım

Ayy merak ettim yaz bana özelden merak ettiğim kadar aşerseydim bn kocam beye dedim gönlünden ne kopuyorsa ne layık görüyorsan sanırım kızçesine alıcak papuçum dama atıldı akşam eve geliyor kapı da ilk kızını seviyor dedim seni eve almıcam

Ben de ağzıma sürmedim sürmem. Benim hakkımı 2 katı yiyebilirsin

Kızlar günaydıııın benim gebeliğin başından beri halen bulantım devam ediyor ama bugün ağzıma ne sürsem afedersiniz felaket oluyorum çıkarıyorum var mı benim gibi devam eden
Gecen haftalarda bulantı da ara ara kusma da olmuştu ama son 1 haftadır sadece bulantiya döndü.

Valla bn doğurunca ilk yapacağım yüz üstü yatmak bişi yemek istemiyorum

Geçen ay beni çok üzmüştü, 1 aya yakın konuşmadık. Şu an böyle bir istekle gidersem gevşedi sanır Bide Geçen aydan zaten sıkışık kıyamadım kızgın olsam da Ben onu denk getirip iletirim uygun bi zamanda kendisine

Atarım resmini
Benim kocam da sadece bana pas veriyor
Çocukla işi yok
İlk çocuğu ya tam anlayamadı herhalde
Ben de ağzıma sürmedim sürmem. Benim hakkımı 2 katı yiyebilirsin
Tamam 3 etti galiba hakkım
Valla bn doğurunca ilk yapacağım yüz üstü yatmak bişi yemek istemiyorum
Benim de sırt üstü yatasım var deli gibi

Üzmeyin kocaları bak bana hiç üzüyormuyum ayy bn hamilelik de relax oldum adamcağız ne dese kızamıyorum doğum sonrası nasıl olcak merak içindeyim

Ben de küsüyorum bazen, çocuğu benden kaçırıyorsun diyor
Kürek kemiğim tutulmuş aynı tarafa yatmaktan. Ben de rahat yatmayı özledim valla
hamile yastığı aldım dün. İlk gün diye mi bir rahat geldi deliksiz uyudum.
Sırtınızı ve karnınızı destekleyecek uzun bir yastık iyi geliyor.

Üzmeyin kocaları bak bana hiç üzüyormuyum ayy bn hamilelik de relax oldum adamcağız ne dese kızamıyorum doğum sonrası nasıl olcak merak içindeyim
Haksız yere o bana kızdı zaten ondan zoruma gitti Halbuki ben o gün hiç olmadığım kadar neşeli ve olumluydum. Neyse aklıma geldi yine

Çift yastık biraz rahatlattı ama soluma yatmaktan tutulmuş sanırım. Onu da alayım dedim bi türlü alamadım hamileliğin sonuna geldik şimdi de kaldi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…