- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Deterjan, toprak falan duymuştum da çeyrek altın ilk sende duydumBn çok saçma bişi aşerdimsöyleyeyim de sizin de çeksin çeyrek altın çekti eşimdalga geçiyorsun dedi almadı
Deterjan toprak hava bunlar standart biz farklı olmalıyızDeterjan, toprak falan duymuştum da çeyrek altın ilk sende duydumAma mantıklı. Dur bu akşam ben de yüzük aşeriyim
1 tane olsun ye göğsün şişerSeviyorum ben ya
Hem de nsıl seviyorum
Ama yenmiyormuş emzirirken bile
Ben kendime çoktan hediye seçtimDeterjan toprak hava bunlar standart biz farklı olmalıyızAşk olsun gece aşerenlerden ne eksiğimiz var hastaneden yeni çıkmışken aşer yoksa doğurmam de
Yok by gerçekten tehkikeli ama1 tane olsun ye göğsün şişer
Allah seni sen çok fenasın heeeYok by gerçekten tehkikeli ama
Şişsin yapacak bi şey yok
Bunu da ilerde oğluma duygu sömürüsü yaparım
Ayy merak ettim yaz bana özeldenB
Ben kendime çoktan hediye seçtim
Bi itirwz eder gibi oldu önce
dedim sen doğursan ben sana alırdım
Koskoca çocuk çıkacak benim içimden aşkolsun bi hediyryi mi çok görüyorsun diye de duygu sömürüsü yaptım
Ben de ağzıma sürmedim sürmem. Benim hakkımı 2 katı yiyebilirsinGelmişiz son aylara bence hiç tadını kaçırma
Ama içimde kalır diyorsan sen bilirsin
Sen dert edeceğine onlar etsin
Ben olsam oğlana babasının yanında dedirtirdim
İlk kez duymuş gibi tepki verirdim sonra
Yılanlık seviyem
Emzirme de bitince hepinizin yerine yerim
Sonuçta haklarınız boşa gitmesin
Gecen haftalarda bulantı da ara ara kusma da olmuştu ama son 1 haftadır sadece bulantiya döndü.Kızlar günaydıııın benim gebeliğin başından beri halen bulantım devam ediyor ama bugün ağzıma ne sürsem afedersiniz felaket oluyorum çıkarıyorumvar mı benim gibi devam eden
Valla bn doğurunca ilk yapacağım yüz üstü yatmak bişi yemek istemiyorumGelmişiz son aylara bence hiç tadını kaçırma
Ama içimde kalır diyorsan sen bilirsin
Sen dert edeceğine onlar etsin
Ben olsam oğlana babasının yanında dedirtirdim
İlk kez duymuş gibi tepki verirdim sonra
Yılanlık seviyem
Emzirme de bitince hepinizin yerine yerim
Sonuçta haklarınız boşa gitmesin
Geçen ay beni çok üzmüştü, 1 aya yakın konuşmadık. Şu an böyle bir istekle gidersem gevşedi sanırDeterjan toprak hava bunlar standart biz farklı olmalıyızAşk olsun gece aşerenlerden ne eksiğimiz var hastaneden yeni çıkmışken aşer yoksa doğurmam de
Atarım resminiAyy merak ettim yaz bana özeldenmerak ettiğim kadar aşerseydim bn kocam beye dedim gönlünden ne kopuyorsa ne layık görüyorsan sanırım kızçesine alıcak papuçum dama atıldı akşam eve geliyor kapı da ilk kızını seviyor dedim seni eve almıcam
Tamam 3 etti galiba hakkımBen de ağzıma sürmedim sürmem. Benim hakkımı 2 katı yiyebilirsin
Benim de sırt üstü yatasım var deli gibiValla bn doğurunca ilk yapacağım yüz üstü yatmak bişi yemek istemiyorum
Kürek kemiğim tutulmuş aynı tarafa yatmaktan. Ben de rahat yatmayı özledim vallaValla bn doğurunca ilk yapacağım yüz üstü yatmak bişi yemek istemiyorum
Üzmeyin kocaları bak bana hiç üzüyormuyumGeçen ay beni çok üzmüştü, 1 aya yakın konuşmadık. Şu an böyle bir istekle gidersem gevşedi sanırBide Geçen aydan zaten sıkışık kıyamadım kızgın olsam da Ben onu denk getirip iletirim uygun bi zamanda kendisine
Ayy merak ettim yaz bana özeldenmerak ettiğim kadar aşerseydim bn kocam beye dedim gönlünden ne kopuyorsa ne layık görüyorsan sanırım kızçesine alıcak papuçum dama atıldı akşam eve geliyor kapı da ilk kızını seviyor dedim seni eve almıcam
hamile yastığı aldım dün. İlk gün diye mi bir rahat geldi deliksiz uyudum.Kürek kemiğim tutulmuş aynı tarafa yatmaktan. Ben de rahat yatmayı özledim valla
Benim her randevuda bakiyor henuz kisalma olmamis hatta olmasi gerekenden daha uzunKizlar servikal uzunluğu düzenli ölçülen var mi kac günde ne kdr kısalıyor?
Haksız yere o bana kızdı zaten ondan zoruma gittiÜzmeyin kocaları bak bana hiç üzüyormuyumayy bn hamilelik de relax oldum adamcağız ne dese kızamıyorum doğum sonrası nasıl olcak merak içindeyim
Çift yastık biraz rahatlattı ama soluma yatmaktan tutulmuş sanırım. Onu da alayım dedim bi türlü alamadım hamileliğin sonuna geldik şimdi de kaldi öyleBen de küsüyorum bazen, çocuğu benden kaçırıyorsun diyor
hamile yastığı aldım dün. İlk gün diye mi bir rahat geldi deliksiz uyudum.
Sırtınızı ve karnınızı destekleyecek uzun bir yastık iyi geliyor.
Çift yastık biraz rahatlattı ama soluma yatmaktan tutulmuş sanırım. Onu da alayım dedim bi türlü alamadım hamileliğin sonuna geldik şimdi de kaldi öyle
Ben de sağıma da yatıyorum.Ben sağıma da yatıyorum tutuluyorum yoksa kaburgalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?