- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Ben de sağa da yatıyorum ama dün gece sola yatmışım sürekli ondan fena sırtımBen sağıma da yatıyorum tutuluyorum yoksa kaburgalarım batıyor.
Ay evet ya çocuğun yerine ben alınıyorum arada onu da sev ilgilen diyeBenim kocam da sadece bana pas veriyor
Çocukla işi yok
İlk çocuğu ya tam anlayamadı herhalde
Unut unut unutHaksız yere o bana kızdı zaten ondan zoruma gittiHalbuki ben o gün hiç olmadığım kadar neşeli ve olumluydum. Neyse aklıma geldi yine
Valla inşallah doğunca anlarAy evet ya çocuğun yerine ben alınıyorum arada onu da sev ilgilen diye
Geçen gün kaburgalarıma vuruyordu ayy yaptım çocuğa kızıyor sanane be dedim en sonunda
Erkekler doğduktan sonra anlıyorlar
Benim ki de geliyo ben geldimEylül diyo. Seslenip duruyo. Seni seviyorum diyo minik bi boşluk bırakıyo Eylül diyo bana fake atıyo.Valla inşallah doğunca anlar
Bak vuruyor göstereyim filan diyorum
Bi sefer gelirse gelir ikinci veya üçüncüye aslaa kalkmaz yerinden
Her seferinde bakacak mıyım vuruyor iite biliyorum der
Önlem amaçlı ayrı uyuyoruz bu ara
Bu sabah erken uyandım ben oğlumla konuşuyordum
Kendi kendine ne konuşuyordun dedi
Ne kendi kendşme konuşacağım benim oğlum var dedim
Arada var olduğunu da unutuyor sanırım
Ne kocalar var işteBenim ki de geliyo ben geldimEylül diyo. Seslenip duruyo. Seni seviyorum diyo minik bi boşluk bırakıyo Eylül diyo bana fake atıyo.Ellerimiz hep benim göbekte. Ayak mıydı popo muydu kafa mıydı çözmeye çalışmalar....
Çok tatlılar yaKızımın bandanaları
E ne yapayım ben şimdi kullanayım mı kullanmayayım mı ? Bilemiyorum ya ofHer dr farklı ya bn spiral çıkarmaya gitmiştim dr dedi varisin çok var kan sulandırıcı kullandırırım hamile olursan kendi dr sordum gerek yok dediaynı hastanedeler bide
Alsın kucağına da hüngür hüngür ağlasın inşallah.Ne kocalar var işte
Hey gidi
Bizimki öyle çok başkasına sevgisini gösteren biri değil zaten
Bi beni seviyor
O yüzden öyle ay canım oğlum olmasını beklemiyorum şimdiden
Doğunca değişecektir mutlaka
Şimdilik kavrayamadı
Bi de benim gibi iletişimi de yok çocukla
GülerimAlsın kucağına da hüngür hüngür ağlasın inşallah.
Biz de bn uyurken karnımda sürekli eller şukufe kız napıyon uyandın mı diye bi ses ve beni uyandırıyorValla inşallah doğunca anlar
Bak vuruyor göstereyim filan diyorum
Bi sefer gelirse gelir ikinci veya üçüncüye aslaa kalkmaz yerinden
Her seferinde bakacak mıyım vuruyor iite biliyorum der
Önlem amaçlı ayrı uyuyoruz bu ara
Bu sabah erken uyandım ben oğlumla konuşuyordum
Kendi kendine ne konuşuyordun dedi
Ne kendi kendşme konuşacağım benim oğlum var dedim
Arada var olduğunu da unutuyor sanırım
Dr ne dediyse onu yapE ne yapayım ben şimdi kullanayım mı kullanmayayım mı ? Bilemiyorum ya of
Ay insallah ağlar sen de kahkahasız gül beGülerim
Bozuntuya vermem utanmasın diye de sonra tuvaletegidince fena gülerim
Dikişlerim patlar işte o zaman
Benim eşimde erkek fikrine alışamadı bir kızımız var 8 yaşında ama babacı eşim diyor kızım benim oğlum senin bende dedim doğunca sen oğlumu da alırsın elimden çünkü bizim oğlan daha anne karnında babanın sesine tepki veriyor yerinden çıkacak bana gelince popo dönüyor.Ne kocalar var işte
Hey gidi
Bizimki öyle çok başkasına sevgisini gösteren biri değil zaten
Bi beni seviyor
O yüzden öyle ay canım oğlum olmasını beklemiyorum şimdiden
Doğunca değişecektir mutlaka
Şimdilik kavrayamadı
Bi de benim gibi iletişimi de yok çocukla
Benim eşimde erkek fikrine alışamadı bir kızımız var 8 yaşında ama babacı eşim diyor kızım benim oğlum senin bende dedim doğunca sen oğlumu da alırsın elimden çünkü bizim oğlan daha anne karnında babanın sesine tepki veriyor yerinden çıkacak bana gelince popo dönüyor.
Sagsalim kucagina al insallahKızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
Ben 2 ay alıcam rapor veren doktor bulursam kendi doktorum vermiyor gerçi sormadım ama,bir ay da senelik iznim var, 5 haftayı dà çalıştım sayıyorum Son 10 isgunum günüm işyerinde bebek 7 aylık oldugunda felan başlamış oluyorum bÇalışan kizçelere bir sorum olacak. Doğum izni bitince rapor almayı düşünen var mı? Doktorlariniz rapor veriyor mu, konuştunuz mu hiç? Ücretsiz izne çıkmadan 40 günlük rapor hakkımızı kullansak mi diyorum, malum hayat artik çok pahalı keşke daha çok doğum iznimiz olsa da buna ihtiyaç duymasak
Benim param benim hayatım kimi ilgilendirir ayrıca çocuğa argo küfür Vs ogretiyorsunuz diye de kız vallaBen kocama soyledim bile
Sakın arayıp birsey deme ben hallederim dedi. Biliyor huyumu
Ama ben dayanamam yine soylerim ki
Bende özellikle sabahlari oluyordu bugün kontrolde sordum birdenbire aç karna kahvaltı yapınca şekerim oynuyormus ve bebek şekeri cekiyormus benden o da bulantı yapıyormuş kalkar kalmaz meyve suyu muz kuruyemiş Vs at ağzına ayakta gezme dedi aç karna su icme dediKızlar günaydıııın benim gebeliğin başından beri halen bulantım devam ediyor ama bugün ağzıma ne sürsem afedersiniz felaket oluyorum çıkarıyorumvar mı benim gibi devam eden
Çok geçmiş olsun canımKızlar pazartesi hastaneden çıkmıştım. Dün akşam 7 gibi belimde kasılmayla birlikte ağrı başladı. Başta önemsemedim ama git gide artınca gece hastaneye geldik yatışım yapıldı. 3 cm açıklık 4 olmuş. Serumla sancıları hafiflettiler ama geçmedi. Çatı muayenesinden mi bilmiyorum ama kanamam oldu deminde. Doktor artık çok tutamayız uzun sürmez doğumun olması dedi. Lütfen dua edin oğlum ve benim için.
Bi benim kocam mı çocuğa karşı boş?Biz de bn uyurken karnımda sürekli eller şukufe kız napıyon uyandın mı diye bi ses ve beni uyandırıyoroğlum da hadi bi tekme at diye kızıyor papuçum dana atıldı hanfendi sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?