2021 Aralık Anneleri

Senn akrabalar değilmiydi genelde sezaryen olanlar Merve yanlış mı hatrlyrum biri demişti çevrem hep sezaryen oldu diye ama sen değilmişsin acaba karıştırdım mı
Bn bn bnm arkadaşlar hep sezeryan

Hadi ya

İyi iyi mükemmel . Ya bi normal deneyesim geliyo ama o kadar sancı çekip son anda vazgeçersen kendine eziyet etmiş olursun diyo burda ki ebe kızlar kendimde o potansiyeli göremiyorum
Arkadaşlara normal giyince aman yırtılmaya ne meraklısın sezeryan ol çık en iyisi diyorlar
Dene istersen bende isterdim ama çok dikiş olur geri duruyorum

Arkadaşlara normal giyince aman yırtılmaya ne meraklısın sezeryan ol çık en iyisi diyorlar
Dene istersen bende isterdim ama çok dikiş olur geri duruyorum
Evet o dikiş faslı beni çok geriyor neyse artık günüm belli gibi belki bidahakine olursa inşallah. E peki sezaryen için neler önerecksin banaa

Evet o dikiş faslı beni çok geriyor neyse artık günüm belli gibi belki bidahakine olursa inşallah. E peki sezaryen için neler önerecksin banaa
Bol bol yürüyüş başka yok desem yeri bi de dik yürü
Çok yatmıcan iyileşme zor oluyor zaten dr sana söyler bnm dr özellikle uyarmıştı 10 dk dinlen ayakta dolan yatmak yok diye maşallah çok da güzel iyileşti 5. Gün gayet rahattım 10 güne eskisi gibi olursun tabi bebek dışında ağır bişi kaldırmak yok

Yuruyus neyine iyi geliyor ki sezeryanin bak bunu ilk kez duydum kasilmalardan sebep uzun zamandir yurumeyi cok ozledim, dogumdan sonra bol bol yururuz o zaman

Tamam ekran görüntüsü aldım bunu bide şey sorcam genel olarak diğer arkadaşlarda yorum yapabilir. Şmdi dr bana p.tesi salı dedi doğum için . P.tesi 22.11.2021 salı 23.11.2021 . Tarih anlamında düşünürsem p.tesiyi istiyorum ama bebek ne kadar durursa o kadar iyi diyolar ya 38+1 çok mu erken acaba

Yuruyus neyine iyi geliyor ki sezeryanin bak bunu ilk kez duydum kasilmalardan sebep uzun zamandir yurumeyi cok ozledim, dogumdan sonra bol bol yururuz o zaman
Wallahi bende oturmayı bile özledim

Bir günde bence pek birsey değişmez. Benim doktorum da ha karnında büyümüş ha kucağında diyor hep. Bir de sen bebeğin tombik diye hatırlıyorum.

38 sen sonrası normal ama mesela bnm dr kesinlikle bi sorun olmadan almam dedi 38+5 2. Bebe diye böyle dedi 1. De heralde daha çok bekletiyor anladığım solunum sıkıntısı olmasın diye inşallah seninkinde de olmaz yani senin ki mecburi erken oluyor Allah’ın izniyle hiç bişi de olmaz bol bol dua et stres yapma

Dikişlerin kaynaması için yatmak iyi değilmiş hareket ettikçe kendini daha iyi hissediyorsun normal doğumda da yatış öneriliyormuş
Zaten öyle sokakta yürüme değil evde yormadan hem ödem de azalır hareketle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…