Ben de nazlıdır be o dedim.2 ay mıpek fazla abartmış
Kız annem hala sezaryen yapcaklar desem zil takıp oynayacak moddaHahaha az farkettimiyileri de örnek verr heveslenelim birZ da
Annen dua ediyormus bide sanaKız annem hala sezaryen yapcaklar desem zil takıp oynayacak modda
Bencede extra nazlı valla 10. Gün eski haline dönersin çok nazlı olsan bileBen de nazlıdır be o dedim.
Bn bn bnm arkadaşlar hep sezeryanSenn akrabalar değilmiydi genelde sezaryen olanlar Merve yanlış mı hatrlyrumbiri demişti çevrem hep sezaryen oldu diye ama sen değilmişsin acaba karıştırdım mı
Hadi yaKız annem hala sezaryen yapcaklar desem zil takıp oynayacak modda
İyi iyi mükemmel . Ya bi normal deneyesim geliyo ama o kadar sancı çekip son anda vazgeçersen kendine eziyet etmiş olursun diyo burda ki ebe kızlar kendimde o potansiyeli göremiyorumBn bn bnm arkadaşlar hep sezeryan
Arkadaşlara normal giyince aman yırtılmaya ne meraklısınHadi ya
İyi iyi mükemmel . Ya bi normal deneyesim geliyo ama o kadar sancı çekip son anda vazgeçersen kendine eziyet etmiş olursun diyo burda ki ebe kızlar kendimde o potansiyeli göremiyorum
Sen normal dogurcan bunu benceArkadaşlara normal giyince aman yırtılmaya ne meraklısınsezeryan ol çık en iyisi diyorlar
Dene istersen bende isterdim ama çok dikiş olur geri duruyorum
Evet o dikiş faslı beni çok geriyor neyse artık günüm belli gibi belki bidahakineArkadaşlara normal giyince aman yırtılmaya ne meraklısınsezeryan ol çık en iyisi diyorlar
Dene istersen bende isterdim ama çok dikiş olur geri duruyorum
Diyosun şişko ya olmaz kendi yap gibi çıkarsa ne ala ama sanmamSen normal dogurcan bunu benceicime dogdu
Belli olmaz cikasi gelir hadi bakalmDiyosun şişko ya olmaz kendi yap gibi çıkarsa ne ala ama sanmam
Bol bol yürüyüş başka yok desem yeri bi de dik yürüEvet o dikiş faslı beni çok geriyor neyse artık günüm belli gibi belki bidahakineolursa inşallah. E peki sezaryen için neler önerecksin banaa
Yuruyus neyine iyi geliyor ki sezeryanin bak bunu ilk kez duydumBol bol yürüyüş başka yok desem yeri bi de dik yürü
Çok yatmıcan iyileşme zor oluyor zaten dr sana söyler bnm dr özellikle uyarmıştı 10 dk dinlen ayakta dolan yatmak yok diye maşallah çok da güzel iyileşti 5. Gün gayet rahattım 10 güne eskisi gibi olursun tabi bebek dışında ağır bişi kaldırmak yok
Yuruyus neyine iyi geliyor ki sezeryanin bak bunu ilk kez duydumkasilmalardan sebep uzun zamandir yurumeyi cok ozledim, dogumdan sonra bol bol yururuz o zaman
Tamam ekran görüntüsü aldım bunuBol bol yürüyüş başka yok desem yeri bi de dik yürü
Çok yatmıcan iyileşme zor oluyor zaten dr sana söyler bnm dr özellikle uyarmıştı 10 dk dinlen ayakta dolan yatmak yok diye maşallah çok da güzel iyileşti 5. Gün gayet rahattım 10 güne eskisi gibi olursun tabi bebek dışında ağır bişi kaldırmak yok
Wallahi bende oturmayı bile özledimYuruyus neyine iyi geliyor ki sezeryanin bak bunu ilk kez duydumkasilmalardan sebep uzun zamandir yurumeyi cok ozledim, dogumdan sonra bol bol yururuz o zaman
Bir günde bence pek birsey değişmez. Benim doktorum da ha karnında büyümüş ha kucağında diyor hep. Bir de sen bebeğin tombik diye hatırlıyorum.Tamam ekran görüntüsü aldım bunubide şey sorcam genel olarak diğer arkadaşlarda yorum yapabilir. Şmdi dr bana p.tesi salı dedi doğum için . P.tesi 22.11.2021 salı 23.11.2021 . Tarih anlamında düşünürsem p.tesiyi istiyorum ama bebek ne kadar durursa o kadar iyi diyolar ya 38+1 çok mu erken acaba
O zman kucağımda büyüsn diyelimBir günde bence pek birsey değişmez. Benim doktorum da ha karnında büyümüş ha kucağında diyor hep. Bir de sen bebeğin tombik diye hatırlıyorum.
38 sen sonrası normal ama mesela bnm dr kesinlikle bi sorun olmadan almam dedi 38+5 2. Bebe diye böyle dedi 1. De heralde daha çok bekletiyor anladığım solunum sıkıntısı olmasın diye inşallah seninkinde de olmaz yani senin ki mecburi erken oluyor Allah’ın izniyle hiç bişi de olmaz bol bol dua et stres yapmaTamam ekran görüntüsü aldım bunubide şey sorcam genel olarak diğer arkadaşlarda yorum yapabilir. Şmdi dr bana p.tesi salı dedi doğum için . P.tesi 22.11.2021 salı 23.11.2021 . Tarih anlamında düşünürsem p.tesiyi istiyorum ama bebek ne kadar durursa o kadar iyi diyolar ya 38+1 çok mu erken acaba
Dikişlerin kaynaması için yatmak iyi değilmiş hareket ettikçe kendini daha iyi hissediyorsunYuruyus neyine iyi geliyor ki sezeryanin bak bunu ilk kez duydumkasilmalardan sebep uzun zamandir yurumeyi cok ozledim, dogumdan sonra bol bol yururuz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?