- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Az sabretsinSorma bizimki çok hevesli, bu hafta doğsun hadi diyip duruyor
Ay kaçırmışım ben bu mesajı. Sağlıkla gelsin inşallah.Kizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
Top disindakiler tamamCanım hadi hayırlı olsun bir avazda inşhırma, ananas, meme ucu uyarısı, sıcak su duş, topta zıplama bildiklerim. Çok izledim dinledim de insan o an unutucak demek ki bak sen sorunca heyecanlandım
Ayy saglikla gelsin insallah vakti gelmis cmmmm
Ay kaçırmışım ben bu mesajı. Sağlıkla gelsin inşallah.
Tesekkur ederim kizlar hepinize. Amin.Ahh bir tüp bebek arkadaşım daha doğum yapıyor. Sizler doğurdukça ben heycanlanıyorum. Daha geçen ay transfer olmadık mıen son bebişin 2500 gramdı bugün kaç çıktı? Ve tam olarak kaçıncı haftadasın bugün.
Top disindakiler tamamsürpriz oldu benimki heyecanini hissedemedim Rabbim hepimize kolaylik versin. Meryem ana otu almistim onu yapicam bir de
Tesekkur ederim kizlar hepinize. Amin.
Citlembik almamis hic 2500 tu yine37+1
Bi şey yapma buna alış. Ben hep öyleyim.Kızlar karnım taş gibi oldu inanılmaz ağrı girdi yürürken sanki vajinama bir şeyler battı Adet olmadan önce kalçadan ağrı girerdi aynı öyleyim şuankasıklarım üşütüp adet olacak gibi ağrıyor yaşayan var mı napmalıyım
Doktoruna söyle bence canım. Bugün kontrolde benim doktorum senin anlattığın şekilde adete benzer sancin ağrın oluyor mu diye sordu çünkü bana, doğumla ilgili bir şey olabilir.Kızlar karnım taş gibi oldu inanılmaz ağrı girdi yürürken sanki vajinama bir şeyler battı Adet olmadan önce kalçadan ağrı girerdi aynı öyleyim şuankasıklarım üşütüp adet olacak gibi ağrıyor yaşayan var mı napmalıyım
Coook heyecanli 2. De olsaAyni gün doguracaz büyük ihtimalle canımhaftaya nst için çağırdı sadece normal kontroller olmayacak sanırım. 20 gün kaldı şaka gibi hala inanasım gelmiyor, biraz da tirsiyorum ne yasayacagimi bilmediğim için sizler tecrubelisiniz ne güzel
Az kaldi senin de hayirlisiylaCuma günü belli olucak benimde
Ne çabuk geçti zaman daha dün transfer olmuş, idrar testi sonuçlarımızı paylaşıyorduk tutunmuş mu diyeCoook heyecanli 2. De olsa
Bn bn bn karın taş gibi olmuyor adet olcak gibi oluyorum hayırlısıyla bi doğursaydıkKızlar karnım taş gibi oldu inanılmaz ağrı girdi yürürken sanki vajinama bir şeyler battı Adet olmadan önce kalçadan ağrı girerdi aynı öyleyim şuankasıklarım üşütüp adet olacak gibi ağrıyor yaşayan var mı napmalıyım
Evet ya transfer oncesi sonrasi test derken bugunleri gorduk sukur Rabbim tamamina erdirsin herbirimizinNe çabuk geçti zaman daha dün transfer olmuş, idrar testi sonuçlarımızı paylaşıyorduk tutunmuş mu diye
Farklı oluyor genel olarak bütün markalardaKizlar konuyla alakasi yok da karacanin internet fiyatiyla magazasindaki fiyati ayni olurmu
Amin canım inşallahEvet ya transfer oncesi sonrasi test derken bugunleri gorduk sukur Rabbim tamamina erdirsin herbirimizin
Hadi ya yarin aksam bi arkadasima gidecem de hediye goturmem lazim fincanlar falan hep indirime girmis nette simdi siparis versem gelmez erteleyemem de hersey ayarlandi konusulduFarklı oluyor genel olarak bütün markalarda
Dışarı çıkabiliyorsan dışardan Alcan mecburenHadi ya yarin aksam bi arkadasima gidecem de hediye goturmem lazim fincanlar falan hep indirime girmis nette simdi siparis versem gelmez erteleyemem de hersey ayarlandi konusuldu
Aynen yarin bi gideyim bakalimDışarı çıkabiliyorsan dışardan Alcan mecburen
Benim oluyo iyi miymiş olsun muymuş?Doktoruna söyle bence canım. Bugün kontrolde benim doktorum senin anlattığın şekilde adete benzer sancin ağrın oluyor mu diye sordu çünkü bana, doğumla ilgili bir şey olabilir.
normal doğum için iyiymiş galiba canımBenim oluyo iyi miymiş olsun muymuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?