2021 Aralık Anneleri

Canım hadi hayırlı olsun bir avazda inş hırma, ananas, meme ucu uyarısı, sıcak su duş, topta zıplama bildiklerim. Çok izledim dinledim de insan o an unutucak demek ki bak sen sorunca heyecanlandım
Top disindakiler tamam sürpriz oldu benimki heyecanini hissedemedim Rabbim hepimize kolaylik versin. Meryem ana otu almistim onu yapicam bir de
Ayy saglikla gelsin insallah vakti gelmis cmmmm
Ay kaçırmışım ben bu mesajı. Sağlıkla gelsin inşallah.
Tesekkur ederim kizlar hepinize. Amin.
Citlembik almamis hic 2500 tu yine 37+1

Top disindakiler tamam sürpriz oldu benimki heyecanini hissedemedim Rabbim hepimize kolaylik versin. Meryem ana otu almistim onu yapicam bir de

Tesekkur ederim kizlar hepinize. Amin.
Citlembik almamis hic 2500 tu yine 37+1

Sağlıklı olsunda doğunca sen ona çok iyi bakarsın annesi

Kızlar karnım taş gibi oldu inanılmaz ağrı girdi yürürken sanki vajinama bir şeyler battı Adet olmadan önce kalçadan ağrı girerdi aynı öyleyim şuan kasıklarım üşütüp adet olacak gibi ağrıyor yaşayan var mı napmalıyım

Bi şey yapma buna alış. Ben hep öyleyim.

Doktoruna söyle bence canım. Bugün kontrolde benim doktorum senin anlattığın şekilde adete benzer sancin ağrın oluyor mu diye sordu çünkü bana, doğumla ilgili bir şey olabilir.

Coook heyecanli 2. De olsa

Bn bn bn karın taş gibi olmuyor adet olcak gibi oluyorum hayırlısıyla bi doğursaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…