2021 Aralık Anneleri

Aynen şöyleyim evde
Şu mesaja tıkla
Orda ni de resim olmalı

Akşam yemeğinde kocamın yüreğine indirdim yemeği
Çocuğa akşam bi haller oldu
Çok sert vuruyor
İlk vurunca masadaydık
Hıı diye acıyla bağırdım
Bi anda panik oldu kocsm nolduuu diye
Ay dedim bu kadar mı canın vardı
İnşallah hastaneyi 3 yılda bulmayız dedim heyecandan

Top disindakiler tamam sürpriz oldu benimki heyecanini hissedemedim Rabbim hepimize kolaylik versin. Meryem ana otu almistim onu yapicam bir de

Tesekkur ederim kizlar hepinize. Amin.
Citlembik almamis hic 2500 tu yine 37+1
Sağlıklı sıhhatli kucağında olsun inş canım

Enfeksiyon mu var acaba dikkat et bir hastaneye gitseydin canım

Enfeksiyon mu var acaba dikkat et bir hastaneye gitseydin canım
Sanırım mantar tekrarladı akıntı gelmeye başladı yine fitil kullanıyordum 6lı paket vermişti doktor 2sini 10gün önce kullandım bitti diye kalanını kullanmadım şimdi tekrarlamaya başladı sanırım

Aman dikkat et mantar enfeksiyon bunlar erken doğumu tetikler kullan bari ama doktora da bi görün bencede daha var doğumuna zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım çok geçmiş olsun

Az kaldi senin de hayirlisiylasezeryanmi

Oda belli değil cuma herşey ortaya çıkacak çok heycanlıyım valla. Sonuna geldik aylardır karnımızda taşıdığımız bebişlerimizle tanışıcaz koklucaz evimize getiricez. Ayy duygulandım

Son bir haftada sanki karnim devasa buyudu gibi hissediyorum. Son haftalarda hani buyumuyordu ya hep duygularimla oynamislar hepp! vajinaya da oyle bi baski yapiyor ki hic ayaga kalkasim gelmiyor cise zor gidiyorum

Aaaaa bu sezaryeni neye göre kolay sanıyonuz acabaasııı daha bugün 2 ay kendine gelemeyen birini dinledim.
Senn akrabalar değilmiydi genelde sezaryen olanlar Merve yanlış mı hatrlyrum biri demişti çevrem hep sezaryen oldu diye ama sen değilmişsin acaba karıştırdım mı

Senn akrabalar değilmiydi genelde sezaryen olanlar Merve yanlış mı hatrlyrum biri demişti çevrem hep sezaryen oldu diye ama sen değilmişsin acaba karıştırdım mı
Benim benim hepsi sezaryen taş gibiler mübarek ama ben şimdi vajinal denicem ya az kötüleyesim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…