Aynen şöyleyim evde
Şu mesaja tıklaNerda?
Sağlıklı sıhhatli kucağında olsun inş canımTop disindakiler tamamsürpriz oldu benimki heyecanini hissedemedim Rabbim hepimize kolaylik versin. Meryem ana otu almistim onu yapicam bir de
Tesekkur ederim kizlar hepinize. Amin.
Citlembik almamis hic 2500 tu yine37+1
Enfeksiyon mu var acaba dikkat et bir hastaneye gitseydin canımKızlar karnım taş gibi oldu inanılmaz ağrı girdi yürürken sanki vajinama bir şeyler battı Adet olmadan önce kalçadan ağrı girerdi aynı öyleyim şuankasıklarım üşütüp adet olacak gibi ağrıyor yaşayan var mı napmalıyım
Ay çok korktum ve sezeryan olmaya karar verdimBi şey yapma buna alış. Ben hep öyleyim.
Anlamadım ki canım şimdi hiç o ağrıdan eser yok kontrole gittiğimde soracağım artıkDoktoruna söyle bence canım. Bugün kontrolde benim doktorum senin anlattığın şekilde adete benzer sancin ağrın oluyor mu diye sordu çünkü bana, doğumla ilgili bir şey olabilir.
Sanırım mantar tekrarladı akıntı gelmeye başladı yine fitil kullanıyordum 6lı paket vermişti doktor 2sini 10gün önce kullandım bitti diye kalanını kullanmadım şimdi tekrarlamaya başladı sanırımEnfeksiyon mu var acaba dikkat et bir hastaneye gitseydin canım
Ya ben çok korktum o ağrıdan doğum galiba korkunö bir şeyBn bn bn karın taş gibi olmuyor adet olcak gibi oluyorum hayırlısıyla bi doğursaydık
Aman dikkat et mantar enfeksiyon bunlar erken doğumu tetikler kullan bari ama doktora da bi görün bencede daha var doğumuna zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım çok geçmiş olsunSanırım mantar tekrarladı akıntı gelmeye başladı yine fitil kullanıyordum 6lı paket vermişti doktor 2sini 10gün önce kullandım bitti diye kalanını kullanmadım şimdi tekrarlamaya başladı sanırım
Korkma ya bişi olmaz bende bişi olmadıYa ben çok korktum o ağrıdan doğum galiba korkunö bir şey
Az kaldi senin de hayirlisiylasezeryanmi
Ne çabuk geçti zaman daha dün transfer olmuş, idrar testi sonuçlarımızı paylaşıyorduk tutunmuş mu diye
Aaaaa bu sezaryeni neye göre kolay sanıyonuz acabaasııı daha bugün 2 ay kendine gelemeyen birini dinledim.Ay çok korktum ve sezeryan olmaya karar verdim
Senn akrabalar değilmiydi genelde sezaryen olanlar Merve yanlış mı hatrlyrumAaaaa bu sezaryeni neye göre kolay sanıyonuz acabaasııı daha bugün 2 ay kendine gelemeyen birini dinledim.
Benim benim hepsi sezaryen taş gibiler mübarekSenn akrabalar değilmiydi genelde sezaryen olanlar Merve yanlış mı hatrlyrumbiri demişti çevrem hep sezaryen oldu diye ama sen değilmişsin acaba karıştırdım mı
Evet ya, sağlıkla dogduklari günleri de görürüz inşallahDeğil miçok şükür gördük bu günleri
2 ay mıAaaaa bu sezaryeni neye göre kolay sanıyonuz acabaasııı daha bugün 2 ay kendine gelemeyen birini dinledim.
Insallah mis kokularini icimize cekecegiz cok yakinda cnmOda belli değil cuma herşey ortaya çıkacak çok heycanlıyım valla. Sonuna geldikaylardır karnımızda taşıdığımız bebişlerimizle tanışıcaz koklucaz evimize getiricez. Ayy duygulandım
Hahaha az farkettimBenim benim hepsi sezaryen taş gibiler mübarekama ben şimdi vajinal denicem ya az kötüleyesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?