2021 Aralık Anneleri

Aman dikkat et mantar enfeksiyon bunlar erken doğumu tetikler kullan bari ama doktora da bi görün bencede daha var doğumuna zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım çok geçmiş olsun
İnşallah canım benim teşekkür ederim bugün birini takıvereyim bari fitilin

Aaaaa bu sezaryeni neye göre kolay sanıyonuz acabaasııı daha bugün 2 ay kendine gelemeyen birini dinledim.
Bende bugün 3günde toplanan bi sezeryanlı dinledim gaza geldim su gibiydi harikaydı dedi şaşkınım ağrımı sancımı evde yatarak çekerim dedim bende bari çatallarda ıkına ıkına canım yanmasın dedim

Evet eve gidemiyorum gitsem kasılmalardan duramıyorum en iyisi böyle olcak sanrım benm için . Ediyorum sizlerde edin
En azından sorunların biter bebişe iyi baktın mı çok çabuk toparlar
Aynen haklısın

Hadi ya

İyi iyi mükemmel . Ya bi normal deneyesim geliyo ama o kadar sancı çekip son anda vazgeçersen kendine eziyet etmiş olursun diyo burda ki ebe kızlar kendimde o potansiyeli göremiyorum
Benşmde son zamanlarda hep gördüğüm o arkadaşlarımda son dakikaya kadar sancı çekip hooop diye sezeryana alındılar iki doğumunda en acı yüzünü gördüler resmen

Sizin tecrübeler var tabi ben çaylak kan aldırmaktan korkup kendini sıkan dünkü bebeyim ilk doğum nasıldı peki normal miydi kolay mıydı nasıldı
Sezeryandı yukarda az çok tecrübelerimi anlattım
Çok şükür bn çabuk toparlamıştım belki yaşım küçüktü ondan mı bilmem ama zaten cnm çok tatlı değildir korkulacak bişi yok bence kötü yorumları ve anlatımları dinleme derim herkesin ki farklı oluyor çevre stres çok etkili ne kadar kafan rahat o kadar iyisin kötü şeylere kulak asma derim

Hadi ya

İyi iyi mükemmel . Ya bi normal deneyesim geliyo ama o kadar sancı çekip son anda vazgeçersen kendine eziyet etmiş olursun diyo burda ki ebe kızlar kendimde o potansiyeli göremiyorum
Evet onu bana dr da demişti
O yüzden hiç denemedim

Evet herkesin doğumu kendine özel gerçekten ama meraktan da duramıyorum

Sezeryandan sonraki yürüyüşten bahsetmiş galiba.
Evet evet ben de oyle anladim
Wallahi bende oturmayı bile özledim
Oturunca bile kasilangiller
Sokakta yurucem ben banane ya ozledim

Kız üşütürsün sonra yürürsün gaz olmasın havalarda soğuk çocuk bi 2 aylık olunca gezersin rahatça hemde rahat olur

Benşmde son zamanlarda hep gördüğüm o arkadaşlarımda son dakikaya kadar sancı çekip hooop diye sezeryana alındılar iki doğumunda en acı yüzünü gördüler resmen
Evet bu sebepten tamamen soğudum .

Evet onu bana dr da demişti
O yüzden hiç denemedim

En iyisini yapmışsın

Evet maalsf ki onlar biziz

Kizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
Hayırla kucağınıza alırsınız inş. Benimde plesentada yaşlanma başlamış. Kilo almaya devam ediyor şuan. Sizin bebekte kilo alımı durdugu için mi dogum başlatılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…