- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
En azından sorunların biter bebişe iyi baktın mı çok çabuk toparlarO zman kucağımda büyüsn diyelimay yok o ben değilimdir benm bebeğim minik
Canım ne durumdasın açıklık oldu mu?Tesekkur ederim kizlar hepinize.
İnşallah canım benim teşekkür ederim bugün birini takıvereyim bari fitilinAman dikkat et mantar enfeksiyon bunlar erken doğumu tetikler kullan bari ama doktora da bi görün bencede daha var doğumuna zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım çok geçmiş olsun
Geçti şimdi sanki hiç olmamış gibi hamilelik ne garip bir şey yaKorkma ya bişi olmaz bende bişi olmadı
Öyle valla çıkınca da nasıl oldu bitti anlamıyor insanGeçti şimdi sanki hiç olmamış gibi hamilelik ne garip bir şey yavücut önce tutmak için çırpınıyor resmen şimdide atmak için
Bende bugün 3günde toplanan bi sezeryanlı dinledim gaza geldimAaaaa bu sezaryeni neye göre kolay sanıyonuz acabaasııı daha bugün 2 ay kendine gelemeyen birini dinledim.
Evet eve gidemiyorum gitsem kasılmalardan duramıyorum en iyisi böyle olcak sanrım benm için . Ediyorum sizlerde edin38 sen sonrası normal ama mesela bnm dr kesinlikle bi sorun olmadan almam dedi 38+5 2. Bebe diye böyle dedi 1. De heralde daha çok bekletiyor anladığım solunum sıkıntısı olmasın diye inşallah seninkinde de olmaz yani senin ki mecburi erken oluyor Allah’ın izniyle hiç bişi de olmaz bol bol dua et stres yapma
Aynen haklısınEn azından sorunların biter bebişe iyi baktın mı çok çabuk toparlar
Sizin tecrübeler var tabi ben çaylak kan aldırmaktan korkup kendini sıkan dünkü bebeyimÖyle valla çıkınca da nasıl oldu bitti anlamıyor insan
Benşmde son zamanlarda hep gördüğüm o arkadaşlarımdaHadi ya
İyi iyi mükemmel . Ya bi normal deneyesim geliyo ama o kadar sancı çekip son anda vazgeçersen kendine eziyet etmiş olursun diyo burda ki ebe kızlar kendimde o potansiyeli göremiyorum
Sezeryandı yukarda az çok tecrübelerimi anlattımSizin tecrübeler var tabi ben çaylak kan aldırmaktan korkup kendini sıkan dünkü bebeyimilk doğum nasıldı peki normal miydi kolay mıydı nasıldı
Evet onu bana dr da demiştiHadi ya
İyi iyi mükemmel . Ya bi normal deneyesim geliyo ama o kadar sancı çekip son anda vazgeçersen kendine eziyet etmiş olursun diyo burda ki ebe kızlar kendimde o potansiyeli göremiyorum
Evet herkesin doğumu kendine özel gerçekten ama meraktan da duramıyorumSezeryandı yukarda az çok tecrübelerimi anlattım
Çok şükür bn çabuk toparlamıştım belki yaşım küçüktü ondan mı bilmem ama zaten cnm çok tatlı değildirkorkulacak bişi yok bence kötü yorumları ve anlatımları dinleme derim herkesin ki farklı oluyor çevre stres çok etkili ne kadar kafan rahat o kadar iyisin kötü şeylere kulak asma derim
Evet evet ben de oyle anladimSezeryandan sonraki yürüyüşten bahsetmiş galiba.
Oturunca bile kasilangillerWallahi bende oturmayı bile özledim
Sokakta yurucem ben banane ya ozledimDikişlerin kaynaması için yatmak iyi değilmiş hareket ettikçe kendini daha iyi hissediyorsunnormal doğumda da yatış öneriliyormuş
Zaten öyle sokakta yürüme değil evde yormadan hem ödem de azalır hareketle
Bnm kötü bi anım yoktu belki de ondan rahatımEvet herkesin doğumu kendine özel gerçekten ama meraktan da duramıyorum
Ateşle fitili o vakitİnşallah canım benim teşekkür ederim bugün birini takıvereyim bari fitilin
Kız üşütürsün sonra yürürsün gaz olmasınEvet evet ben de oyle anladim
Oturunca bile kasilangiller
Sokakta yurucem ben banane ya ozledim
Evet evet ilk gaz çıksın diye yürütüyorlar sonra da çabuk toparlamak içinSezeryandan sonraki yürüyüşten bahsetmiş galiba.
Hazır Bugün de karadağ maçı var kocam bana yaklaşmazkenAteşle fitili o vakit
Evet bu sebepten tamamen soğudum .Benşmde son zamanlarda hep gördüğüm o arkadaşlarımdason dakikaya kadar sancı çekip hooop diye sezeryana alındılar iki doğumunda en acı yüzünü gördüler resmen
Evet onu bana dr da demişti
O yüzden hiç denemedim
Evet maalsf ki onlar bizizEvet evet ben de oyle anladim
Oturunca bile kasilangiller
Sokakta yurucem ben banane ya ozledim
Hayırla kucağınıza alırsınız inş. Benimde plesentada yaşlanma başlamış. Kilo almaya devam ediyor şuan. Sizin bebekte kilo alımı durdugu için mi dogum başlatılacakKizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?