2021 Aralık Anneleri

Ay nasıl dayanıyorsun ya, dikkat et yorma kendini canım. Ben evdeyim 24. Haftadan beri belki de çalışmamak da bunalttı bilmiyorum yat yat delirdim

Ay nasıl dayanıyorsun ya, dikkat et yorma kendini canım. Ben evdeyim 24. Haftadan beri belki de çalışmamak da bunalttı bilmiyorum yat yat delirdim
Valla karnım burnumda iş yerinde herkes bana üzülüyor en çok wc den çıkınca erkekler kadınlar herkes bana bakiyo cunku 5 dk da bir wc deyim masa başı o kadar oturmaktan ayıptır söylemesi damla bile gelse kendimi sıkışmış ve altıma yapacam gibi hissediyorum. 36+1 deyim neyse ki haftaya izne ayrılıyorum ama artık inan dayanamıyorum ne iş yerindeki çalışma yoğunluğumu kaldıracak gücüm kalmadı ne de fiziksel evimde bende dinlenmek istiyorum

M Mutluuu06 Valla karnım burnumda iş yerinde herkes bana üzülüyor en çok wc den çıkınca erkekler kadınlar herkes bana bakiyo cunku 5 dk da bir wc deyim masa başı o kadar oturmaktan ayıptır söylemesi damla bile gelse kendimi sıkışmış ve altıma yapacam gibi hissediyorum. 36+1 deyim neyse ki haftaya izne ayrılıyorum ama artık inan dayanamıyorum ne iş yerindeki çalışma yoğunluğumu kaldıracak gücüm kalmadı ne de fiziksel evimde bende dinlenmek istiyorum
Allah yardımcın olsun iyi bile dayanmışsın. Ben çalışsaydım wc işini napardım bilmiyorum; sınıflar üst katlarda öğretmen wc en altta oluyor 4 kat ineyim desem altıma yapardım, 5 dk da bir dersi bırakıp çıkmak da olmaz çocuklar birbirine girer yaralanır vs allah korusun.

valla gerçekten son ayın iş yerinde olması çok zor gerçi tüm hamilelik boyunca ama son ay bebek ağır ve baskı yaptığı için sürekli idrara sıkışıyor insan oturmaktan ayakta da kalamıyorum ne bileyim Allah güç kuvvet versin şu son haftayı da atlatayım en çok ayaklarım ve kuyruk sokumu kemiğim ağırıyor bu yüzden kg arttı ve o kadar saat otur otur nereye dek rapor da alamadım bizde özelde doğum iznimizden düşüyorlar diye o yüzden sabrettim napayım . İş yeri desen ayrı bir durum kalabalık çok fazla rabbim can sağlığı ve ağız tadı ile şu son haftalarida mutlulukla bebeklerimizi karşılamayı nasip etsin inşallah

Kızlar hastane çantanıza bebeğe havlu koyan oldu mu aranizda acabaa bende koysam mi annem diyo niye koymadin bebeği neyle silecekler filan da yani özel hastahane kaldı ki devlet bile olsa sildikleri temizdir demi

Aminnnn canım rabbim yardımcın olsun

Kızlar hastane çantanıza bebeğe havlu koyan oldu mu aranizda acabaa bende koysam mi annem diyo niye koymadin bebeği neyle silecekler filan da yani özel hastahane kaldı ki devlet bile olsa sildikleri temizdir demi
Yıkamıyorlarmış genelde. Orda biraz siliyolar sadece. Göbek düşene kadar da genelde yıkanması da önerilmiyor. Ben eve getirince yıkarım sanıyorum.

Bebeği yikamayacaklar zaten artık yikanmiyor bebekler dogduklarinda havluyà gerek yok bence silecekler onuda hastane tek Kullanımlık bişeyler ile yapıyordur sanırım

Şu saat oldu uyuyamadim sağa donsem batıyor sola donsem batiyor yanlarim
Midemde acayip yanıyor ne yapsam geçmedi sabah da kontrolum var erken kalkicam
ben şimdiden uykusuz gecelere alisiyorum galiba

iyi düşün iyi olsun. kötüyü çağırma ben de son zamanlarda ya doktorum covid olursa doğumu başka doktor yaptırırsa diye korkuyorum ama zihnimden uzaklaştırmaya çalışıyorum

iyi düşün iyi olsun. kötüyü çağırma ben de son zamanlarda ya doktorum covid olursa doğumu başka doktor yaptırırsa diye korkuyorum ama zihnimden uzaklaştırmaya çalışıyorum
Öyle bi ihtimal de mi var

Artik tatil gelsin senin icin:)
Ayy evet artık inşallah Allah razı olsun kuzum
Bebeği yikamayacaklar zaten artık yikanmiyor bebekler dogduklarinda havluyà gerek yok bence silecekler onuda hastane tek Kullanımlık bişeyler ile yapıyordur sanırım
O zaman gerek yok almama
Yıkamıyorlarmış genelde. Orda biraz siliyolar sadece. Göbek düşene kadar da genelde yıkanması da önerilmiyor. Ben eve getirince yıkarım sanıyorum.
Bizim annelerimiz galiba bizi hemen yıkamışlar annemden bunu anladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…