- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ay nasıl dayanıyorsun ya, dikkat et yorma kendini canım. Ben evdeyim 24. Haftadan beri belki de çalışmamak da bunalttı bilmiyorum yat yat delirdimBende uyuyamıyorum ve çalışıyorum üstelikçok tuhaf valla sabah 7 de uyanacam 9 saat iş yerindeyim eve geliyorum pert olmuş halde ama yok yatamıyorum birde günler azaldıkça heyecan tavan sanırım bu yüzden
Valla karnım burnumda iş yerinde herkes bana üzülüyorAy nasıl dayanıyorsun ya, dikkat et yorma kendini canım. Ben evdeyim 24. Haftadan beri belki de çalışmamak da bunalttı bilmiyorum yat yat delirdim
valla gerçekten son ayın iş yerinde olması çok zor gerçi tüm hamilelik boyunca ama son ay bebek ağır ve baskı yaptığı için sürekli idrara sıkışıyor insan oturmaktan ayakta da kalamıyorum ne bileyim Allah güç kuvvet versin şu son haftayı da atlatayım en çok ayaklarım ve kuyruk sokumu kemiğim ağırıyor bu yüzden kg arttı ve o kadar saat otur otur nereye dekValla karnım burnumda iş yerinde herkes bana üzülüyoren çok wc den çıkınca erkekler kadınlar herkes bana bakiyo cunku 5 dk da bir wc deyim masa başı o kadar oturmaktan ayıptır söylemesi damla bile gelse kendimi sıkışmış ve altıma yapacam gibi hissediyorum. 36+1 deyim neyse ki haftaya izne ayrılıyorum ama artık inan dayanamıyorum ne iş yerindeki çalışma yoğunluğumu kaldıracak gücüm kalmadı ne de fiziksel evimde bende dinlenmek istiyorum
Allah yardımcın olsun iyi bile dayanmışsın. Ben çalışsaydım wc işini napardım bilmiyorum; sınıflar üst katlarda öğretmen wc en altta oluyor 4 kat ineyim desem altıma yapardım, 5 dk da bir dersi bırakıp çıkmak da olmaz çocuklar birbirine girer yaralanır vs allah korusun.
Aminnnn canım rabbim yardımcın olsunvalla gerçekten son ayın iş yerinde olması çok zor gerçi tüm hamilelik boyunca ama son ay bebek ağır ve baskı yaptığı için sürekli idrara sıkışıyor insan oturmaktan ayakta da kalamıyorum ne bileyim Allah güç kuvvet versin şu son haftayı da atlatayım en çok ayaklarım ve kuyruk sokumu kemiğim ağırıyor bu yüzden kg arttı ve o kadar saat otur otur nereye dekrapor da alamadım bizde özelde doğum iznimizden düşüyorlar diye o yüzden sabrettim napayım . İş yeri desen ayrı bir durum kalabalık çok fazla rabbim can sağlığı ve ağız tadı ile şu son haftalarida mutlulukla bebeklerimizi karşılamayı nasip etsin inşallah
Yıkamıyorlarmış genelde. Orda biraz siliyolar sadece. Göbek düşene kadar da genelde yıkanması da önerilmiyor. Ben eve getirince yıkarım sanıyorum.Kızlar hastane çantanıza bebeğe havlu koyan oldu mu aranizda acabaa bende koysam miannem diyo niye koymadin bebeği neyle silecekler filan da yani özel hastahane kaldı ki devlet bile olsa sildikleri temizdir demi
Bebeği yikamayacaklar zaten artık yikanmiyor bebekler dogduklarinda havluyà gerek yok bence silecekler onuda hastane tek Kullanımlık bişeyler ile yapıyordur sanırımKızlar hastane çantanıza bebeğe havlu koyan oldu mu aranizda acabaa bende koysam miannem diyo niye koymadin bebeği neyle silecekler filan da yani özel hastahane kaldı ki devlet bile olsa sildikleri temizdir demi
Ayyy ben de senin gibiyim gaz sancilariGaliba bu akşam pırasa yemenin cezasını çekiyorum
Karnım patlayacak gibi yine
Oğlan da çıldırdı içerde
Vurup vurup duruyor
Ama intikam alırcasına bi vurui
Artik tatil gelsin senin icin:)Bende uyuyamıyorum ve çalışıyorum üstelikçok tuhaf valla sabah 7 de uyanacam 9 saat iş yerindeyim eve geliyorum pert olmuş halde ama yok yatamıyorum birde günler azaldıkça heyecan tavan sanırım bu yüzden
Sanki nş tarafa toplanmış gibi oldu işteAyyy ben de senin gibiyim gaz sancilari
Dun aksam kalan pirasaya kimyon dokup yedim veeeeeee SIFIR GAZGaliba bu akşam pırasa yemenin cezasını çekiyorum
Karnım patlayacak gibi yine
Oğlan da çıldırdı içerde
Vurup vurup duruyor
Ama intikam alırcasına bi vurui
Bana niden işlemiyor öyle şeylerDun aksam kalan pirasaya kimyon dokup yedim veeeeeee SIFIR GAZ
iyi düşün iyi olsun. kötüyü çağırmaBende bi işe yaramadı
En iyisi takviye probiyotik almak
Çok teşekkür ederim
Ben yine lohusa kafasına girdim
Annem babam korona oldular bi 14 gün yoklar mecburen
İyi olsunlar önemli değil
Eşim de öksürüyor sürekli
O korona olursa ayvayı yedik
Tek başıma doğuma gitmem gerekecek
Bugün trip attım adama hepiniz hasta olacak tam zamanı buldunuz benimle konuşmayıb hepinize küsüm diye
Kocam şok tabi
Öyle bi ihtimal de mi variyi düşün iyi olsun. kötüyü çağırmaben de son zamanlarda ya doktorum covid olursa doğumu başka doktor yaptırırsa diye korkuyorum ama zihnimden uzaklaştırmaya çalışıyorum
Ayy evet artık inşallahArtik tatil gelsin senin icin:)
O zaman gerek yok almamaBebeği yikamayacaklar zaten artık yikanmiyor bebekler dogduklarinda havluyà gerek yok bence silecekler onuda hastane tek Kullanımlık bişeyler ile yapıyordur sanırım
Bizim annelerimiz galiba bizi hemen yıkamışlarYıkamıyorlarmış genelde. Orda biraz siliyolar sadece. Göbek düşene kadar da genelde yıkanması da önerilmiyor. Ben eve getirince yıkarım sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?