2021 Aralık Anneleri

Şişlik enfeksiyondan olmuyordur ya
Bu son aylarda normalmiş şişlikler
Yine de varsa ebde ni tansiyonunu ölç istersen
Daha da içim rahat etsin diyorsun doktoruna sor

Kocamı kesebilirim onun yüzünden korona olursam
Korona olmak neyse dw onun yüzünden hiç bilmediğim bi yerde bi doktorla normal doğurmak zorunda kalırsam
Ben kimsetle görüşmüyorum çünkü
tedbiren biz de kaç aydır ayrı odalarda yatıyoruz. zaten evde hepimiz riskliyiz. ben çalışıyorum hala çalıştığım yer kalabalık baya. oğlum okula gidiyor ki öğretmeni ve 2 sınıf arkadaşı yakalandılar okulun açıldığı ilk haftalarda. eşim 5 kişi aynı arabada işe gidip geliyorlar. o da işi gereği kalabalıkta genel olarak. Allah' a emanetiz

Evet bende cok yurumustum ne kadar cok yurursen o kadar cabuk iyilesirsin

Sizinki gerçekten zor durummuş ya
Az kaldı direnelim

Ben çalışmıyorum, çocuğum yok
Eşim gezenti, akrabaları düşüncesiz diye de korona olmak istemiyorum
O yüzden sinir oluyorum zaten
Hele sürekli hasta akrabaları bize uğruyor filan
Dedim senin bu akrabaların beni korona yapmaya kesin karar vermişler onu anladım bari doğurup olayım

Kız yazık adam işe gidip gelmiyor mu ne yapsın
Ay işe gidip gelse sadece ekmek parası der sorun etmem zaten
Ama asıl sorun şu:

Hele sürekli hasta akrabaları bize uğruyor filan
Dedim senin bu akrabaların beni korona yapmaya kesin karar vermişler onu anladım bari doğurup olayım
Bunu görmemiştim
Bu düşüncesizliği ben de yaşadım geçen gün hastalıktan ağzı burnu akan çocuğuyla geldi birisi söylemek lazım da işte insanın basireti bağlanıyor heralde

Şişlik enfeksiyondan olmuyordur ya
Bu son aylarda normalmiş şişlikler
Yine de varsa ebde ni tansiyonunu ölç istersen
Daha da içim rahat etsin diyorsun doktoruna sor
Sordum sordum adam zaten haftada bir mesaj alio benden alismistir artik herldebence de normal de bahaneyle ebenin yaptirdigi sonuclari da gonderdim

Bunu görmemiştim
Bu düşüncesizliği ben de yaşadım geçen gün hastalıktan ağzı burnu akan çocuğuyla geldi birisi söylemek lazım da işte insanın basireti bağlanıyor heralde
Ay bence söylemeye de gerek olmamalı ya
Az çok kafası basan insan hastayken başkasının evine geçtim hamilenin yanına hiç gitmemeli
Veya bize geliyorlar mesela ben hasta olduklarını bizdeyken fark ediyorum
Kafamda türlü senaryolar geçiyor sonra
Gelme yani şart mı bİzde içilen bi bardak çay insanın hayatında

Benimki iki aydır havalanıyor yine de tık yok. O yüzden organizerlerin içine koyup yerleştirdik biz mecbur Nasılsa doğar doğmaz bebişi odasına postalamıcaz, kıyafetlere de koku sinmiyor organizerlerin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…