2021 Aralık Anneleri

Ayy evet artık inşallah Allah razı olsun kuzum

O zaman gerek yok almama

Bizim annelerimiz galiba bizi hemen yıkamışlar annemden bunu anladım .
Annem her aramada yıkamadan katiyen olmazz çocuk yikandikca büyür gelişir diyo valla göbeği kapatıp yıkayacam eve getirince

37 den sonra normal aslında benim oğlum da 38+1 de doğdu

O kadar yani inşallah yikamazlar bebeği o zaman doğumhane de . Zaten herşey stresli
Göbek deliğine su deyince enfeksiyon ihtimali oluyor canim bide Su iyileştirmesini zorlaştırıyor diyorlar ama bazılari da tam tersi yikadim çabuk iyileşti diyor ve bu bebekler doğduğunda üzerinde olan beyaz tabaka usumelerini engelliyormus

GGunaydinkizlar bir uyandim ellerimi arilar sokmus gibi o kadar sismisler ki acip kapatirken bile zorlaniyorum nirmal mi sizde de oluyor mu artik

Biz korona olsak be oluyor peki?
kalmıyoruz yine doğuruyoruz merak etme hastaneye bağlı. benim gittiğim hastane kabul ediyormuş covidli gebe. doktorlar tam tedbir yaptırıyor doğumu. birkaç resim video gördüm hatta. sarı çizmeye kadar baya bi giyiniyorlar. bebeği sordum veriyorlarmış anneye. emzirtiyorlarmış tabi maske el hijyeni çok önemli bebeği korumak için. ama bazı hastaneler kabul etmiyormuş gönderiyorlarmış hastayı başka hastaneye. aman boşvererelim ne covidi Allah korusun. olmaz Allah'ın izniyle bişeycik.

Ya kızlar benim bebişkonun mobilyalarından boya kokusu çıkmıyor
2 haftadır havalandırıyorum odanın penceresi sürekli açık 2 kere sildik de güzelce.
Kıyafetleri yerleştirmeyi bir hafta daha erteledim mecbur yazık giysilere siner kokusu

Kocamı kesebilirim onun yüzünden korona olursam
Korona olmak neyse dw onun yüzünden hiç bilmediğim bi yerde bi doktorla normal doğurmak zorunda kalırsam
Ben kimsetle görüşmüyorum çünkü

Mesaj atabiliyorsn sor cnm. Birde tansiyon bakarsin
Dun ebeye gittim canim tansiyon bakti normal dedi tahlil yapti idrarda lokasit ckti ama benim hic sikayetim yok hani yanma vs. Kontrole gidince goster dedi baska da birsey demedi odemin var dedi normal dedi ama bu sabah cok daha sislik vardi ellerimde

GGunaydinkizlar bir uyandim ellerimi arilar sokmus gibi o kadar sismisler ki acip kapatirken bile zorlaniyorum nirmal mi sizde de oluyor mu artik

Tansiyonunu bi ölçermisın. Çok fazla gibi geldi bana şişlik. O kadar olmaması gerek. Benim doktorum çok uyarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…