Enfeksiyon kapma ihtimali varmış sanırım canım, yani ben bebekken başıma gelmiş meselaAyy evet artık inşallahAllah razı olsun kuzum
O zaman gerek yok almama
Bizim annelerimiz galiba bizi hemen yıkamışlarannemden bunu anladım .
O kadar yaniEnfeksiyon kapma ihtimali varmış sanırım canım, yani ben bebekken başıma gelmiş mesela
Annem her aramada yıkamadan katiyen olmazz çocuk yikandikca büyür gelişir diyoAyy evet artık inşallahAllah razı olsun kuzum
O zaman gerek yok almama
Bizim annelerimiz galiba bizi hemen yıkamışlarannemden bunu anladım .
Yok silerler sadece, önemli olan zorla yıkamak isteyen anneanne babaannelere müdahale edebilmekO kadar yaniinşallah yikamazlar bebeği o zaman doğumhane de . Zaten herşey stresli
37 den sonra normal aslında benim oğlum da 38+1 de doğduTamam ekran görüntüsü aldım bunubide şey sorcam genel olarak diğer arkadaşlarda yorum yapabilir. Şmdi dr bana p.tesi salı dedi doğum için . P.tesi 22.11.2021 salı 23.11.2021 . Tarih anlamında düşünürsem p.tesiyi istiyorum ama bebek ne kadar durursa o kadar iyi diyolar ya 38+1 çok mu erken acaba
Göbek deliğine su deyince enfeksiyon ihtimali oluyor canim bide Su iyileştirmesini zorlaştırıyor diyorlar ama bazılari da tam tersi yikadim çabuk iyileşti diyor ve bu bebekler doğduğunda üzerinde olan beyaz tabaka usumelerini engelliyormusO kadar yaniinşallah yikamazlar bebeği o zaman doğumhane de . Zaten herşey stresli
covid olsalar nasıl çalışsınlarÖyle bi ihtimal de mi var
Teşekkür ederim canım . O OlcayKalyonGöbek deliğine su deyince enfeksiyon ihtimali oluyor canim bide Su iyileştirmesini zorlaştırıyor diyorlar ama bazılari da tam tersi yikadim çabuk iyileşti diyor ve bu bebekler doğduğunda üzerinde olan beyaz tabaka usumelerini engelliyormus
Biz korona olsak be oluyor peki?covid olsalar nasıl çalışsınlar
Gunaydin cnm guzel haberler bekliyruzGünaydınn ne uyuyabildiim ne uyanabildimgeceden beri bir açlık vurdu ki sormayın, ne yesem yetmedi, ben kontrole kaçar
Okdr olmasa da var sislik cnmm. Dr una sor yinedeGGunaydinkizlar bir uyandim ellerimi arilar sokmus gibi o kadar sismisler ki acip kapatirken bile zorlaniyorum nirmal mi sizde de oluyor mu artik
Cumartesi kontrolum var gidecegim ama gec olur mu kiOkdr olmasa da var sislik cnmm. Dr una sor yinede
Mesaj atabiliyorsn sor cnm. Birde tansiyon bakarsinCumartesi kontrolum var gidecegim ama gec olur mu ki
kalmıyoruz yine doğuruyoruz merak etmeBiz korona olsak be oluyor peki?
Kocamı kesebilirim onun yüzünden korona olursamkalmıyoruz yine doğuruyoruz merak etmehastaneye bağlı. benim gittiğim hastane kabul ediyormuş covidli gebe. doktorlar tam tedbir yaptırıyor doğumu. birkaç resim video gördüm hatta. sarı çizmeye kadar baya bi giyiniyorlar. bebeği sordum veriyorlarmış anneye. emzirtiyorlarmış tabi maske el hijyeni çok önemli bebeği korumak için. ama bazı hastaneler kabul etmiyormuş gönderiyorlarmış hastayı başka hastaneye. aman boşvererelim ne covidi Allah korusun. olmaz Allah'ın izniyle bişeycik.
Dun ebeye gittim canim tansiyon bakti normal dedi tahlil yapti idrarda lokasit ckti ama benim hic sikayetim yok hani yanma vs. Kontrole gidince goster dedi baska da birsey demedi odemin var dedi normal dedi ama bu sabah cok daha sislik vardi ellerimdeMesaj atabiliyorsn sor cnm. Birde tansiyon bakarsin
GGunaydinkizlar bir uyandim ellerimi arilar sokmus gibi o kadar sismisler ki acip kapatirken bile zorlaniyorum nirmal mi sizde de oluyor mu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?