2021 Aralık Anneleri

Şallar olmuş 400
Ünlü olmasından başka şansım yok
cMecbur kafamda yumurta filan kırdırtıp video çektireceğiz
YouTube girersiniz kızçrmle izlerim like atarım abone olurum burdan da abone de toplarsın ohhh

Kızlar doğum yaklaştığı zaman enerji gelirmiş kimler enerjik bn bedenen çok yorgunum dinlenince enerjik demek daha var bnm doğuma

Eklentiler

• 017421B5-E086-4774-822E-62D727E3857C.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 23
Biz korona olsak be oluyor peki?
İşte benim hastanede o kısım çok fena kOvit olursak pandemi hastanesine gonderiyormus kabul etmiyor yani doğumu artık pandemi de hangi doktora ebeye denk gelirsen allah korusun
GGunaydinkizlar bir uyandim ellerimi arilar sokmus gibi o kadar sismisler ki acip kapatirken bile zorlaniyorum nirmal mi sizde de oluyor mu artik
Evet oluyor ari sokmuş gibi de degilde yumruk yaparken felan anliyorum odem topluyor benim ayaklar da davul gidi oldu
Biri sabah bilmem kaç hafta oldu tuvaletimin geldiğini hissedemiyorum hala demişti
Doğru mu
Onu bende gördüm,ben yaşamadım öyle bişey
Sondadan kaynaklı o zmn bana takılmamıştı sonda belki de ondan olmadı bişi
sonda da takıldı bana belki anastezi oraya etki etti

Dünden beri dünyanın dayağını yedim
Şimdi de hıçkırıyor
Aaa bnm ki de sabah hıçkırıyordu elimi koydum böyle kalp atışı gibiydi o kadar dışardan belliydi hızlı koşarsın güm güm duyulur ya aynı öyle

Son düzenleme:
Kontrolden geldim yavrus doğum kanalına girmiş doktorum heran hersey olabilir suyun gelir kanama olur sancı şıkLasIR kesinlikle evde beklemiyorsun gece gündüz hemen geliyorsun dedi
Birde bebek hareketleri çok önemli uzun süre hissetmediginde hemen geliyorsun dedi hatta bunu iki üç kere takrarladi
3.300 olmuş kilosu boyunu sormadım
29 KASIM à gün verdi kızımda 29 nisan doğumlu aslında ben istedim 29 unu, beklerse tabi
37+0 haftadayım çok şükür analık iznim de başladı
Kasılma ile doğum sancısını nasıl ayiracagim dedim sancı olsa duramazsin aralığı sıklasir dayanamayacak durumda olur diğeri yarım saate geçer dedi
4 gun sonra nst+ ultrasona cagirdi tekrar
bizde haberler böyle...

Ya hani kilo almaları sona doğru yavaşlıodu bu bebeler niye her bildiğimizin tersini yapıyo bi önceki muayenede kaçtı ve o kaç gün önceydi acabasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…