- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
YouTube girersiniz kızçrmle izlerim like atarım abone olurumŞallar olmuş 400
Ünlü olmasından başka şansım yok
cMecbur kafamda yumurta filan kırdırtıp video çektireceğiz
12Ben geliyorum hiç merak etmeyin gaza bastım çünkü kaç kilo üstü gelebiliyordu
TebriklerCok iyi ben tam tamina 16 aldim ve daha 4 5 hafta var
Ay o zaman vakko şal sana feda olsumnYouTube girersiniz kızçrmle izlerim like atarım abone olurumburdan da abone de toplarsın ohhh
Hadi iyiyimAy o zaman vakko şal sana feda olsumn
İşte benim hastanede o kısım çok fena kOvit olursak pandemi hastanesine gonderiyormus kabul etmiyor yani doğumu artık pandemi de hangi doktora ebeye denk gelirsen allah korusunBiz korona olsak be oluyor peki?
Evet oluyor ari sokmuş gibi de degilde yumruk yaparken felan anliyorum odem topluyor benim ayaklar da davul gidi olduGGunaydinkizlar bir uyandim ellerimi arilar sokmus gibi o kadar sismisler ki acip kapatirken bile zorlaniyorum nirmal mi sizde de oluyor mu artik
Onu bende gördüm,ben yaşamadım öyle bişeyBiri sabah bilmem kaç hafta oldu tuvaletimin geldiğini hissedemiyorum hala demişti
Doğru mu
sonda da takıldı bana belki anastezi oraya etki ettiSondadan kaynaklı o zmn bana takılmamıştı sonda belki de ondan olmadı bişi
Bu enerji bende niye yok yaaaaKızlar doğum yaklaştığı zaman enerji gelirmiş kimler enerjik bn bedenen çok yorgunum dinlenince enerjik demek daha var bnm doğuma
Bende sabah var akşam pert bi gün öncesi yorulduysam da öyleBu enerji bende niye yok yaaaa
Akşamları mutlaka roman oynarım bu hep boyleydi hiç de doğurmuyom.Kızlar doğum yaklaştığı zaman enerji gelirmiş kimler enerjik bn bedenen çok yorgunum dinlenince enerjik demek daha var bnm doğuma
Ben değilim deKızlar doğum yaklaştığı zaman enerji gelirmiş kimler enerjik bn bedenen çok yorgunum dinlenince enerjik demek daha var bnm doğuma
Ciddi miAkşamları mutlaka roman oynarım bu hep boyleydi hiç de doğurmuyom.
Bnm kız sanırım çok ağır kanlı yine çooook az hareket var fulll uyyyor sanırımBen değilim de
Çocuk fazla enerjik
Acaba çocupa mi geçti enerji bana uğramadan
Yok yok durum stabil p.tesi inşallah
Dünden beri dünyanın dayağını yedimBnm kız sanırım çok ağır kanlı yine çooook az hareket var fulll uyyyor sanırım
Aaa bnm ki de sabah hıçkırıyordu elimi koydum böyle kalp atışı gibiydi o kadar dışardan belliydi hızlı koşarsın güm güm duyulur ya aynı öyleDünden beri dünyanın dayağını yedim
Şimdi de hıçkırıyor
Hadi inşallahYok yok durum stabil p.tesi inşallah
E bende varımHadi iyisin zayıflama topiğine girmeye hak kazandın
Ya hani kilo almaları sona doğru yavaşlıoduBen de kontrolden çıktımm bebiş 3 kilo olmuş kilo alması hızlandı yav 2 haftaya gelmezse ben normal doğumdan cayabilirim
Nstde hafif sancılar çıktı haftaya tekrar bakarız sancılara göre vajinal muayene yaparız 38den önce doğum beklemiyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?