2021 Aralık Anneleri

Ya hani kilo almaları sona doğru yavaşlıodu bu bebeler niye her bildiğimizin tersini yapıyo bi önceki muayenede kaçtı ve o kaç gün önceydi acabasıııı
10 11 gün önce gitmiştim en son o zaman 2640tı. Önceden 3200 3300 ancak doğar diyordu şimdi vazgeçti

Antalyadaki prof kimdi? Kötü şeyler dusunme hersey çok güzel olacak ve sağ salim kucağına alacaksın inşallah

Evet evet yalnız bana sen çok heyecanlısın genel anestezi yapılır dediler . Çok korkyrum saçmalarım diye
Çok saçmalanmıyor ya bence
Ne anlatacak olabiliriz zaten

Ben aşılamada almıştım da kısa anesez bayıltırlarken canım yanmasın filan diyormuşum tek ondan bahsetmişim canımın yanmasını hiç istemiyorum fikan diye

Iyi canım şükür. Hakkında hayırlısı olsun bakalım. Bana da normal doğurabilirsin dedi bekliyom ben de keyfi isteyince gelsin diye.
Merve sana bakıyorum hep 15 gün kalmış oha çok az kaldı diyorum her baktığımda azalıyor sanki. Kendime bakıyorum 3 aydır hep 30 gün

Merve sana bakıyorum hep 15 gün kalmış oha çok az kaldı diyorum her baktığımda azalıyor sanki. Kendime bakıyorum 3 aydır hep 30 gün
Balım biz eşimle dünden beri diyoruz ki B BitterCikilata duymasın ani su gelmesi sancı paniği yasamadan yarınki kontrolde hadi alalım nstde sancın var desinler. hazırız doğurmaya

Ben kaynanam pek şey etmiyorum da o yüzden inşallah dediğin gbi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…