Benmde ayakları sağda sanrm sağa yattığım an tepip duruyo yavrumO da mı tontik yapıyormuş
Bn hep sağa yatıyorum sola yatınca bacağımı sırtımı ne varsa batıyoren rahat sağ tarafa yatıyorum
Ayyyy sağ değil sol solllO da mı tontik yapıyormuş
Bn hep sağa yatıyorum sola yatınca bacağımı sırtımı ne varsa batıyoren rahat sağ tarafa yatıyorum
Ooo o zaten var kız adam bir ara balkonda giyiniyordu beni sinirlenmesin diyeKarşı komşuyu bırak eşim üstünü başını giyerken kemer sesi şıkırdayınca bnm
Parmak uçlarında yürüsünOoo o zaten var kız adam bir ara balkonda giyiniyordu beni sinirlenmesin diye
10 11 gün önce gitmiştim en son o zaman 2640tı. Önceden 3200 3300 ancak doğar diyordu şimdi vazgeçtiYa hani kilo almaları sona doğru yavaşlıodubu bebeler niye her bildiğimizin tersini yapıyo bi önceki muayenede kaçtı ve o kaç gün önceydi acabasıııı
9 almışım ama bunun 1.5 kilosu çok hızlı oldu anlamadım zamanını 3 kilo daha alırım bence o yüzden12kaç almışsın
Antalyadaki prof kimdi? Kötü şeyler dusunme hersey çok güzel olacak ve sağ salim kucağına alacaksın inşallahBugunü saymazsak benm 4 günüm varama korku var içimde . Burun kemiği haftasına göre 1 mm kısa çıkmıştı ayrıntılı ultrasnda Down fln dedi üni de ki prof . Kendi dr umla Antalya'daki başka bi prof sorun yok dedi ama zaman yaklaştıkça anlamsız bi duygu kapladı içimi
Çok saçmalanmıyor ya benceEvet evetyalnız bana sen çok heyecanlısın genel anestezi yapılır dediler . Çok korkyrum saçmalarım diye
Merve sana bakıyorum hep 15 gün kalmış oha çok az kaldı diyorum her baktığımda azalıyor sanki. Kendime bakıyorum 3 aydır hep 30 günIyi canım şükür.Hakkında hayırlısı olsun bakalım. Bana da normal doğurabilirsin dedi bekliyom ben de keyfi isteyince gelsin diye.
Balım biz eşimle dünden beri diyoruz ki B BitterCikilata duymasın ani su gelmesi sancı paniği yasamadan yarınki kontrolde hadi alalım nstde sancın var desinler.Merve sana bakıyorum hep 15 gün kalmış oha çok az kaldı diyorum her baktığımda azalıyor sanki. Kendime bakıyorum 3 aydır hep 30 gün
Maşallaaaahhhhh Sen hiç datlulara devam etme bence vajinanın sağlığı için10 11 gün önce gitmiştim en son o zaman 2640tı. Önceden 3200 3300 ancak doğar diyordu şimdi vazgeçti
DuymadımBalım biz eşimle dünden beri diyoruz ki B BitterCikilata duymasın ani su gelmesi sancı paniği yasamadan yarınki kontrolde hadi alalım nstde sancın var desinler.hazırız doğurmaya
Mehmet Şimşek Konyaaltı tarafında. Amin amin inşallahAntalyadaki prof kimdi? Kötü şeyler dusunme hersey çok güzel olacak ve sağ salim kucağına alacaksın inşallah
Yok bugün itibariyle kesiyoruum yediklerim de öyle saçma şekerli şeyler de değildi he tahin pekmez ya da pekmezle tatlandırılmış kurabiyeler bi de meyve ama yarıyor demek kiMaşallaaaahhhhh Sen hiç datlulara devam etme bence vajinanın sağlığı için
Seni bayıltmadan önce konuşturuyorlar saçmalamazsınEvet evetyalnız bana sen çok heyecanlısın genel anestezi yapılır dediler . Çok korkyrum saçmalarım diye
2Bugün biraz merdiven çıkcam. Kaç basamak yeter?
Seninle benimkini beklemeye aldılarMerve sana bakıyorum hep 15 gün kalmış oha çok az kaldı diyorum her baktığımda azalıyor sanki. Kendime bakıyorum 3 aydır hep 30 gün
Ben kaynanam pek şey etmiyorum da o yüzden inşallah dediğin gbi olurÇok saçmalanmıyor ya bence
Ne anlatacak olabiliriz zaten
Ben aşılamada almıştım da kısa anesez bayıltırlarken canım yanmasın filan diyormuşum tek ondan bahsetmişim canımın yanmasını hiç istemiyorum fikan diye
Hakkını ver bi 10 kat çıkBugün biraz merdiven çıkcam. Kaç basamak yeter?
10 kat yok la burda yalova bura deprem bölgesi.Hakkını ver bi 10 kat çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?