- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çok güzel sağlıkla gelsinKontrolden geldim yavrus doğum kanalına girmişdoktorum heran hersey olabilir suyun gelir kanama olur sancı şıkLasIR kesinlikle evde beklemiyorsun gece gündüz hemen geliyorsun dedi
Birde bebek hareketleri çok önemli uzun süre hissetmediginde hemen geliyorsun dedi hatta bunu iki üç kere takrarladi
3.300 olmuş kilosu boyunu sormadım
29 KASIM à gün verdi kızımda 29 nisan doğumlu aslında ben istedim 29 unu, beklerse tabi
37+0 haftadayım çok şükür analık iznim de başladı
Kasılma ile doğum sancısını nasıl ayiracagim dedim sancı olsa duramazsin aralığı sıklasir dayanamayacak durumda olur diğeri yarım saate geçer dedi
4 gun sonra nst+ ultrasona cagirdi tekrar
bizde haberler böyle...
Ben çok içerden hissediyorum şu anAaa bnm ki de sabah hıçkırıyordu elimi koydum böyle kalp atılı gibiydi o kadar dışardan belliydi hızlı koşarsın güm güm duyulur ya aynı öyle
Alacak olan bebeğe engel olamıyon kiYa hani kilo almaları sona doğru yavaşlıodubu bebeler niye her bildiğimizin tersini yapıyo bi önceki muayenede kaçtı ve o kaç gün önceydi acabasıııı
Bugunü saymazsak benm 4 günüm varBen çok içerden hissediyorum şu an
Bazen aynı dediğin gibi oluyor dışarıdan görünüyor
Videosunu bile çektim
tulay283300 heyecanlanıyor musun?
Ben 2 aralığa göre hesaplayınca 15 gün kalmış görünüyor
Nabzım artıyor bazen heyecandan
Umarım gelecek perşembe gidince belki bi umut bana da gün verir
38e girmiş olacağım
Ay hiç öyle düşünmeBugunü saymazsak benm 4 günüm varama korku var içimde . Burun kemiği haftasına göre 1 mm kısa çıkmıştı ayrıntılı ultrasnda Down fln dedi üni de ki prof . Kendi dr umla Antalya'daki başka bi prof sorun yok dedi ama zaman yaklaştıkça anlamsız bi duygu kapladı içimi
İkinci olmasına rağmen çok heyecanlaniyorum yaa hatta ilk doğumda bu kadar bile değildiBen çok içerden hissediyorum şu an
Bazen aynı dediğin gibi oluyor dışarıdan görünüyor
Videosunu bile çektim
tulay283300 heyecanlanıyor musun?
Ben 2 aralığa göre hesaplayınca 15 gün kalmış görünüyor
Nabzım artıyor bazen heyecandan
Umarım gelecek perşembe gidince belki bi umut bana da gün verir
38e girmiş olacağım
Ben geceleri uyuyamıyorum sabah da kızım sağolsun erken kaldırıyor o yüzden sabahları çok mutsuzumBende sabah var akşam pert bi gün öncesi yorulduysam da öyle
İnşallahAy hiç öyle düşünme
sen de minik burnunu ısırırsın doğunca
Birileri doğurunca kendim doğurmuş kadar seviniyorum artık
Beni de uyandırıyorlar zaten uykum çok hafif tık etse gözüm açılıyorBen geceleri uyuyamıyorum sabah da kızım sağolsun erken kaldırıyor o yüzden sabahları çok mutsuzum
Minik burunludurBugunü saymazsak benm 4 günüm varama korku var içimde . Burun kemiği haftasına göre 1 mm kısa çıkmıştı ayrıntılı ultrasnda Down fln dedi üni de ki prof . Kendi dr umla Antalya'daki başka bi prof sorun yok dedi ama zaman yaklaştıkça anlamsız bi duygu kapladı içimi
Çok farklı bi ruh hali aslındaİnşallah
Vaktin iyice yaklaştığını farkedince haycanlanıyosun değil mii
Öyle ümit ediyorum inşallahMinik burunluduraz kaldı
Ben hiç sağıma yatmıyordum bu hafta ful soluma yattım ctesi görücez bakalım bu onu tontikleştirmiş miAlacak olan bebeğe engel olamıyon ki
Senin ki de en kısa sürede tontikleşsin
Korkma canım hayırlısi ile dogsunlarBugunü saymazsak benm 4 günüm varama korku var içimde . Burun kemiği haftasına göre 1 mm kısa çıkmıştı ayrıntılı ultrasnda Down fln dedi üni de ki prof . Kendi dr umla Antalya'daki başka bi prof sorun yok dedi ama zaman yaklaştıkça anlamsız bi duygu kapladı içimi
Aynen mesela karşı komşum ise giderken kapıyi kapatıyor onu bile duyar uyanırimBeni de uyandırıyorlar zaten uykum çok hafif tık etse gözüm açılıyor
Gerçekten çok farklı insan bazen ne hissedeceğini şaşıyo sağlıcakla bi kucaklasydıkÇok farklı bi ruh hali aslında
Bi yandan korkuyorum
Çünkü doğunca bi daha geriye sarılamayacak zaman
Bi yandan da çok merak ediyorum
Nasıl olacak yeni hayatım
Bi de tamamen sana ait bi oyuncak bebeğin olacak gibi ya
Senin az kalmışGerçekten çok farklı insan bazen ne hissedeceğini şaşıyo sağlıcakla bi kucaklasydık
İnşallah hepimizin kiiiKorkma canım hayırlısi ile dogsunlarminik burunludur annesi güzel düşün güzel olsun
Aynen mesela karşı komşum ise giderken kapıyi kapatıyor onu bile duyar uyanırim
Evet evetSenin az kalmış
Bize anlatırsın artık
O da mı tontik yapıyormuşBen hiç sağıma yatmıyordum bu hafta ful sağıma yattım ctesi görücez bakalım bu onu tontikleştirmiş mi
Karşı komşuyu bırak eşim üstünü başını giyerken kemer sesi şıkırdayınca bnmKorkma canım hayırlısi ile dogsunlarminik burunludur annesi güzel düşün güzel olsun
Aynen mesela karşı komşum ise giderken kapıyi kapatıyor onu bile duyar uyanırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?