2021 Aralık Anneleri

Dediğini kim dedi
Bn doğumdan çıktığımda asansörde ayılmaya başlamıştım herşeyi duyuyordum bacaklarım çok ağrımıltı kaldırıp düzelştiyorlardı tek onu hatırlıyorum

Dediğini kim dedi
Bn doğumdan çıktığımda asansörde ayılmaya başlamıştım herşeyi duyuyordum bacaklarım çok ağrımıltı kaldırıp düzelştiyorlardı tek onu hatırlıyorum
Hemşire dedi
O deyince biraz ben de hatırladım

Bak anestizi altında bile aklıma ilk canıö yanmasın geliyor
Ben nasıl normal doğurayım

İnmek kolay asansörle çık yarın doğurmaya niyetlisin
Niyet ettim Allah rızası için doormaya Dur bakalım hele. Aklımda kalmasın bi kez de olsa çıkayım. Sonra hamilelere ayy merdiven çıkin xok faydalııığğ derim bilmiş bilmiş

Niyet ettim Allah rızası için doormaya Dur bakalım hele. Aklımda kalmasın bi kez de olsa çıkayım. Sonra hamilelere ayy merdiven çıkin xok faydalııığğ derim bilmiş bilmiş
Eee yani normal doğurunca öve öve anlatcan hakkın yani
Hadi çık in bakalım

Bana kimse bişi demedi demek konuşmadım
Nereye kadar hatırlıyorsun olayı
Ben en son anestezi doktoruyla sohbet ediyorduk
Oraya kadar hatırlıyordum
Sonra ayılınca da kesin acımadı filan demiştirim ki hemşire bayılırken de onu anlatıyordun dedi
Öyle deyince hatırladım en son canımın acımasını hiç sevmem demiştim doktora
Üff sus ya deyip bayılttı herhalde

Ya ben doğumu hızlandıran şeylerle ilgili video söylemiştim izlemedin mi onu kız videoları yapıp hemen doğurdu sen niye yapmıyosun
İzleyin izlettirin arkadaşlar hepsi bilimsel yöntemler

Bn evlendiğimde kimliği hemen değişmemiştik hemşire sordu niye değişmedin evli değil misin diye yoo evliyiz fırsat bulamadık isim be vereceksiniz derken uyudum

Ya ben doğumu hızlandıran şeylerle ilgili video söylemiştim izlemedin mi onu kız videoları yapıp hemen doğurdu sen niye yapmıyosun
İzleyin izlettirin arkadaşlar hepsi bilimsel yöntemler

Ya aslında müdahalae etmiş hızlandırmış olmak istemiyorum. Egzersiz baabında şiyapmak istiyorum.

Kızlar benim bebek kanala girmiş, zayıflık vardi ya kilosunu radyoloji doktoruda benim doktorumda cuma gününden daha az söylediler ve dediler ki kanala girdikten sonra ultrason ölçümleri doğru olmaz o yüzden bundan sonra her hafta dopler la beslenme devam ediyormu diye kontrol edicez dedi, pazartesi hem muayene hem nst hem dopler, bı doguraydim da kurtulaydim bezdim artik maddi manevi iyice yıprandım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…