Son günler kayınvalideni pek düşünme sen yine deBen kaynanam pek şey etmiyorum da o yüzden inşallah dediğin gbi olur
Dediğini kim dediÇok saçmalanmıyor ya bence
Ne anlatacak olabiliriz zaten
Ben aşılamada almıştım da kısa anesez bayıltırlarken canım yanmasın filan diyormuşum tek ondan bahsetmişim canımın yanmasını hiç istemiyorum fikan diye
3 kere çık o zaman10 kat yok la burda yalova bura deprem bölgesi.bi 3 kat çıkayım bakiim yapabiliyosam tekrar çıkarım asansörle inerim
Sonra da 1 kat daha çıkayım3 kere çık o zaman
Hak geçmesin
İnmek kolay asansörle çık10 kat yok la burda yalova bura deprem bölgesi.bi 3 kat çıkayım bakiim yapabiliyosam tekrar çıkarım asansörle inerim
Hemşire dediDediğini kim dedi
Bn doğumdan çıktığımda asansörde ayılmaya başlamıştım herşeyi duyuyordum bacaklarım çok ağrımıltı kaldırıp düzelştiyorlardı tek onu hatırlıyorum
Umarım dökmem Çok amin hahahaSeni bayıltmadan önce konuşturuyorlar saçmalamazsınbütün kirli çamaşırları ortaya dökmeyesin
Ay Bugün de hiçbi mesajda düzgün anestezi yazamamışımHemşire dedi
O deyince biraz ben de hatırladım
Bak anestizi altında bile aklıma ilk canıö yanmasın geliyor
Ben nasıl normal doğurayım
Niyet ettim Allah rızası için doormayaİnmek kolay asansörle çıkyarın doğurmaya niyetlisin
Bana kimse bişi demedi demek konuşmadımHemşire dedi
O deyince biraz ben de hatırladım
Bak anestizi altında bile aklıma ilk canıö yanmasın geliyor
Ben nasıl normal doğurayım
Anlıyoz no problemAy Bugün de hiçbi mesajda düzgün anestezi yazamamışım
Eee yani normal doğurunca öve öve anlatcan hakkın yaniNiyet ettim Allah rızası için doormayaDur bakalım hele. Aklımda kalmasın bi kez de olsa çıkayım. Sonra hamilelere ayy merdiven çıkin xok faydalııığğ derim bilmiş bilmiş
Nereye kadar hatırlıyorsun olayıBana kimse bişi demedi demek konuşmadım
Ya ben doğumu hızlandıran şeylerle ilgili video söylemiştim izlemedin mi onuNiyet ettim Allah rızası için doormayaDur bakalım hele. Aklımda kalmasın bi kez de olsa çıkayım. Sonra hamilelere ayy merdiven çıkin xok faydalııığğ derim bilmiş bilmiş
Bn evlendiğimde kimliği hemen değişmemiştik hemşire sordu niye değişmedin evli değil misin diye yoo evliyiz fırsat bulamadık isim be vereceksiniz derken uyudumNereye kadar hatırlıyorsun olayı
Ben en son anestezi doktoruyla sohbet ediyorduk
Oraya kadar hatırlıyordum
Sonra ayılınca da kesin acımadı filan demiştirim ki hemşire bayılırken de onu anlatıyordun dedi
Öyle deyince hatırladım en son canımın acımasını hiç sevmem demiştim doktora
Üff sus ya deyip bayılttı herhalde
Ya aslında müdahalae etmiş hızlandırmış olmak istemiyorum. Egzersiz baabında şiyapmak istiyorum.Ya ben doğumu hızlandıran şeylerle ilgili video söylemiştim izlemedin mi onukız videoları yapıp hemen doğurdu sen niye yapmıyosun
İzleyin izlettirin arkadaşlar hepsi bilimsel yöntemler
Sen deYa aslında müdahalae etmiş hızlandırmış olmak istemiyorum. Egzersiz baabında şiyapmak istiyorum.
Merve deprem dedin deprem oldu10 kat yok la burda yalova bura deprem bölgesi.bi 3 kat çıkayım bakiim yapabiliyosam tekrar çıkarım asansörle inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?