- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ben de bilmiyorum farki ne acaba merak ettmYok bilmiyorum sen yazinca bende o sekilde bi dogum istiyorum diye dusundum ilkkez simdi boyle bise oldugunu ogrendim
Aynen valla oyle diyecem aksama kadar kendine gelmesin o ayaklarHaha elinizi korkak alistirmayin dersin
Bunu sadece yazdım googlea daEkstraperitoneal sezaryen diye bişeyden bahsetti.
Yatacağım şimdi tüm günÇalı topağı uçuşuyo diyo Ahahahahaha kız yat dinlen gripsen bile yorma ki çabuk geçsin Sen de kovboy oluyon bu durumdabenim de 1 haftadır uyanınca yanıyor boğazım gün içinde geçiyor. Sen bugün bi limon bal vs ne varsa yüklen yarına bakarsın duruma
Değildirim inşallahSen yinede bi dene canim.doktora da git yine insallah atlatirsin yada hasta degilsindir
Daha çok tepsiyi kafasında kırasım varBugun sana hizmet etsin uzat ayaklarini bakalim kahvaltin ayagina gelsin
Haha 24 saat uyusuk gezmek istyrm deAynen valla oyle diyecem aksama kadar kendine gelmesin o ayaklar
Ama ağzında kalıyor tadıgiggles sarimsagi oyle yemiyosun canim bende asla yiyemem rendeliyorsun burnunu tika agzina at ardindan hemen su ic
Yok bilmiyorum sen yazinca bende o sekilde bi dogum istiyorum diye dusundum ilkkez simdi boyle bise oldugunu ogrendim
Ben de bilmiyorum farki ne acaba merak ettm
Tam karnin dibine kadar girilmiomus rahmin ordan hemen pit die cikariliomus bebeBunu sadece yazdım googlea da
Sadece bilimsel makaleler çıkıyor
Korktum ben
Çok deneysel geldi
Yatacağım şimdi tüm gün
Salacağım kendşmi
Değildirim inşallah
Ballı Süt, limonlu ballı su fikri güzel
En azından tadı iyi
Sarımsak yiyemem sonra midem bulanıyor
Daha çok tepsiyi kafasında kırasım var
Bildiğinden gözüme görünmüyor
Öyle şeyler yazıyorTam karnin dibine kadar girilmiomus rahmin ordan hemen pit die cikariliomus bebe
Benim doktorumun anlattığı kadarıyla artıları şunlarmış:
Sezeryan esnasinda mide bulantisi vs olmuomus, sezeryan sonrasi omuz boyun agrisi olmuomus, gaz skintilari olmuomus cunku bagirsaklara kadar inilmedigi icin, tuvalet olaylarina ameliyattan hemen sonra baslayabiliomussun.Agri durumu da normal sezeryana gore cok daha az oluomus o yuzden daha az agrisi kesici kullaniliomus sonrasnda
Canim sezaryenden sonra omuz boyun agrin olmuyo yani benim olmadi gaz sikintisida yasamadim tek sorun ayaklar kendine geldigindeki agri o da bazisi diyoki cok kolay bana orta zorlukta geldi bazisina da asiri zor geliyo aci esigine gore degisiyo he ben laylaylom ayy cok kolay diyemem bunu dersem yalan olur ilk bi haftasi bence zor oluyo ama kendini motive edip ben cabuk iyilesmek istiyorum diyip bol bol yurursen kendini birakmazsan daha kolay atlatiyosun bu sureci ben gunluk yarimsaat mutlaka dolanirdim evin icinde.Tam karnin dibine kadar girilmiomus rahmin ordan hemen pit die cikariliomus bebe
Sezeryan esnasinda mide bulantisi vs olmuomus, sezeryan sonrasi omuz boyun agrisi olmuomus, gaz skintilari olmuomus cunku bagirsaklara kadar inilmedigi icin, tuvalet olaylarina ameliyattan hemen sonra baslayabiliomussun.Agri durumu da normal sezeryana gore cok daha az oluomus o yuzden daha az agrisi kesici kullaniliomus sonrasnda
Doktorlar için zormuş dikimi falan daha uzun sürüyormuş o yüzden reklamını yapmıyor olabilirler işlerine gelmiyodurÖyle şeyler yazıyor
Okudum ben de
Ama mesela epidural filan gini hiç reklamı bilmem nesi yok
Hep bilimsel ortamlarda bahsedilmiş
Ondan korktum ben
Algı sazanı olduğum için bi övme, yüksek fiyatlara kakalama filan beklerdim
Yani ne bileyim böyle bi yöntem ve artıları varken acaba bunu mu denesem diye düşünmedim değil. Her türlü bişeylere göğüs gereceğiz zor ya da kolay fark etmezCanim sezaryenden sonra omuz boyun agrin olmuyo yani benim olmadi gaz sikintisida yasamadim tek sorun ayaklar kendine geldigindeki agri o da bazisi diyoki cok kolay bana orta zorlukta geldi bazisina da asiri zor geliyo aci esigine gore degisiyo he ben laylaylom ayy cok kolay diyemem bunu dersem yalan olur ilk bi haftasi bence zor oluyo ama kendini motive edip ben cabuk iyilesmek istiyorum diyip bol bol yurursen kendini birakmazsan daha kolay atlatiyosun bu sureci ben gunluk yarimsaat mutlaka dolanirdim evin icinde.
Evet anne oluyoruz zorlugu bile guzel aslinda oyle dusunelim insallah atlatacaz bu sureciDoktorlar için zormuş dikimi falan daha uzun sürüyormuş o yüzden reklamını yapmıyor olabilirler işlerine gelmiyodur
Yani ne bileyim böyle bi yöntem ve artıları varken acaba bunu mu denesem diye düşünmedim değil. Her türlü bişeylere göğüs gereceğiz zor ya da kolay fark etmez
Cok iyi birseymisTam karnin dibine kadar girilmiomus rahmin ordan hemen pit die cikariliomus bebe
Sinirini bozma cnm bende nerden baksan 3 haftadır var burun tıkanıklığı boğaz ağrısı geniz yanması. Normal grip olmuş olabilirsin. Şimdilerde gripten çok geç geçiyor. Koku almada tat almada sıkıntın var mı?Vermedi değildirim diye kaç haftadır
Önlem ne alacağım ki?
Zaten ıhlamur bilmem ne içiyorduk
Eşimle de ayrı yatıyorum en başından beri
Havlu bilmem ne desen hepsi Ayrı
Ay sinirim bozuldu gerçekten
Neyse ya
İnceldiği yerden kopsun ne yapayım
Ama o zaman bu çok güzel niye herkese bundan yapmıyolar?Tam karnin dibine kadar girilmiomus rahmin ordan hemen pit die cikariliomus bebe
Kulağa çok iyi geliyor ama daha önce yapmış ve uzman bir doktorla yapılmalı bence. Hiç denemeyene yaptırmak riskli. Bence sonrasına takılmayalım, doğum sonrası herkes iyileşiyor ama 3 gün ama 15 gün. Eninde sonunda iyi olucaz yeter ki başka sağlık sorunu vs çıkmasın bebeler iyi olsun kızlarDoktorlar için zormuş dikimi falan daha uzun sürüyormuş o yüzden reklamını yapmıyor olabilirler işlerine gelmiyodur
Yani ne bileyim böyle bi yöntem ve artıları varken acaba bunu mu denesem diye düşünmedim değil. Her türlü bişeylere göğüs gereceğiz zor ya da kolay fark etmez
Ekstraperitoneal sezaryen dedi doktorum. Çok güzel ama doktor için normal sezeryana göre daha zahmetliymiş o yüzden yılda 3-5 hastaya falan yapıyorum dedi işte benimkiAma o zaman bu çok güzel niye herkese bundan yapmıyolar?Tam adı tekrar yazar mısın bi de ben okuyum ne anlayacam bakayım.
İşte acaba hepsi biliyor da işine gelmediği için mi yapmıyor yoksa suda doğum gibi ekstra bi eğitim mi gerektiriyor onu bilmiyorum. Şimdi jinekolog bi tanıdığımız var ona sordum cevap bekliyorumKulağa çok iyi geliyor ama daha önce yapmış ve uzman bir doktorla yapılmalı bence. Hiç denemeyene yaptırmak riskli. Bence sonrasına takılmayalım, doğum sonrası herkes iyileşiyor ama 3 gün ama 15 gün. Eninde sonunda iyi olucaz yeter ki başka sağlık sorunu vs çıkmasın bebeler iyi olsun kızlar
Şu an yokSinirini bozma cnm bende nerden baksan 3 haftadır var burun tıkanıklığı boğaz ağrısı geniz yanması. Normal grip olmuş olabilirsin. Şimdilerde gripten çok geç geçiyor. Koku almada tat almada sıkıntın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?