- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ben de dikkat etmedim hiç canım ama bazı şeyler tamamdn yasak ya hani sakatat gibi dip balıklar gibi zehirleme ihtimali olan şeyleri yemedim sdcBen kendime hic sinir koymadim herseyi yedim umarim zarar vermemisimdir bebegebazen oglumun aburcuburlarini asirdim gecenin bi vakti
Kız Allah seniBen de çaktırmadan yerim o zamanya ayıptır içimizden insan çıkıyor aç bırakmak nedir yani ya en çok ziyafet çekmemiz gereken gün
Hosaf icip otururuzKız Allah senio an emin ol yemek filan hiç bişi gözün görmüyor ziyafet mi heee görürsün refekatçiye ayrı yemek sana ayrı
Aynen başka çare yokHosaf icip otururuz
Bilmiyorum kiBi zahmet oda da beklesinler
Senin hastane o kadar kişiye izin veriyor mu
Bnm refakatçi bile tek ziyaret yasak aileye serbest doğumhane önünüze o kadar kişi alırlarmı sorarsın
BilmiyorumOo izin var mı aileye bende de sadece eşim ve annem olacak hastanede diğerleri evden takip edecek süreci
Benim ilk sezaryende kizin biri ekmek yemis doktor almadi onu bi taneside su icmis onu da iptal etmistiBen de çaktırmadan yerim o zamanya ayıptır içimizden insan çıkıyor aç bırakmak nedir yani ya en çok ziyafet çekmemiz gereken gün
Neyin var belki sıradan üşütmedir hemen enseyi karartmaKendime harika bi haberim var
Sanırım hasta oldum
Korona olanlar nerde doğuruyordu?
Burnum tıkalı uyandımNeyin var belki sıradan üşütmedir hemen enseyi karartma
Bazı hastaneler sorun etmiyor alıyor doğuma bazıları pandemi hastanelerine yönlendiriyormuş.
Deme öyle deme deme anlık bişeydir belki hemen bugün önlemini bir al bakalım.Kendime harika bi haberim var
Sanırım hasta oldum
Korona olanlar nerde doğuruyordu?
Vermedi değildirim diye kaç haftadırDeme öyle deme deme anlık bişeydir belki hemen bugün önlemini bir al bakalım.
Eşim test vermiş miydi?
Bence sen test ver. Allah korusun durumun bilinsin.Vermedi değildirim diye kaç haftadır
Önlem ne alacağım ki?
Zaten ıhlamur bilmem ne içiyorduk
Eşimle de ayrı yatıyorum en başından beri
Havlu bilmem ne desen hepsi Ayrı
Ay sinirim bozuldu gerçekten
Neyse ya
İnceldiği yerden kopsun ne yapayım
Bakayım yarın da gerçekten hasta mıyımBence sen test ver. Allah korusun durumun bilinsin.
Canim salgin varmis burun tikanikligi hapsrk burun akintisi belki seNin de oyledir ben de 3 4 gundur yasiyorumVermedi değildirim diye kaç haftadır
Önlem ne alacağım ki?
Zaten ıhlamur bilmem ne içiyorduk
Eşimle de ayrı yatıyorum en başından beri
Havlu bilmem ne desen hepsi Ayrı
Ay sinirim bozuldu gerçekten
Neyse ya
İnceldiği yerden kopsun ne yapayım
Ama 20 gün diyorsun, eşin covid bile olsa 20 günde bulaşı kalmaz ki. Bence sen üşüttün sıkı sıkı giyin limon portakal suyu, ballı süt , sağlıklı beslenme bi kaç güne toparlarsın inşallah.Burnum tıkalı uyandım
Uyuyamadım daha doğrusu tıkanınca
Sesim de biraz değişik sanki
Kendi kendime olsam sorun değil de
Asıl eşim hasta en az 20 gündür
Allahın koca kafalısı ne doktora gitti ne test yaptırdı bunca zaman
Kesin ondan geçti
Şimdi kına yakabilir
Neyse sormayacağım doktora filan
Devam ederse yarın bi test yaptırayım
Sonra kaderime razı olurum
İnşallah kendi doktoruma gidemezsem de sezaryene ikna edebilirim yeni doktoru
Yazıklar olsun bu düzene, anaların çilesi………Kız Allah senio an emin ol yemek filan hiç bişi gözün görmüyor ziyafet mi heee görürsün refekatçiye ayrı yemek sana ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?