2021 Aralık Anneleri

Ben kendime hic sinir koymadim herseyi yedim umarim zarar vermemisimdir bebegebazen oglumun aburcuburlarini asirdim gecenin bi vakti
Ben de dikkat etmedim hiç canım ama bazı şeyler tamamdn yasak ya hani sakatat gibi dip balıklar gibi zehirleme ihtimali olan şeyleri yemedim sdc

Ben de çaktırmadan yerim o zaman ya ayıptır içimizden insan çıkıyor aç bırakmak nedir yani ya en çok ziyafet çekmemiz gereken gün
Kız Allah seni o an emin ol yemek filan hiç bişi gözün görmüyor ziyafet mi heee görürsün refekatçiye ayrı yemek sana ayrı

Bi zahmet oda da beklesinler
Senin hastane o kadar kişiye izin veriyor mu
Bnm refakatçi bile tek ziyaret yasak aileye serbest doğumhane önünüze o kadar kişi alırlarmı sorarsın
Bilmiyorum ki
Biz doktorla hiiiç doğurmayacakmışım gibi takılıyoruz
Hadi babam neyse de annemle kayınvalidem arası seçmem gerekirse üzücü olur bence
Oo izin var mı aileye bende de sadece eşim ve annem olacak hastanede diğerleri evden takip edecek süreci
Bilmiyorum
Sormadım
daha o evreye gelmedik biz
Ama ben gece annem kalıe diye düşünmüştüm zaten
Gündüz gelen giden olurdu büyük ihtimalle
Olamazsa üzücü olur
Bi de annem şu an korona
O da var

Gunaydın kızlar
Ben aklıma geldikçe doktorumla konuştuklarımk yazıyorum
Dğn bide ben doğumdan çok korkuyorum napıcaz hocam yaa falan diye mırmırlandım biraz. Bana Ekstraperitoneal sezaryen diye bişeyden bahsetti. Normal sezeryan ameliyatına göre ağrı sızı gaz olayları sıfırlanıyormuş nerdeyse. Çok yaptığım bişey değil yılda 3-4 hastama yapıyorum böyle senin gibi nazlı çıkanlara dedi ben bi araştıramaya başlayacağım bugün. Siz de isterseniz doktorlarınıza bi sorun

Ben dün gece 5te tekrar hastaneye gittim evde saydım sancılarım 6-7 dkda birdi bilin bakalım noldu ? Nstde en fazla 50yi gördüğü için doktor yine eve yolladı ebe çatı muayenesi yaptı açıklığım hala 2 cmmiş, bebeğin çıkacağı yer biraz dar geldi bana ama kendi doktorunuz muayene etsin kafaya da takmayın sonra daha sağlıklı konuşuruz dedi

Kendime harika bi haberim var
Sanırım hasta oldum

Korona olanlar nerde doğuruyordu?
Neyin var belki sıradan üşütmedir hemen enseyi karartma
Bazı hastaneler sorun etmiyor alıyor doğuma bazıları pandemi hastanelerine yönlendiriyormuş.

Neyin var belki sıradan üşütmedir hemen enseyi karartma
Bazı hastaneler sorun etmiyor alıyor doğuma bazıları pandemi hastanelerine yönlendiriyormuş.
Burnum tıkalı uyandım
Uyuyamadım daha doğrusu tıkanınca
Sesim de biraz değişik sanki

Kendi kendime olsam sorun değil de
Asıl eşim hasta en az 20 gündür
Allahın koca kafalısı ne doktora gitti ne test yaptırdı bunca zaman
Kesin ondan geçti
Şimdi kına yakabilir

Neyse sormayacağım doktora filan
Devam ederse yarın bi test yaptırayım
Sonra kaderime razı olurum
İnşallah kendi doktoruma gidemezsem de sezaryene ikna edebilirim yeni doktoru

Deme öyle deme deme anlık bişeydir belki hemen bugün önlemini bir al bakalım.
Eşim test vermiş miydi?
Vermedi değildirim diye kaç haftadır

Önlem ne alacağım ki?
Zaten ıhlamur bilmem ne içiyorduk
Eşimle de ayrı yatıyorum en başından beri
Havlu bilmem ne desen hepsi Ayrı

Ay sinirim bozuldu gerçekten
Neyse ya
İnceldiği yerden kopsun ne yapayım

Bence sen test ver. Allah korusun durumun bilinsin.

Canim salgin varmis burun tikanikligi hapsrk burun akintisi belki seNin de oyledir ben de 3 4 gundur yasiyorum

Ama 20 gün diyorsun, eşin covid bile olsa 20 günde bulaşı kalmaz ki. Bence sen üşüttün sıkı sıkı giyin limon portakal suyu, ballı süt , sağlıklı beslenme bi kaç güne toparlarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…