Bilmiyorum vallaCanim salgin varmis burun tikanikligi hapsrk burun akintisi belki seNin de oyledir ben de 3 4 gundur yasiyorum
Biraz gözlemleyeceğim kendimi işteAma 20 gün diyorsun, eşin covid bile olsa 20 günde bulaşı kalmaz ki. Bence sen üşüttün sıkı sıkı giyin limon portakal suyu, ballı süt , sağlıklı beslenme bi kaç güne toparlarsın inşallah.
Tamam tamam siz kazandınız yemicemBenim ilk sezaryende kizin biri ekmek yemis doktor almadi onu bi taneside su icmis onu da iptal etmisti
Gecmiz olsun cnm testini yaptir yine de bence grip oldun normalBilmiyorum valla
O benim rutin alerjim zaten
MEsela devam ederse koku ve tat da gidecek
Ezelden beri öyle hasta olurum çünkü
O yüzden hangisi olduğunu kestiremiyorum
Yine de nolur nolmaz test yaptırırım
En azından içim rahat olur
Rahat beklerim doğumu
Biraz gözlemleyeceğim kendimi işte
Bakalım yarın nasıl olacağım
Yarın da hasta gibiysem bi test yaptırırım
Ne olduğu ortaya çıkar en azından
Ona göre doktora giderim
Yarınki durumuma göre gideceğimGecmiz olsun cnm testini yaptir yine de bence grip oldun normal
Ben de olmustum agiz burun akiyor ates hariç hersey vardi normal gripti gectiYarınki durumuma göre gideceğim
Belki şu an sadece abartıyorumdur
Ben şu an burun tıkanıklığı evresindeyimBen de olmustum agiz burun akiyor ates hariç hersey vardi normal gripti gecti
Insallah ilerlemez gecer cnm birsey olmaz merk etmeBen şu an burun tıkanıklığı evresindeyim
O da bi açılıyor bi kapanıyor
Bi de gece de tıkalıymış sanırım
O yüzfen sesim de bi tuhaf
Bi de sinirim bozuk
Evde western filmlerdeki çalı topağı geziyor gibi hayal et
Gerginlik hakim
İnşallah bakalımInsallah ilerlemez gecer cnm birsey olmaz merk etme
Bende de var bütün akıntısı az da boğazım ağrıyor ama korona farklı aşırı terliyorsun ve kemiklerin dökülüyor gibi ağrı oluyor.Dogumuna en az 2 hafta var kötü şeyler düşünmeBen şu an burun tıkanıklığı evresindeyim
O da bi açılıyor bi kapanıyor
Bi de gece de tıkalıymış sanırım
O yüzfen sesim de bi tuhaf
Bi de sinirim bozuk
Evde western filmlerdeki çalı topağı geziyor gibi hayal et
Gerginlik hakim
Canim sarimsagi rendele yut.bide kemik kaynat suyuna corba yap ic hicbiseyin kalmaz insallah belki sadece soguk alginligidirVermedi değildirim diye kaç haftadır
Önlem ne alacağım ki?
Zaten ıhlamur bilmem ne içiyorduk
Eşimle de ayrı yatıyorum en başından beri
Havlu bilmem ne desen hepsi Ayrı
Ay sinirim bozuldu gerçekten
Neyse ya
İnceldiği yerden kopsun ne yapayım
Ama herkesin farklı farklı geçiyor ya koronasıBende de var bütün akıntısı az da boğazım ağrıyor ama korona farklı aşırı terliyorsun ve kemiklerin dökülüyor gibi ağrı oluyor.Dogumuna en az 2 hafta var kötü şeyler düşünme
Ben yıllardır ilaç bağımlısı olduğum için o tarz şeyler hiç işe yaramıyor bendeCanim sarimsagi rendele yut.bide kemik kaynat suyuna corba yap ic hicbiseyin kalmaz insallah belki sadece soguk alginligidir
Bende ondan istiyorum ama ben devlette yapacagim icin anestizeden bile supheleniyorum diyecem bol verin anestiziyi kismayin diyeGunaydın kızlar
Ben aklıma geldikçe doktorumla konuştuklarımk yazıyorum
Dğn bide ben doğumdan çok korkuyorum napıcaz hocam yaa falan diye mırmırlandım biraz. Bana Ekstraperitoneal sezaryen diye bişeyden bahsetti. Normal sezeryan ameliyatına göre ağrı sızı gaz olayları sıfırlanıyormuş nerdeyse. Çok yaptığım bişey değil yılda 3-4 hastama yapıyorum böyle senin gibi nazlı çıkanlara dediben bi araştıramaya başlayacağım bugün. Siz de isterseniz doktorlarınıza bi sorun
Çalı topağı uçuşuyo diyo Ahahahahaha kız yat dinlen gripsen bile yorma ki çabuk geçsin Sen de kovboy oluyon bu durumdaAma herkesin farklı farklı geçiyor ya koronası
Bi arkadaşım resmen anlamadan geçirdi
Kazara test yaptırmıştı yani
Ay neyse kendime yakıştırmak istemiyorum
Bu vesileyle eşime işkence edeyim
Sen yinede bi dene canim.doktora da git yine insallah atlatirsin yada hasta degilsindirBen yıllardır ilaç bağımlısı olduğum için o tarz şeyler hiç işe yaramıyor bende
Temmuzda hasta olduğumda eşim de öyle ısrar etti
Onun ailesi de ilaca karşı
Sarımsak,çorba, limon,mandalina ne varsa yedirdiler bana
O 2 güne iyileşti
Ben 1 aydan fazla çektim
Başta doktora gitsem 1 haftaya düzelecekken
Enfeksiyon filan 3 katına çıkmıştı beklemekten
Ne ilaçlar kullanmak zorunda kaldım
Bugun sana hizmet etsin uzat ayaklarini bakalim kahvaltin ayagina gelsinİnşallah bakalım
Yatacağım tüm gün
Sabah sinirden tüm evi temizledim
Kocam da gözüme görünmemeye çalışıyor hayatta kalmak için
Aaa sen bilio musun ne olduğunu? Ben ilk kez duydumBende ondan istiyorum ama ben devlette yapacagim icin anestizeden bile supheleniyorum diyecem bol verin anestiziyi kismayin diyecok gerginim
Haha elinizi korkak alistirmayin dersinBende ondan istiyorum ama ben devlette yapacagim icin anestizeden bile supheleniyorum diyecem bol verin anestiziyi kismayin diyecok gerginim
Yok bilmiyorum sen yazinca bende o sekilde bi dogum istiyorum diye dusundum ilkkez simdi boyle bise oldugunu ogrendimAaa sen bilio musun ne olduğunu? Ben ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?