Bdnim de ağrıyo ama normal ağrı. Kasılmada karın taş gibi oluyo biraz nefes darlığı yapıyo. Belden gelen bi ağrıyla bağlantılı olmadı hiç henüzmKızlar aranızda bel ağrısı yaşayanlar oldu mu hiç son günlerde? Doğum sancısı değildir dimi ? Bugün belim sırtıma doğru çok ağrıyor vajinama doğru da kasiklarda bir baskı var. Ne olduğunu anlayamadımsancı ve kasılma yaşayan arkadaşlar tarif edebilirse çok sevinirim
Kasılmasız doğuramazsın bence bu şekilde. Benim de ilk vajinadaki baskılarla bi heyecanlandım ama cıks doğurmuyorum doğursan anlarımAy ben doğurmuyorumdur di mi
Şimdi herkes yazınca korktum
Belimde ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum
Ve de karnımın altı bazen regl zamanı gibi huzursuz oluyor
Karnım yeni indiği için ona alışma evremdir bu benim di mi?
Bana evet deyin
Kasılmam masılmam hiçbi şeyim yok
Dengesiz insanlar takma boşver şuanda kendini ve bebeğini düşün eşinin yaptığı saçmalığıda umursama takipta umursadiginida belli etme zamani gelince sende söyler ya da aynısını yaparsın .Öleceğimi bilsem gene gitmem.
Çünkü bebekleri dogdugunda gorumcem beni cagirdi bende rahatsizlik vermemek icin gitmemistim. Gittiğimdede kocasi bebegin yanina girmeyeceksin bir daha dedi.
Görümcemde benim kocam oyle birsey demedi dedi. Ben bu 2 igrenc insanin evine gidecegime ölürüm daha iyi.
Acaba kasılıyor ra benim acı eşiğim mi yüksek diye korktum bi anKasılmasız doğuramazsın bence bu şekilde. Benim de ilk vajinadaki baskılarla bi heyecanlandım ama cıks doğurmuyorum doğursan anlarım
ilk doğumumdaki sancı sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi karından makata doğru yoğun bir baskı şeklindeydiKızlar aranızda bel ağrısı yaşayanlar oldu mu hiç son günlerde? Doğum sancısı değildir dimi ? Bugün belim sırtıma doğru çok ağrıyor vajinama doğru da kasiklarda bir baskı var. Ne olduğunu anlayamadımsancı ve kasılma yaşayan arkadaşlar tarif edebilirse çok sevinirim
Yok yok. Sabah çok sık oldu benim kasılmam. Saate baktım geçmeyecek gibi oldu. Ama gözümü açamıyorum. Saate baktım on dakika arayla iki kuvvetli kasılma olmuş. Saate bakıp telefonu bırakıyorum kenara amaan doğuruyosam uyandırır beni sancı diyeAcaba kasılıyor ra benim acı eşiğim mi yüksek diye korktum bi an
Panik atağım şaha kalktı
Benim hastanem 2 saat uzaklıktaYok yok. Sabah çok sık oldu benim kasılmam. Saate baktım geçmeyecek gibi oldu. Ama gözümü açamıyorum. Saate baktım on dakika arayla iki kuvvetli kasılma olmuş. Saate bakıp telefonu bırakıyorum kenara amaan doğuruyosam uyandırır beni sancı diye
Karnın indi cınımm benim de kasıklara ağırlık ve ağrı yapıyor valla bazen yukarıdayken nefes alamamak daha mı kolaydı diye düşünüyorumAy ben doğurmuyorumdur di mi
Bana evet deyin
Yok yok doğurmuyorsunAy ben doğurmuyorumdur di mi
Bana evet deyin
Yok ya aşagı inmesi daha rahat bence enazından özgürce nefes alıp veriyonKarnın indi cınımm benim de kadıklara ağırlık ve ağrı yapıyor valla bazen yukarıdayken nefes alamamak daha mı kolaydı diye düşünüyorum
Ben suya fokuslandım sonuçta o suyun gelmesi lazım. Su gelirse herkes apar topar gitsin.ama sancı sıklaşınca açılmalar anca başlayacak. Kimse öyle gidip pıt diye doğuramıyo ya bence.Benim hastanem 2 saat uzaklıkta
En fazla 2.5 saat önce anlamam lazım ama
Yok nefes alamamayı hala tercig etmemKarnın indi cınımm benim de kasıklara ağırlık ve ağrı yapıyor valla bazen yukarıdayken nefes alamamak daha mı kolaydı diye düşünüyorum
Ben şu saattej sonra doğurmaya her türlü tamamım zaten deYok yok doğurmuyorsun
Psikolojik etkilendin mi
Bn bugün kasıla kasıla bi hal oldum kasıklarım fena ağrıyordu bi de üstüne baskı bn rahatım gelirse gelsin sende öyle de
Benim de geçen gün 2 saatten fazla 5 dk 10 dkda bir kasılmalarım oldu valla ama doktora haber versem o kadar boşuna olacağından emindim ki en kötü su gelecek sonuçta yattım uyudumYok yok doğurmuyorsun
Psikolojik etkilendin mi
Bn bugün kasıla kasıla bi hal oldum kasıklarım fena ağrıyordu bi de üstüne baskı bn rahatım gelirse gelsin sende öyle de
Ay iyi bari arabada doğurmazsamBen suya fokuslandım sonuçta o suyun gelmesi lazım. Su gelirse herkes apar topar gitsin.ama sancı sıklaşınca açılmalar anca başlayacak. Kimse öyle gidip pıt diye doğuramıyo ya bence.Zaten ilk doğumda uzun süruyomuş sancılar on- oniki saate kadar. Arabaya doğurmazsın korkma.
İlk doğumda 2.5-3 saatte doğurmak bir hayalİstiyorum ki en azından bi 2.5-3 saat önce haberim olsun
En azından kendi doktoruma yetişeyim
Yok yok ya o kadar kolay olsa keşkeAy iyi bari arabada doğurmazsam
Bazen korkuyorum normal istemiyorum derken çok mu büyük konuştum diye
Doğru orası da öyle yok benim genel olarak çok şikayetim yok halimden çok şükürler olsun rahat geçiyorYok ya aşagı inmesi daha rahat bence enazından özgürce nefes alıp veriyon
Water breaks beklemiyorum ben hiç niyeyseİlk doğumda 2.5-3 saatte doğurmak bir hayal
O yüzden içini ferah tut wait for your water breaks
Al benden de bende hiç bişi yokmuş gibi gezdimBenim de geçen gün 2 saatten fazla 5 dk 10 dkda bir kasılmalarım oldu valla ama doktora haber versem o kadar boşuna olacağından emindim ki en kötü su gelecek sonuçta yattım uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?