2021 Aralık Anneleri

Ya senin o durum işte sancı başlasa gidene kadar yolda bile doğum olabilir
Yakının da hastane yok mu 2 saat gitmesen

Benim de geçen gün 2 saatten fazla 5 dk 10 dkda bir kasılmalarım oldu valla ama doktora haber versem o kadar boşuna olacağından emindim ki en kötü su gelecek sonuçta yattım uyudum
Eksikler bitti mi senin bitmeden doğurma he

ilk doğumumdaki sancı sanki büyük tuvaletim gelmiş gibi karından makata doğru yoğun bir baskı şeklindeydi
sancılarınızın kaç dakikada bir geldiğini takip edin isterseniz
belde daha çok hissediyorum yukarı sırta doğru yayılan bir ağrı, kasiklarimda suan yok ara sıra oluyor. Makata doğru olursa mi endiselenmeliyim?

İlk doğumda 2.5-3 saatte doğurmak bir hayal
O yüzden içini ferah tut wait for your water breaks
Aaa belli olmuyor o bnm arkadaşın kardeşi gitmiş 4 cm açıklık 2 saatte doğurmuş çıkmış ve sancısını hiç anlamamış hafif ağrım var diye gitmiş bi de sancısı hafif ağrı
Arkadaşda 18 saat sancı çekmiş diyo kardeşim kadar olamadım

Bdnim de ağrıyo ama normal ağrı. Kasılmada karın taş gibi oluyo biraz nefes darlığı yapıyo. Belden gelen bi ağrıyla bağlantılı olmadı hiç henüzm
Karnın taş gibi olması özellikle ayakta çok kalınca oluyor benim suan öyle bir durum yok ama belimdeki ağrı feci durumda doğumla ilgilisi var mı yok mu bilemedim o yüzden

belde daha çok hissediyorum yukarı sırta doğru yayılan bir ağrı, kasiklarimda suan yok ara sıra oluyor. Makata doğru olursa mi endiselenmeliyim?
valla herkes farklı anlatıyor sancıyı bilmiyorumki ama sancıların şiddeti artınca ve sıklaşınca anlamamak mümkün değil

Karnın taş gibi olması özellikle ayakta çok kalınca oluyor benim suan öyle bir durum yok ama belimdeki ağrı feci durumda doğumla ilgilisi var mı yok mu bilemedim o yüzden
Dinlenince geçiyorsa panik yok. Ayakta hep kasılıyor 4 5 haftadır benim.

Onlar en doğru zamanı seçecek. Ben de doğuriyim mi kızım seni gelmek istiyo musun diyorum ama anca depişiyo içerde.
Bu bebeler bizi ters mi anlıyor acaba nedir bizimkinin babası uzakta o yüzden bekle diyoruz 10 gün sonra gelecek nasipse yoksa istediği zaman doğsun tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…