İlk gunler gercekten zor.Kızlar benim doğum şeklim belli olduğundan beri aşırı bi ya çok canım yanarsa korkusu geldizatem sezeryam istiyordum ama şimdi sezeryandan da korkar oldum. Ya o ağrılarla baş edemezsem, ya ağrılar yüzünden bebeğimle ilgilenemezsem diye dolanıp duruyorum. Günler yaklaştıkça korkum artıyor, başıma gelecekleri bilmediğim için daha da telaşlanıyorum. Çok isteyerek hamile kaldım ama şimdi de acaba hazır değiş miyim diyorum
Neden böyle oldum ben ya
Ayyy hadi hayirli saglikli gelsin minnosEvetAmin hepimizin ki inşallahh
Benimki daktır doğurtturmuyor yaniKendi doktorun adina konus
Bende korkuyorum, yaklaştıkça herkes biraz korkuyordur. Ben daha çok spinalden korkuyorum, ya hep öyle kalırsam diyeKızlar benim doğum şeklim belli olduğundan beri aşırı bi ya çok canım yanarsa korkusu geldizatem sezeryam istiyordum ama şimdi sezeryandan da korkar oldum. Ya o ağrılarla baş edemezsem, ya ağrılar yüzünden bebeğimle ilgilenemezsem diye dolanıp duruyorum. Günler yaklaştıkça korkum artıyor, başıma gelecekleri bilmediğim için daha da telaşlanıyorum. Çok isteyerek hamile kaldım ama şimdi de acaba hazır değiş miyim diyorum
Neden böyle oldum ben ya
Canim bende o haldeyim ama soyle dusun herkes oluyo ve bu sureci atlatiyo ilk 10 gun onda da agri kesiciler falan kullanirsin tm elinde olmuyo insanin ben ilkten daha panigim nedenini bilmiyorum ama kendime telkin veriyorum bide cok yuru cabuk iyilesirsin insallahKızlar benim doğum şeklim belli olduğundan beri aşırı bi ya çok canım yanarsa korkusu geldizatem sezeryam istiyordum ama şimdi sezeryandan da korkar oldum. Ya o ağrılarla baş edemezsem, ya ağrılar yüzünden bebeğimle ilgilenemezsem diye dolanıp duruyorum. Günler yaklaştıkça korkum artıyor, başıma gelecekleri bilmediğim için daha da telaşlanıyorum. Çok isteyerek hamile kaldım ama şimdi de acaba hazır değiş miyim diyorum
Neden böyle oldum ben ya
Oğlus normal doğumu başlatacak anası sexeryana koşacakWuuuu diyosun
Hadi inşallahnormal gelicek o zmn
Yuh 30 neSen onu 30 yap
Insallah kendi gelir vaktinde bebisin cnm doktora kalsa araligi bitirtecek sana:)Benimki daktır doğurtturmuyor yani
Geçen haftamıydı sanki bnm geçen hafta moralim çok bozuktu hatırlamıyorum o yüzdenKonuştuk bunları hep burda
Konuşmadık mı?
Suyun gelse 6 saate yakın vaktin oluyor
Açılma öyle hızlı olmuyor filan dedi birileri bana
Hastaneye gidip 3 saatte normak doğurup çıkan var mı?
Bu haftadan ümitliydimGeçen haftamıydı sanki bnm geçen hafta moralim çok bozuktu hatırlamıyorum o yüzdenözür
Vardır bn taksi de doğum yapmış gördüm sancısı gelmiş hastaneye gelene kadar takside doğurmuş
Ya o ihtimalleri düşünme bence su gelsin filan Allah korusun başka bişi olur güle oynaya git bence yada dr gittiğinde seni sezeryana 3 saat sonra alım desin rahatça git
AmiiinAyyy hadi hayirli saglikli gelsin minnosheyecanlisimsn yaa benim de 26 si buyuk ihtimal bakalm onden sen:)
Var var yüne 5xl olanlar o yüzden onlara bakmaBu haftadan ümitliydim
Aşağı indi alalım haftaya filan der diye de
Yine bekleyelim dedi
Sancısı gelen deneyimliler evde oyalanıyorlar ya
İlk doğumda oyalanan duymadım pek
Ama 2. Doğumu filan olanlar genelde ilkinden bildiği için sıklaşana kadar evde bekliyorlar
Öyle çok duydum işte 1 saate doğurdum diyenleri
Çok güzelKızlar ben magnet siparişi vermiştimgelmiş çok güzel çok beğendim inşallah sezeryan günümüz değişmez rezil olucam yoksa doktorun günü vermesiyle çünkü 2 Aralık yazdırdım tarih olarak Eki Görüntüle 2957596
Neyse en fazla 3 haftam kaldıVar var yüne 5xl olanlar o yüzden onlara bakmabnm 1 aydır inik bn napam
Aynen cnm uyuyamiyom heyecn yptimAmiiinhem heyecan hem korku hem üzüntü hepsi mevcut. Çok farklı bşşeymiş bi yanına Ha doğsun dşyr beklerken bi yanına artık hissedmicek olmak bi tuhaf evet bi gün aramz olacak nasip olursa
Ben sadece hoşgeldin yazdırdım risk alamdmKızlar ben magnet siparişi vermiştimgelmiş çok güzel çok beğendim inşallah sezeryan günümüz değişmez rezil olucam yoksa doktorun günü vermesiyle çünkü 2 Aralık yazdırdım tarih olarak Eki Görüntüle 2957596
Cooook tatli masallhKızlar ben magnet siparişi vermiştimgelmiş çok güzel çok beğendim inşallah sezeryan günümüz değişmez rezil olucam yoksa doktorun günü vermesiyle çünkü 2 Aralık yazdırdım tarih olarak Eki Görüntüle 2957596
12 Aralık pazara geliyormuş o yüzden senin dr 13 demişNeyse en fazla 3 haftam kaldı
Bu gidişle çocuk doğunca direkt işe başlayacağım
Çocuğu direkt okula başlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?