2021 Aralık Anneleri

İlk gunler gercekten zor.
Ama onunla ilgilenme istegin o kadar fazla oluyor ki gercekten acilarini unutuyorsun
Ben bile basima gelecekleri bildigim halde acaba hazir degil miydim 2. Bebege diyorum.
Ama gececek

Bende korkuyorum, yaklaştıkça herkes biraz korkuyordur. Ben daha çok spinalden korkuyorum, ya hep öyle kalırsam diye

Canim bende o haldeyim ama soyle dusun herkes oluyo ve bu sureci atlatiyo ilk 10 gun onda da agri kesiciler falan kullanirsin tm elinde olmuyo insanin ben ilkten daha panigim nedenini bilmiyorum ama kendime telkin veriyorum bide cok yuru cabuk iyilesirsin insallah

Konuştuk bunları hep burda
Konuşmadık mı?

Suyun gelse 6 saate yakın vaktin oluyor
Açılma öyle hızlı olmuyor filan dedi birileri bana

Hastaneye gidip 3 saatte normak doğurup çıkan var mı?
Geçen haftamıydı sanki bnm geçen hafta moralim çok bozuktu hatırlamıyorum o yüzden özür
Vardır bn taksi de doğum yapmış gördüm sancısı gelmiş hastaneye gelene kadar takside doğurmuş
Ya o ihtimalleri düşünme bence su gelsin filan Allah korusun başka bişi olur güle oynaya git bence yada dr gittiğinde seni sezeryana 3 saat sonra alım desin rahatça git

Bu haftadan ümitliydim
Aşağı indi alalım haftaya filan der diye de
Yine bekleyelim dedi

Sancısı gelen deneyimliler evde oyalanıyorlar ya
İlk doğumda oyalanan duymadım pek
Ama 2. Doğumu filan olanlar genelde ilkinden bildiği için sıklaşana kadar evde bekliyorlar
Öyle çok duydum işte 1 saate doğurdum diyenleri

Ayyy hadi hayirli saglikli gelsin minnos heyecanlisimsn yaa benim de 26 si buyuk ihtimal bakalm onden sen:)
Amiiin hem heyecan hem korku hem üzüntü hepsi mevcut. Çok farklı bşşeymiş bi yanına Ha doğsun dşyr beklerken bi yanına artık hissedmicek olmak bi tuhaf evet bi gün aramz olacak nasip olursa

Var var yüne 5xl olanlar o yüzden onlara bakma bnm 1 aydır inik bn napam

Amiiin hem heyecan hem korku hem üzüntü hepsi mevcut. Çok farklı bşşeymiş bi yanına Ha doğsun dşyr beklerken bi yanına artık hissedmicek olmak bi tuhaf evet bi gün aramz olacak nasip olursa
Aynen cnm uyuyamiyom heyecn yptimdr bu hafta alalim diyince tansiyonum cikti2hafta var sanyrdm

Neyse en fazla 3 haftam kaldı
Bu gidişle çocuk doğunca direkt işe başlayacağım
Çocuğu direkt okula başlatırım
12 Aralık pazara geliyormuş o yüzden senin dr 13 demiş
Başlarsınız ana oğul ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…