Ay bi de korona olmam yasak2 önce olur işte
Valla derimO gun olsun diye dua etcn cnm:)))) doktor diyormus ki 30 u alalim olmaz magnet bastirdim dersin
Burda da oyle cnm Allah korusunAy bi de korona olmam yasak
Değilken hazır alsa diyorum
Yoksa araştırma hastanesi dedi
HahhaaValla derim
Sen ne yaptın gittin mi kontrole canımO gun olsun diye dua etcn cnm:)))) doktor diyormus ki 30 u alalim olmaz magnet bastirdim dersin
O yüzden tedirginimBurda da oyle cnm Allah korusun
Benim suyum geldi 1 saat sonra hastaneye gittik. Yol degil evde dus falan anca toparlandik.Konuştuk bunları hep burda
Konuşmadık mı?
Suyun gelse 6 saate yakın vaktin oluyor
Açılma öyle hızlı olmuyor filan dedi birileri bana
Hastaneye gidip 3 saatte normak doğurup çıkan var mı?
Bencede alir.Benim de 38+0 6 aralik oluyor bende o tarihe isticem.Bebek de 1 hafta 10 gün önde bende de pihtilasma var.Alir muhtemelen yarın konuşacağız bakalım
Geçen bn dedim bnmkine hasta olursan işyerinde yatO yüzden tedirginim
Kocamk evden mi atsam
DemelisinValla derim
Demiştim işteBenim suyum geldi 1 saat sonra hastaneye gittik. Yol degil evde dus falan anca toparlandik.
Ama doguramadim
Kocam eve gelmezse doğururum bence de sorunsuz şekildeGeçen bn dedim bnmkine hasta olursan işyerinde yat
Olmazsın ya
Demi ama yaniDemelisin2 gün daha bekler
Dun gittim pers birdaha gtcm cnm geri cikti bas çevresi falan kilo da pek almamis bekletmeyelm dedi cuma alablrzSen ne yaptın gittin mi kontrole canım
Bizimki de calisiyor valla napalim Allaha emanetiz birsey olmadan saglikla doguralm:)O yüzden tedirginim
Kocamk evden mi atsam
Bu perşembe miDun gittim pers birdaha gtcm cnm geri cikti bas çevresi falan kilo da pek almamis bekletmeyelm dedi cuma alablrz
Pers kontrol cuma sanirim cnm dogum dusunuyor insallah saglikla gelsinler hepimizin az kaldiBu perşembe misağlıcakla gelsin annesi demek ki annesinin kollarında daha güzel büyümek istiyo . İnşallah herşey çok güzel olacak
Bu cuma mıDun gittim pers birdaha gtcm cnm geri cikti bas çevresi falan kilo da pek almamis bekletmeyelm dedi cuma alablrz
Ayy çok şükür çok şükürPers kontrol cuma sanirim cnm dogum dusunuyor insallah saglikla gelsinler hepimizin az kaldi
Hiç demiyorsunPers kontrol cuma sanirim cnm dogum dusunuyor insallah saglikla gelsinler hepimizin az kaldi
Aynen pers de hazirlikli olim diyom doktorun isi belli olmaz ben de sasordm 37+2 oluyormBu cuma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?