- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kız dr 13 diyo o 2 diyo 6 diyoElleme gız dogursun
Sen 9 ayı nasıl geçirdinHayır
Hadi gelecek hafta olmasın da 6sı haftası olsun
O da kabul artık mecbur
Sen gec doguruyorsun hakketSen 9 ayı nasıl geçirdin
1 haftayı sabredemiyon koz bnm dr 27 kasım bile yapmadı düşün
EveeeeetKizlar sizin bebeklerde nefes aliyormus gibi hareket ediyor muvideo atabilsem atacM
Dr 38+5 olmadan almam dedi bende 38+6 da doğurcamSen gec doguruyorsun hakket
Doktor yapmayacak kiSen 9 ayı nasıl geçirdin
1 haftayı sabredemiyon koz bnm dr 27 kasım bile yapmadı düşün
Wuuuu diyosunDoktor yapmayacak ki
Oğlum gelecek
Bende 38+0 da doguracam.Dr 38+5 olmadan almam dedi bende 38+6 da doğurcam
1 Aralık mı 2 mi olsun dedi 2 dedim
O gece kimse uyuyamayacak burasi kalabalik olurBenimde 5 gün dayanabilirse
Bizde bi sıkıntı görülmedi şükür bizde bi bebe iri kıyımBende 38+0 da doguracam.
Hem seker sinirda ,hem pihtilasma var hem bebek iri falan filan fıstık
Hayır yahuWuuuu diyosun
Hadi inşallahnormal gelicek o zmn
Amin insallah hepimiz sagsalim kurtulalimBizde bi sıkıntı görülmedi şükür bizde bi bebe iri kıyım
Sen de prenses de sağsalim çıkın inşallah
Transfer gunun neydi cnm benim 26 mart:)adet 10 martAhan da cevabımı burada aldım. Aslında benim de normalde 16 Mart ama dondurulmuş embriyo olduğu için perinatoloğum bunu 11 Mart yaptı. Dondurulmuş embriyonun gelişimi önden gidiyormuş. Ki bu haliyle bilr bebek 2 hafta önden gidiyor.
Hee acil sezeryan hiç demedin kiHayır yahu
Sen niye laftan anlamıyorsun
Kendi acele edip doğumu başlatacak
Sonra doktor sezaryen alaxak acil
Normal bunları düşünmen ama öyle abartı bi ağrı yok zaten ağrı kesici veriryorlar hastaneden çıkana kadar baya toparlanmış olacaksınKızlar benim doğum şeklim belli olduğundan beri aşırı bi ya çok canım yanarsa korkusu geldizatem sezeryam istiyordum ama şimdi sezeryandan da korkar oldum. Ya o ağrılarla baş edemezsem, ya ağrılar yüzünden bebeğimle ilgilenemezsem diye dolanıp duruyorum. Günler yaklaştıkça korkum artıyor, başıma gelecekleri bilmediğim için daha da telaşlanıyorum. Çok isteyerek hamile kaldım ama şimdi de acaba hazır değiş miyim diyorum
Neden böyle oldum ben ya
Canim cok rahat gececek gor bak. Yeni bir arkdsla konuştum ilk sezeryani hic zor degilmis diyor hemen ayaklanmis anlatilanlar gibi sandim diyorKızlar benim doğum şeklim belli olduğundan beri aşırı bi ya çok canım yanarsa korkusu geldizatem sezeryam istiyordum ama şimdi sezeryandan da korkar oldum. Ya o ağrılarla baş edemezsem, ya ağrılar yüzünden bebeğimle ilgilenemezsem diye dolanıp duruyorum. Günler yaklaştıkça korkum artıyor, başıma gelecekleri bilmediğim için daha da telaşlanıyorum. Çok isteyerek hamile kaldım ama şimdi de acaba hazır değiş miyim diyorum
Neden böyle oldum ben ya
Konuştuk bunları hep burdaHee acil sezeryan hiç demedin ki
Ee o zmn 2 saat nasıl olcak yol kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?