Evet işte 12sini teklif edemedim o yüzden12 Aralık pazara geliyormuş o yüzden senin dr 13 demiş
Başlarsınız ana oğul ne güzel
Çok farklıymış gerçekten. Allahım sağlıklı sağsalim sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsinAynen cnm uyuyamiyom heyecn yptimdr bu hafta alalim diyince tansiyonum cikti 2hafta var sanyrdm
Ya bn kontrol diye gidip doğurdum hazırlan seni doğuma alıyorum dediAynen cnm uyuyamiyom heyecn yptimdr bu hafta alalim diyince tansiyonum cikti 2hafta var sanyrdm
Çok iyiYa bn kontrol diye gidip doğurdum hazırlan seni doğuma alıyorum dedi
11 deseydin yapmaz mı cumartesiEvet işte 12sini teklif edemedim o yüzden
İşte hangisi iyi bilemedim bunda da vakit geçmiyor o da apar topar olmuştuÇok iyi
Ay varya yarın net konusucaz doktorla ona göre haftaya gidelim doğuma diye eğer derse erkenÇok güzel
Değişirse de işimdeki tarih buydu dersin
İyi etmişsin inşallah değişmezBen sadece hoşgeldin yazdırdım risk alamdm
Teşekkür ederimCooook tatli masallh
Benim de 38+0 6 aralik oluyor bende o tarihe isticem.Bebek de 1 hafta 10 gün önde bende de pihtilasma var.Alir muhtemelen yarın konuşacağız bakalımBende 38+0 da doguracam.
Hem seker sinirda ,hem pihtilasma var hem bebek iri falan filan fıstık
Keşke o zmn yazdırmasaydın bant yapıştırırsınAy varya yarın net konusucaz doktorla ona göre haftaya gidelim doğuma diye eğer derse erkenkimseye veremem ki .
İyi etmişsin inşallah değişmezbenimki
Teşekkür ederimcanım
Daha heyecanlı olmuştur diğeriİşte hangisi iyi bilemedim bunda da vakit geçmiyor o da apar topar olmuştu
Değişmez inşallah canımAy varya yarın net konusucaz doktorla ona göre haftaya gidelim doğuma diye eğer derse erkenkimseye veremem ki .
İyi etmişsin inşallah değişmezbenimki
Teşekkür ederimcanım
Keşke o zmn yazdırmasaydın bant yapıştırırsın
Yapmaz herhalde11 deseydin yapmaz mı cumartesi
Hemde ne heyecandıDaha heyecanlı olmuştur diğeri
Değişmez inşallah canım
Haha benimde ilki oyle oldu cnmYa bn kontrol diye gidip doğurdum hazırlan seni doğuma alıyorum dedi
2 önce olur işteYapmaz herhalde
Genelde haftaiçi yapıyor planlı olanları
Gerçi 12si olmadıkça 11i 13ü pek fark etmez bence
Amin insallahh cnmmÇok farklıymış gerçekten. Allahım sağlıklı sağsalim sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen bende oyle oldum ilkinde esim yok iki gun sonra olsun diye ertelettim.ama oglum bunun gibi kasilmiyordu ya da hatirlamiyorum bu kiz beni mahvettiYa bn kontrol diye gidip doğurdum hazırlan seni doğuma alıyorum dedi
İnşallah bu dalga geçmeler olmayacak
O gun olsun diye dua etcn cnm:)))) doktor diyormus ki 30 u alalim olmaz magnet bastirdim dersinİnşallah bu dalga geçmeler olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?