- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hiç bi fikrim yokBeybi yarın sen muayene ücreti ödicek misin? Doğum işlemleri için gidiyorsun ya hani?
Bana doktorum kendi ben sormadan söyledi eve gidince korse tak diye çünkü gobegim sezaryan yarama katlanıyordu korse takınca mucize şekilde küçüldü göbek hala takmaya devam ediyorum 7gun oldu takali doktoruma güveniyorum öyle bir sorun yaratacak olsa söylerdi sanırımYa heryerde 1 aydan once korse takmayin rahim kendini toparlasin erken korse kullanimi rahim mesane sarkmasi yapar diyor doktorlar bu korse meselesi cok kafami karistirdi gobegim kalmasin istiyorum ama ilerde rahim mesane sarmasi olmasida cok korkunc
Kas mı kaldı sence vücudumuzda artıkBen de bi yerde karın kaslarında tembellik yapıyo hemen başlanmamalı diye okumuştum ama doktorun bildiği vardır diyerek aldım koydum çantaya.
Ay ayıp artık ya doğum işlemine gidince de almasınlar az da değil 300 küsür para. 500 vericen zaten tahlillere. Umarım almazlarHiç bi fikrim yok
Biraz erken gidicem tahlil için sorucam bnmde aklıma geldi
Ama alırlar bence
Aminnn,bugün düşündüm aslında daha küçük yaşta olsaydı acaba diyeAyyyy Allah yardimcin olsun canimbizim kiz napcak bakalm 3.5 yas
İnşallah bakalımAy ayıp artık ya doğum işlemine gidince de almasınlar az da değil 300 küsür para. 500 vericen zaten tahlillere. Umarım almazlar
Bn bnm oğlandan da bu performansı bekliyorumAminnn,bugün düşündüm aslında daha küçük yaşta olsaydı acaba diyeaklı ermezdi belki o zaman en ufak şeyde dünyanın en kötü annesi ve babası oluyoruz çünkü öyle söylüyor kendikeri bebeği sürekli kucağına almak istiyor bezini değiştirmek istiyor uyandirmaya çalışıyor bebek kucaktayken kendide kucagimda oturmak istiyor minik danam
ARKADAŞLAR DOĞURANLAR DOĞURDUKLARI HAFTAYI BİLDİRİRSE YAZALIM BAŞTAKİ TABLOYA.
Şimdiden sonra doğuracaklar günü belli olanlar da söyleyebilir. Şu gün sezaryen olcak o zaman 38+5 olacağım gibi...
Var tabi ayol niye öyle dedin. Bayaa bebenin 3 4 cm dışı kas yağ dokuKas mı kaldı sence vücudumuzda artık
İçimizdeki bebe çıkınca sönmüş bi balon gibi olucak karnımız ve kaslarımız olmadığı için de salık gezebilicez istemsiz. Bari karnımızı salık tutmamayı öğreniriz korseyle.
Zaten çok değil molalı şekilde takmamı söyledi benim dr. Ama ilk ayağa kalkarkenden itibaren mutlaka tak dedi
22 Kilo aldım benKaç kilo almıştın canım? Benim şu an korsede 10-15 cm açıklık kaldı. İnş doğurunca iner
Ben de sabah nst de sıfır sancı çıkıp gece doğuma gittimBu Yok demek di mi
Ay tamam ben de veririm o zaman22 Kilo aldım ben7 si gitti bugün itibariyle bakalım 40 çıkana kadar kaç gider
Bol bol su içiyorum şekeri hamurisini ve gaz yapan yiyecekleri kestim diyet gibi beslenip sadece süt yapımına odakladim kendimi
Sen nasıl oldu da uyumadınİnşallah bakalım
İndir indir yüreğime indirBen de sabah nst de sıfır sancı çıkıp gece doğuma gittim
Sert bir tokat gibi olduKas mı kaldı sence vücudumuzda artık
İçimizdeki bebe çıkınca sönmüş bi balon gibi olucak karnımız ve kaslarımız olmadığı için de salık gezebilicez istemsiz. Bari karnımızı salık tutmamayı öğreniriz korseyle.
Zaten çok değil molalı şekilde takmamı söyledi benim dr. Ama ilk ayağa kalkarkenden itibaren mutlaka tak dedi
Geçmiş olsun giggless seni niye öyle karambole getirdiler annemİndir indir yüreğime indir
Beni herkes bi şeye getiriyor zatenGeçmiş olsun giggless seni niye öyle karambole getirdiler annem
Onlar da ne yaptıklarını anlamadılar bence yarın çıkarsın sen kendini sakin tut
Evine mi geçsen acaba sancın yoksa, daha rahat ederdin duşunu alır uyurdunBeni herkes bi şeye getiriyor zaten
Karambole yaşıyorum
Sorgulamadım bile direk teslim oldum
Olsun bir günlük ev dışında konaklayacağın varmışBeni herkes bi şeye getiriyor zaten
Karambole yaşıyorum
Sorgulamadım bile direk teslim oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?