2021 Aralık Anneleri

Ya heryerde 1 aydan once korse takmayin rahim kendini toparlasin erken korse kullanimi rahim mesane sarkmasi yapar diyor doktorlar bu korse meselesi cok kafami karistirdi gobegim kalmasin istiyorum ama ilerde rahim mesane sarmasi olmasida cok korkunc
Bana doktorum kendi ben sormadan söyledi eve gidince korse tak diye çünkü gobegim sezaryan yarama katlanıyordu korse takınca mucize şekilde küçüldü göbek hala takmaya devam ediyorum 7gun oldu takali doktoruma güveniyorum öyle bir sorun yaratacak olsa söylerdi sanırım

Ben de bi yerde karın kaslarında tembellik yapıyo hemen başlanmamalı diye okumuştum ama doktorun bildiği vardır diyerek aldım koydum çantaya.
Kas mı kaldı sence vücudumuzda artık

İçimizdeki bebe çıkınca sönmüş bi balon gibi olucak karnımız ve kaslarımız olmadığı için de salık gezebilicez istemsiz. Bari karnımızı salık tutmamayı öğreniriz korseyle.

Zaten çok değil molalı şekilde takmamı söyledi benim dr. Ama ilk ayağa kalkarkenden itibaren mutlaka tak dedi

Ayyyy Allah yardimcin olsun canimbizim kiz napcak bakalm 3.5 yas
Aminnn,bugün düşündüm aslında daha küçük yaşta olsaydı acaba diye aklı ermezdi belki o zaman en ufak şeyde dünyanın en kötü annesi ve babası oluyoruz çünkü öyle söylüyor kendikeribebeği sürekli kucağına almak istiyor bezini değiştirmek istiyor uyandirmaya çalışıyor bebek kucaktayken kendide kucagimda oturmak istiyor minik danam

Bn bnm oğlandan da bu performansı bekliyorum umarım yanıltır beni

Var tabi ayol niye öyle dedin. Bayaa bebenin 3 4 cm dışı kas yağ doku sonuçta karnımıza dimdik iğne sapladık çok uzun olmasa da.

Kaç kilo almıştın canım? Benim şu an korsede 10-15 cm açıklık kaldı. İnş doğurunca iner
22 Kilo aldım ben 7 si gitti bugün itibariyle bakalım 40 çıkana kadar kaç gider
Bol bol su içiyorum şekeri hamurisini ve gaz yapan yiyecekleri kestim diyet gibi beslenip sadece süt yapımına odakladim kendimi

22 Kilo aldım ben 7 si gitti bugün itibariyle bakalım 40 çıkana kadar kaç gider
Bol bol su içiyorum şekeri hamurisini ve gaz yapan yiyecekleri kestim diyet gibi beslenip sadece süt yapımına odakladim kendimi
Ay tamam ben de veririm o zaman 25 oldu benim gebelik öncesi aldığımla beraber. Boğazımı tutabileceğimi sanmıyorum ama uykusuzluk yorgunluktan gider diye düşünüyorum

Sert bir tokat gibi oldu

Geçmiş olsun giggless seni niye öyle karambole getirdiler annem
Onlar da ne yaptıklarını anlamadılar bence yarın çıkarsın sen kendini sakin tut
Beni herkes bi şeye getiriyor zaten
Karambole yaşıyorum
Sorgulamadım bile direk teslim oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…