Evet. Daha once hiç kasılman olmadı mı? Karnın taş gibi oluyo?Bebeğin bir yere toplanması kasılma demek miydi? Üst üste oldu da devam ederse nst gideyim mi normal mi kızlar?
Allah korumusTek piçaklı olsa keserdim belki
Hicbi kimyasal surmeyin mantar olur vs diyor ya doktorlar o yuzden ben asiri korkuyorum yaYoo vajinaya nolcak ki hemencik yıkandı zaten.
Olmadı yok taş gibi olmuyor bir yere toplanıyor geri açılıyor ama sert olmuyor, ağrım da yokEvet. Daha once hiç kasılman olmadı mı? Karnın taş gibi oluyo?
Kasilma sirasinda nefesin daraliyorBebeğin bir yere toplanması kasılma demek miydi? Üst üste oldu da devam ederse nst gideyim mi normal mi kızlar?
He yok o zaman benimki ondan değil canım, sanki poposunu dayıyo dayıyo geri indiriyo gibiKasilma sirasinda nefesin daraliyoralt taraftan üste dogru birden sertleşiyor. Taş gibi. Oluyor
O zaman sancı değil bence. Kızlar da yorumlasın tabi.Olmadı yok taş gibi olmuyor bir yere toplanıyor geri açılıyor ama sert olmuyor, ağrım da yok
Onun ağzı çok geniş ya. Normal blue3 çok daha güzel. Ben hepsini denedim emin ol.Gillette venus diye kadınlara özel bir ürün var ben ondan alacağım. Kesme vs yapmıyormuş.
Degil bence benim de oyle oluyor cnmHe yok o zaman benimki ondan değil canım, sanki poposunu dayıyo dayıyo geri indiriyo gibi
Evet sert olması gerekmiş karnın bi de nefes kesiliyormuş, benimki açma germe yapıyo o zaman tamam asayiş berkemalDegil bence benim de oyle oluyor cnm
Yok ya o bebek hareketidir no panikHe yok o zaman benimki ondan değil canım, sanki poposunu dayıyo dayıyo geri indiriyo gibi
Heralde buyuduler hareketler itne seklinde hissedyrm bnde:)popo dayamaEvet sert olması gerekmiş karnın bi de nefes kesiliyormuş, benimki açma germe yapıyo o zaman tamam asayiş berkemal
Bacak içinse güzel onu çok kullandım ama özel bölgeye geniş kalıyor, mervenin dediği 3 bıçaklıdan al ince ağızlıGillette venus diye kadınlara özel bir ürün var ben ondan alacağım. Kesme vs yapmıyormuş.
O zaman sancı değil bence. Kızlar da yorumlasın tabi.
Yok ya o bebek hareketidir no panik
Teşekkürler kızlar bugün de doğurmuyorum inşallahHeralde buyuduler hareketler itne seklinde hissedyrm bnde:)popo dayama
Bacağımda hiç tüy yok benimBacak içinse güzel onu çok kullandım ama özel bölgeye geniş kalıyor, mervenin dediği 3 bıçaklıdan al ince ağızlı
Bu erkeklerin kullandığı mach 3 müOnun ağzı çok geniş ya. Normal blue3 çok daha güzel. Ben hepsini denedim emin ol.
Mach 3 pahalı olan blue3 bu tek kullanımlık.Bu erkeklerin kullandığı mach 3 müEşim verir mi ki gecen ay alerji olmuştu kullandığı jiletten yüzü falan hep yara oldu. Neyse halledeceğiz bir şekilde
Canim, Toplanma kasılma oluyor ama afedersin ishal olursun birden sancı gelir ya öyle sancı gelir kasiklarina hafif beline de vurur zaten sancı olursa dayanamazsinBebeğin bir yere toplanması kasılma demek miydi? Üst üste oldu da devam ederse nst gideyim mi normal mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?