- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Yok kuzum değilmiş kızlar da dedi de benimki bebek hareketiymiş. Söz verdi nenesini beklicek 6 aralıkta geliyo annemCanim, Toplanma kasılma oluyor ama afedersin ishal olursun birden sancı gelir ya öyle sancı gelir kasiklarina hafif beline de vurur zaten sancı olursa dayanamazsin
Tesekkur ederim yazdiginiz icin bht clinic i cok arastirdim ama normal dogum 9 bin tl dediler ya o nedir oyle medipole gidiyorum o yuzden siz sordunuz mu fiyatlariBht clinic hakkında yorum ararken gördüm sizi ben cam sakura da fatih omurcaya gidiyordum şuan bht clinice geçmiş çok güler yüzlü ilgili bir insan sırf ona güvendiğim için o hastaneyi secicem sanırım belki sizede bir fikir olur diye yazmal istedim
Ya heryerde 1 aydan once korse takmayin rahim kendini toparlasin erken korse kullanimi rahim mesane sarkmasi yapar diyor doktorlar bu korse meselesi cok kafami karistirdi gobegim kalmasin istiyorum ama ilerde rahim mesane sarmasi olmasida cok korkuncBuraya girmisken korse konusunu yazayim ben m beden almıştım kopcalilardan üstelik gobegim kocamandi sezaryanin üçüncü günü giymeye başladım bir gün sonra üçüncü kopcaya geçtim şimdi büyük geliyor ş bedeni alıcam mecbur
Bedeniniz neyse onu veya bir beden küçüğü alın kızlar ☺
Bu arada alıntı yine yapmaya fırsatım yok iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim
M medda sen mi sormustun kızım ne yaptı diye inan aralarında 5 buçuk yaş var ama kıskançlık hat safhada sakin uysal çocuğum gitti yerine canavar geldiherseye isyan ediyor ya sabır çekiyoruz dengeyi kurmaya çalışıyoruz bakalım
Bakalım bizde durum ne olacakBuraya girmisken korse konusunu yazayim ben m beden almıştım kopcalilardan üstelik gobegim kocamandi sezaryanin üçüncü günü giymeye başladım bir gün sonra üçüncü kopcaya geçtim şimdi büyük geliyor ş bedeni alıcam mecbur
Bu arada alıntı yine yapmaya fırsatım yok iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim
M medda sen mi sormustun kızım ne yaptı diye inan aralarında 5 buçuk yaş var ama kıskançlık hat safhada sakin uysal çocuğum gitti yerine canavar geldiherseye isyan ediyor ya sabır çekiyoruz dengeyi kurmaya çalışıyoruz bakalım
Ayyyy Allah yardimcin olsun canimBuraya girmisken korse konusunu yazayim ben m beden almıştım kopcalilardan üstelik gobegim kocamandi sezaryanin üçüncü günü giymeye başladım bir gün sonra üçüncü kopcaya geçtim şimdi büyük geliyor ş bedeni alıcam mecbur
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm. Bugun dogurtcaklar seni galibaYine nst bağladılar bakalım şimdi ne çıkacak
Cok sukur cnm beenimBu sefer hiç çıkmadı bence özgürüm yarın
Kaç kilo almıştın canım? Benim şu an korsede 10-15 cm açıklık kaldı. İnş doğurunca inerBuraya girmisken korse konusunu yazayim ben m beden almıştım kopcalilardan üstelik gobegim kocamandi sezaryanin üçüncü günü giymeye başladım bir gün sonra üçüncü kopcaya geçtim şimdi büyük geliyor ş bedeni alıcam mecbur
Heee iyi o ucuzdur da o zaman deneyim Ben onu bi kontrolden önceMach 3 pahalı olan blue3 bu tek kullanımlık.
Hayır yok. Bebek baya hareketliydi gaibaBu Yok demek di mi
Evet canim yokBu Yok demek di mi
Dene deneHeee iyi o ucuzdur da o zaman deneyim Ben onu bi kontrolden önce
Iyide rahime ya da mesaneye takmiyoruz ki korseyi nasil onlari etkileyecek o kadarYa heryerde 1 aydan once korse takmayin rahim kendini toparlasin erken korse kullanimi rahim mesane sarkmasi yapar diyor doktorlar bu korse meselesi cok kafami karistirdi gobegim kalmasin istiyorum ama ilerde rahim mesane sarmasi olmasida cok korkunc
Sesten rahatsız oluyor sanırımHayır yok. Bebek baya hareketliydi gaiba
Ben de bi yerde karın kaslarında tembellik yapıyo hemen başlanmamalı diye okumuştum ama doktorun bildiği vardır diyerek aldım koydum çantaya.Iyide rahime ya da mesaneye takmiyoruz ki korseyi nasil onlari etkileyecek o kadar
aylarca bebek zaten sıkıştırıyor tüm organları sımsıkı bir şekilde, sonrasında da korseyle o sıkılığı devam ettirmiş oluyoruz. Hatta bebekten daha az sıkıştırıyoruz korseyle. Mantık hatası var yani bence, 9 ayda bişey olmuyor da doğumdan sonra 1-2 ay korse kullanınca mı olacak diye düşünüyorum
Bu konuda makaleleri okumanızı öneririm, doktorlar da makalelerden yola çıkarak artık öneriyor korse kullanımını.
Beybi yarın sen muayene ücreti ödicek misin? Doğum işlemleri için gidiyorsun ya hani?Bakalım bizde durum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?