2021 Aralık Anneleri

Buraya girmisken korse konusunu yazayim ben m beden almıştım kopcalilardan üstelik gobegim kocamandi sezaryanin üçüncü günü giymeye başladım bir gün sonra üçüncü kopcaya geçtim şimdi büyük geliyor ş bedeni alıcam mecbur
Bedeniniz neyse onu veya bir beden küçüğü alın kızlar ☺

Bu arada alıntı yine yapmaya fırsatım yok iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim
M medda sen mi sormustun kızım ne yaptı diye inan aralarında 5 buçuk yaş var ama kıskançlık hat safhada sakin uysal çocuğum gitti yerine canavar geldi herseye isyan ediyor ya sabır çekiyoruz dengeyi kurmaya çalışıyoruz bakalım

Tesekkur ederim yazdiginiz icin bht clinic i cok arastirdim ama normal dogum 9 bin tl dediler ya o nedir oyle medipole gidiyorum o yuzden siz sordunuz mu fiyatlari

Ya heryerde 1 aydan once korse takmayin rahim kendini toparlasin erken korse kullanimi rahim mesane sarkmasi yapar diyor doktorlar bu korse meselesi cok kafami karistirdi gobegim kalmasin istiyorum ama ilerde rahim mesane sarmasi olmasida cok korkunc

Bakalım bizde durum ne olacak

Ayyyy Allah yardimcin olsun canimbizim kiz napcak bakalm 3.5 yas

Kaç kilo almıştın canım? Benim şu an korsede 10-15 cm açıklık kaldı. İnş doğurunca iner

Ya heryerde 1 aydan once korse takmayin rahim kendini toparlasin erken korse kullanimi rahim mesane sarkmasi yapar diyor doktorlar bu korse meselesi cok kafami karistirdi gobegim kalmasin istiyorum ama ilerde rahim mesane sarmasi olmasida cok korkunc
Iyide rahime ya da mesaneye takmiyoruz ki korseyi nasil onlari etkileyecek o kadar

aylarca bebek zaten sıkıştırıyor tüm organları sımsıkı bir şekilde, sonrasında da korseyle o sıkılığı devam ettirmiş oluyoruz. Hatta bebekten daha az sıkıştırıyoruz korseyle. Mantık hatası var yani bence, 9 ayda bişey olmuyor da doğumdan sonra 1-2 ay korse kullanınca mı olacak diye düşünüyorum

Bu konuda makaleleri okumanızı öneririm, doktorlar da makalelerden yola çıkarak artık öneriyor korse kullanımını.

Ben de bi yerde karın kaslarında tembellik yapıyo hemen başlanmamalı diye okumuştum ama doktorun bildiği vardır diyerek aldım koydum çantaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…