YooVücut su mu tutuyor acaba ödem hissediyor musun
Aman bn hep çıkıyordum çişe bi ödem vardı görseydinVücut su mu tutuyor acaba ödem hissediyor musun
Bende prima p.care 1 aldim 40li paket o hemen bitecek muhtemelen digerini 2 alayim o zaman bende bu arada sizin bebis kac kg dogduVe bez konusunda bilgi vereyim bn prima premıum care 2 no almıştım iyi ki öyle almışım hafif bol belden bant ayarı yapıldığı için sorun olmuyor iyi ki almışım çok memnun kaldık
60 lı paketti 5. Günümüz 17 tane kalmış yarın yeni paket alınacak
Pampers Aqua care ıslak mendil almıştım çok memnun kaldım hastanede ve gece kullanıyorum Pamukları gündüz kullanıyorum çok güzeller
3.850 doğdu bncede duruma göre de bakarsınBende prima p.care 1 aldim 40li paket o hemen bitecek muhtemelen digerini 2 alayim o zaman bende bu arada sizin bebis kac kg dogdu
Benimki de alt açinca yıkıyor ortaliği. Bu kadar alt degistirmekten nefret eden bi çocuk gormedim. Pişik de yokKesinlikle tutturmam lazım altını alamıyorum tek basına yok mümkün değil yıkıyo ortalığı.
Pazartesi kontrolde soracağımBiz gaz damlası basladık bağırsak da düzenliyor. diye.
Oy oy masallahh yaaaa ALLAHim esirgesin3.850 doğdu bncede duruma göre de bakarsın
Ben de son 3 saatte 2 lt su içmişimdir hiç wcye çıkmadım ama ayaklarım davul olmuşYoo
Elim ayağım şiş değil aksine normal yani
Yüzüm gözüm mü şişiyor acaba belki ben anlamıyorumdur
Bana 15 günden sonra gaz başlar dedi bugün drPazartesi kontrolde soracağım
Çok büyük şuursuz değilsem bence benim eliö ve ayağım şişmediBen de son 3 saatte 2 lt su içmişimdir hiç wcye çıkmadım ama ayaklarım davul olmuş
Akşam kötü bişey yedim o beni bu hale getirdi sanırım
Ye ye yarasınBen de son 3 saatte 2 lt su içmişimdir hiç wcye çıkmadım ama ayaklarım davul olmuş
Akşam kötü bişey yedim o beni bu hale getirdi sanırım
Ben varim canimHepiniz bir doğurmayın be
Brm sonra tek başıma ne yapacağım
Sen de erken doğurursun benceBen varim canimgerci bu aksam cekistirio cokca agrim yok ama hayirlisi
Geri almak için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor ? Benim de anadolu doğum teminatlı sigortam var, bir kısmı geri alınıyorsa alayımBizim tamamlayici sigortanin kapsadiklarini paylasayim dedim sonrasi icin dusunen arkadaslar olursa fiyatta yaziyor bizim ki 3.300du 600u geri aldik..sünnet yazan kısmı bulamadim ama oda var paketimizde
Bebeğin çikiletalarına dadanYe ye yarasınbn komposto ve haşlama yemekten bi kurabiye olaydı
Gaz filan yapar diye bi tane yedim yemiyomBebeğin çikiletalarına dadan
Ben bugün yemedim eksik hissediyorum
Odeme makbuzunu muhasebeye goturup vergiden dusureceksiniz..bizimki esimin adina o kendi mutemedlerine goturdu..benim adima olsaydi milli egitime goturcektik.. makbuzda odediginiz aya bakip o ay hangi vergi dilimindeyseniz ona gore oranlayip size geri yatiriyorlarGeri almak için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor ? Benim de anadolu doğum teminatlı sigortam var, bir kısmı geri alınıyorsa alayım
Persembe gidiyorum normalde daha erken gelmezse senin 13unde demiSen de erken doğurursun bence
Çok uzak değilmiş seninki de
Sabah aksam kimyonlu suyun cok iyi geldigini soyluyorlar gaz icin cnmGaz filan yapar diye bi tane yedim yemiyom
L lavienroselove canım bak yorgun annede 7binden 1200u geri almis7 bin liraydı 1200 civarında geri ödemesi oldu canım. Hamilelik döneminde yaptırdım. Öncesinde olsa daha avantajlı olacaktı. Bugün de nasılım diye aradı bizimle ilgilenen arkadaş, çocuk için sigorta düşünürseniz 1700 lira yıllık yapabiliriz dedi. Eşim yaptıralım diyor ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?