2021 Aralık Anneleri

Bende prima p.care 1 aldim 40li paket o hemen bitecek muhtemelen digerini 2 alayim o zaman bende bu arada sizin bebis kac kg dogdu

Kesinlikle tutturmam lazım altını alamıyorum tek basına yok mümkün değil yıkıyo ortalığı.
Benimki de alt açinca yıkıyor ortaliği. Bu kadar alt degistirmekten nefret eden bi çocuk gormedim. Pişik de yok

Bizim tamamlayici sigortanin kapsadiklarini paylasayim dedim sonrasi icin dusunen arkadaslar olursa fiyatta yaziyor bizim ki 3.300du 600u geri aldik..sünnet yazan kısmı bulamadim ama oda var paketimizde
Geri almak için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor ? Benim de anadolu doğum teminatlı sigortam var, bir kısmı geri alınıyorsa alayım

Geri almak için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor ? Benim de anadolu doğum teminatlı sigortam var, bir kısmı geri alınıyorsa alayım
Odeme makbuzunu muhasebeye goturup vergiden dusureceksiniz..bizimki esimin adina o kendi mutemedlerine goturdu..benim adima olsaydi milli egitime goturcektik.. makbuzda odediginiz aya bakip o ay hangi vergi dilimindeyseniz ona gore oranlayip size geri yatiriyorlar

L lavienroselove canım bak yorgun annede 7binden 1200u geri almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…