- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yaa çok teşekkürler muhakkak gittiğimde söylücemMerhaba. Sessiz sessiz takip ediyorum. 2022 agustos annesi olcam kismetse. Kan aldirmayin minicik bebeginizden. Hic bilgilendirmiyolar malesef anneleri oglum yogunbakimda yattigindan biliyorum. Yenidogan yogunbakimlarda bi alet var Atesolcer benzeri bisey. Cocuk doktoruna sorun yogunbakima yonlendirsin sizi. 5 saniyede bakarlar hem bebeginizin cani acimaz hem siz uzulmezsiniz. Hayirla buyutun insallah
Kiyamam yerim minik ellerini hemen iyilesir insallahYaa çok teşekkürler muhakkak gittiğimde söylücem
Bugün kan aldık mahvoldu yavrum
Ben anlamadım ya eşim olmasa yapamıyom.Benimki de alt açinca yıkıyor ortaliği. Bu kadar alt degistirmekten nefret eden bi çocuk gormedim. Pişik de yok
doğumunuz başlıyor bence kasılmaları takip edin uygulamalardan düzenli hale gelince 5 dk 1 gibi hastaneye gidersiniz.Kızlar selam , dün gece kasılmam vardi geçti uyudum bugün sabah uyandığımdan beri kasılma ve adet sancım var ama düzensiz ve sarımsı akıntım oldu sizce bu nedir ? Not şuan burada saat öğleden sonra 4
Kontrol ediyorum , bazen arası 10-6 dk oluyor sonra 30a çıkıyor falan , bacağımda da ağrı var özellikle sol kasıkta ama belimde falan hiç yok. Burada devlet özel diye bir ayrım yok ; dediğiniz gibi normal doğum için bekletiyor yani günün bittikten sonra 10 gün ek süre veriyorlar , eğer doğum o zamana kadar yine başlamazsa artık hastaneye yatırıyorlardoğumunuz başlıyor bence kasılmaları takip edin uygulamalardan düzenli hale gelince 5 dk 1 gibi hastaneye gidersiniz.
açıkcası 41+3 e kadar bekleyen özel doktoru hiç görmemiştim yurtdışında olduğunuz için sanırım normal doğum için bekletiliyor
Doģur be artık daha neyin hazırlığı aaaDoktor bol sıvı alıp dinlen sıklaşırsa hastaneye geçeriz dedi muhtemelen hazırlık kasılmasıdır dedi uyuyunca geçer bence
Hadi hadi inşallah sen de doğurAyyy bu nişan sanırım şuan bi geldi peçeleye sildim rengi kahverengimsi sarı
Ay inşallah sabaha size haber veririm doğurdum diye hayırlısıylaHadi hadi inşallah sen de doğur
Hemen bakıyorum sağol canımlonely bird sünnet için istanbulda cem kara çok iyi instagramdan da takip edebilirsiniz çocuk cerrah
Valla yaİstanbulda sünnet olacak oğluşlar hastane ve doktorunu yazsın da bana da fikir olsun. Doğmamış çocuğun pipisinin derdine düştük
Hepsini aramıştım nerdeyse sigorta yaptırmadan önce ama tabi erkek bebek mi bilmediğim için sünneti ozellikle sormadım. Haftaici bir araştırayım ben bebeğe sigortada karşılayan var mı? Çok teşekkür ederimMerhaba benim de Anadolu sigorta doğum teminatlı aynı şekilde..bu konuyu ben de merak ediyorum daha önce sigorta ile görüştüğümde fark etmiyor sezaryen de olsa normal de olsa kapsam dahilindedir dediler ama ben tam ikna olmadım. Bugün hastanede sezaryen ve spinal karşılanıyor, normal doğumda epidural anestezi olursa onu karşılamıyor dediler. Ama sanırım isteğe bağlı sezaryen karşılamasaydı onu da söylerlerdi diye düşündüm ama haftaya tekrar soracağım ben de bunu çok merak ediyorum. Dediğiniz gibi en kötü doktor mümkünse zorunlu sezaryen olduğunu yazabilir gibime geliyor. Sizin tam bir hafta kala bitecek olması kötü olmuş inşallah denk gelir ama tabi önce bebişin ve sizin sağlığınız önemli
Anadolu sigortada sünnet dahil ilk doğumdan sonra ilk 15 gün içinde yapılırsa demişlerdi sanırım. Ama bebek için değil annenin sigorta poliçesinde oluyor yani sanırım şimdi bebeğe yeni sigorta yaptırırsanız orada farklı olabilir.
Gaz icin erken bence doğan tüm bebekler için ama, gaz damlasına da erken. Alışmasa iyi olur şimdiden canım bi sor bence de.Yenidoğan yoğun bakımda vermişlerdi. Tekrar soracağım pazartesi. Ben erken olduğunu bilmiyordum. Biz başladık sabahları 9 10 arası veriyoruz dediler devam ediyorum. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki
Üzüldüm yalnız kalacağım dediğin içinSen de erken doğurursun bence
Çok uzak değilmiş seninki de
Para ödülü benim zaten o yüzden kimse yalnız kalmayacakİşte aidiyet sorunum var dediğim o
Ama onlar erken doğurdu banane biz geç kalmadık
Şaka yapıyorum zaten ya
Eğer hiç keyfim yoksa genelde girmiyorum zaten
Onun dışında parti modundayım
Para ödülüne kadar da kalmam diye düşünüyorum ya Büyük konuşmak gibi olmasın da
açılma başlamış hadi gözünüz aydın bekleyiş bitiyorAyyy bu nişan sanırım şuan bi geldi peçeleye sildim rengi kahverengimsi sarı
Ağlıcam heyecan ve sevinçtenn , bir an hiç doğum belirtisi göstermeyeceğim sandım ay çok değişiğim şuanaçılma başlamış hadi gözünüz aydın bekleyiş bitiyor
Hastaneye geçicek misin evde sancılarım artmasını mı beklersin? Bence geç günün baya ileri çünkü canımAğlıcam heyecan ve sevinçtenn , bir an hiç doğum belirtisi göstermeyeceğim sandım ay çok değişiğim şuan
Ne yaptın beybi?Devam ediyor valla doktora bir yazayım bakalım ne der
Açıkçası 2 saat beklemeyi düşünüyorum , gidersem tam açıklık yoksa müdahale edilmektense diye , birazda dinlenirimHastaneye geçicek misin evde sancılarım artmasını mı beklersin? Bence geç günün baya ileri çünkü canım
Benimki de aynen 3050ydi pazartesi aynılar demek kiYok daha yeni 3100 filan oldu
Kalırsa 3500 olur diye umuyorum
Ben de bak o evredeyim
Hem doğsun istiyorum hem geri dönüşü yok durduğu kadar dursun diyorum
Amaan neyse doğuracaksan haberin olur ya
Kazara doğuran duymadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?