2021 Aralık Anneleri

Yaa çok teşekkürler muhakkak gittiğimde söylücem
Bugün kan aldık mahvoldu yavrum

Kızlar umarım herkes iyidir. Bizim 6. Günümüz de bitti şükür herşey yolunda. Sezaryen olanlar benim yaradaki pansumanı doktor üç gün sonra at dedi. Ama pansuman yap demedi. Tektim o sırada odada umarim yanlış anlamadım. Ayrıca kan sulandirici iğne verdi 5 gün kullan dedi. Neden ki. Siz kullanıyor musunuz. Tabi bunları salı günü de sorcam doktoruma.

Kızlar selam , dün gece kasılmam vardi geçti uyudum bugün sabah uyandığımdan beri kasılma ve adet sancım var ama düzensiz ve sarımsı akıntım oldu sizce bu nedir ? Not şuan burada saat öğleden sonra 4

doğumunuz başlıyor bence kasılmaları takip edin uygulamalardan düzenli hale gelince 5 dk 1 gibi hastaneye gidersiniz.
açıkcası 41+3 e kadar bekleyen özel doktoru hiç görmemiştim yurtdışında olduğunuz için sanırım normal doğum için bekletiliyor

Kontrol ediyorum , bazen arası 10-6 dk oluyor sonra 30a çıkıyor falan , bacağımda da ağrı var özellikle sol kasıkta ama belimde falan hiç yok. Burada devlet özel diye bir ayrım yok ; dediğiniz gibi normal doğum için bekletiyor yani günün bittikten sonra 10 gün ek süre veriyorlar , eğer doğum o zamana kadar yine başlamazsa artık hastaneye yatırıyorlar

Son düzenleme:
İstanbulda sünnet olacak oğluşlar hastane ve doktorunu yazsın da bana da fikir olsun. Doğmamış çocuğun pipisinin derdine düştük
Valla ya
Hepsini aramıştım nerdeyse sigorta yaptırmadan önce ama tabi erkek bebek mi bilmediğim için sünneti ozellikle sormadım. Haftaici bir araştırayım ben bebeğe sigortada karşılayan var mı? Çok teşekkür ederim
Yenidoğan yoğun bakımda vermişlerdi. Tekrar soracağım pazartesi. Ben erken olduğunu bilmiyordum. Biz başladık sabahları 9 10 arası veriyoruz dediler devam ediyorum. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ki
Gaz icin erken bence doğan tüm bebekler için ama, gaz damlasına da erken. Alışmasa iyi olur şimdiden canım bi sor bence de.
Sen de erken doğurursun bence
Çok uzak değilmiş seninki de
Üzüldüm yalnız kalacağım dediğin için
Para ödülü benim zaten o yüzden kimse yalnız kalmayacak

Benimki de aynen 3050ydi pazartesi aynılar demek ki 3 gündür adet sancıları başladı bende, çatı muayenesi oldu ondan mı hurma yiyorum ondan mı bilmiyorum ama var bişeyler hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…