- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aynen cnm insallah hayirli habeeler bende saglik ocagina göturcem pztsi topuk kani hem kilosuna vucuduna baksin drPazartesi tekrar götürcem o zamana kadar 1 saatte emzirmeye çalışıcam düşmezse denicem saol canım
Yaa ben kesin su gelir diye bekliyordumCnm bnm ilk dogumda ne nişan geldi ne su. Sancı 5 dk ya düşünce bekleme derim.bn 5 dk ya düşünce gitmiştim. Bn gittiğimde 6cm acıklık vardı.
Bizimki dun gece heo kendi uyandi aciktikca zamanla oyle olcak sanrm kendileri uyancak acikinca 2 saate flnAynen bnde alarm kuruyorum gece özellikle
2 saat araylaydı şimdi 1 saate kurdum
Geliyor sanirim artikin gelsin kizBu akşam kasım kasım kasılıyorum hayırlısı
Yok cnm bnm suyumu 8 cm de dr kendi patlattı çubukla :))Yaa ben kesin su gelir diye bekliyordum
Doktoruma yazdım ne yapalım diye bakalım
Bebis artik gelmek istyrYaa ben kesin su gelir diye bekliyordum
Doktoruma yazdım ne yapalım diye bakalım
Geliyor sanirim artikin gelsin kiz
Doktor bol sıvı alıp dinlen sıklaşırsa hastaneye geçeriz dedi muhtemelen hazırlık kasılmasıdır dedi uyuyunca geçer benceYok cnm bnm suyumu 8 cm de dr kendi patlattı çubukla :))
Kiz daha 40 haftalik olmussun ne hazirligiDoktor bol sıvı alıp dinlen sıklaşırsa hastaneye geçeriz dedi muhtemelen hazırlık kasılmasıdır dedi uyuyunca geçer bence
Benim sezeryana gittigim gun kasilmalarim cikti biliyrmsnDoktor bol sıvı alıp dinlen sıklaşırsa hastaneye geçeriz dedi muhtemelen hazırlık kasılmasıdır dedi uyuyunca geçer bence
Karında veya belde agrı var mı cnm. Yoksa kasılma dediğin bebegin toplanması mı. Hadi hakkında hayırlısı. İnş dogum sancısıdır vaktin de gelmiş zaten:)Doktor bol sıvı alıp dinlen sıklaşırsa hastaneye geçeriz dedi muhtemelen hazırlık kasılmasıdır dedi uyuyunca geçer bence
Ya bnmki de bn alarm kurmama rağmen kendi uyanıyor anlamadım gitti bu işiBizimki dun gece heo kendi uyandi aciktikca zamanla oyle olcak sanrm kendileri uyancak acikinca 2 saate fln
Insallah canim yaaaYa bnmki de bn alarm kurmama rağmen kendi uyanıyor anlamadım gitti bu işiİnşallah en kısa sürede atlatırız sağlıklı günlere
Hadi arayı fazla açmamış olcanBenim 2 saat gibi bir süredir 5 dakikada bir kasılmalarım devam ediyor ama nişan falan hiçbişey de gelmedi ki o yüzden harekete geçmeyi düşünmüyorum
Belimde de bir ağrı var ama sanki yanlış oturmaktan kaynaklı bir ağrı hiçbir şeyi ayırt edemiyorumKarında veya belde agrı var mı cnm. Yoksa kasılma dediğin bebegin toplanması mı. Hadi hakkında hayırlısı. İnş dogum sancısıdır vaktin de gelmiş zaten:)
Bilmiyorum ki fake atıyor bence yineHadi arayı fazla açmamış olcan
Doğsun bakalım
Bnm ki bazen emince sonrasında uyanık kalıyorUyanik kaldigi oluyor ama alt acmalardan sonra genelde cnm iyice aciliyor ozmn
Yer ve zaman daraldi hadi artikin minnosssBilmiyorum ki fake atıyor bence yine
Ben de pztsi gideyim diyorum cnm sezeryan yeri morarmis baska iste yatip kalkmakta zorlaniyorum yurume oturma daha iyiyim sen nasilsin cnmmBnm ki bazen emince sonrasında uyanık kalıyor
Evet alt açmada daha çok bi de ortalığı yıkıyor
Sen nasılsın kontrole gittin mi
Hazırımdır heralde eşim ılık bi duş al kurabiye yapalım okuduğun yerlerdeki gibi diyorBenim sezeryana gittigim gun kasilmalarim cikti biliyrmsnduzenliydi nst de. Senin de bugun yarin bisiler olablr hazir ol
Kız bnm nst de ağrı çıkmış diyor baya ağrın var yoo dedimBilmiyorum ki fake atıyor bence yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?