- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Suyun gelmediyse bekleyebilirsin sanırım ama sen yine de çok gecikme sancın artarsa beybi. Bilemedim vaktin geçmiş olmasa dur dicem de günün baya ileri senin. Sıcak duşunu al istersen hazırlan o arada bak durumunaAçıkçası 2 saat beklemeyi düşünüyorum , gidersem tam açıklık yoksa müdahale edilmektense diye , birazda dinlenirimyanlış mı olur ki
İlk doğumsa nişan geldikten sonra biraz sürebilir sancılar sıklaşırsa tabi hemen gitAçıkçası 2 saat beklemeyi düşünüyorum , gidersem tam açıklık yoksa müdahale edilmektense diye , birazda dinlenirimyanlış mı olur ki
Gelmedi canım daha ama nişanım geliyor hani böyle adet sonrası olur ya akıntı kahverengi sarı karışık aynı öyle, 2 saat önce duş aldım sancım var diye birazdan yine alıcam çok duygusallaştım ağlamamı durduramıyorum ; ayrılıyoruz annecim diyorum çok farklı bir şey 9 ay beraber olup bir anda ayrılacak olmak Rabbim herkese tattırsın bu duyguyuSuyun gelmediyse bekleyebilirsin sanırım ama sen yine de çok gecikme sancın artarsa beybi. Bilemedim vaktin geçmiş olmasa dur dicem de günün baya ileri senin. Sıcak duşunu al istersen hazırlan o arada bak durumuna
Evet ilk , nişan geldiğinde saatler sonra da doğum olur günler sonra da diyorlar o yüzden biraz sancıyı kolluyorumİlk doğumsa nişan geldikten sonra biraz sürebilir sancılar sıklaşırsa tabi hemen gitsağlıcakla doğsun minik
Bugün ben de baya ağladım değişik haller var üstümde, belki hemen olmaz ama gün yaklaştı hissediyorum. İnş bir avazda sağ sağlim doğsun bebeğinGelmedi canım daha ama nişanım geliyor hani böyle adet sonrası olur ya akıntı kahverengi sarı karışık aynı öyle, 2 saat önce duş aldım sancım var diye birazdan yine alıcam çok duygusallaştım ağlamamı durduramıyorum ; ayrılıyoruz annecim diyorum çok farklı bir şey 9 ay beraber olup bir anda ayrılacak olmak Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
Çocukumun keyfi rahatmış içerde meğersem yav. Popo açılma derdi yokmuş en azından.Bu kızına mıymıy diyenler, doğsaydı bi diye püfleyenler eğleniyor muBebeler sizden intikam alıyor
Bence sen o eşiği aştın. Git bakalım ne durumdaymış. Belki hissetmediğin sancılar çıkar ve kalp atışı da bi bakılsın.Evet ilk , nişan geldiğinde saatler sonra da doğum olur günler sonra da diyorlar o yüzden biraz sancıyı kolluyorumAllah razı olsun
İnşallah sende sağlıkla kollarına alırsın Rabbim bi sancıda kurtarsınBugün ben de baya ağladım değişik haller var üstümde, belki hemen olmaz ama gün yaklaştı hissediyorum. İnş bir avazda sağ sağlim doğsun bebeğin
Hahahah adımız çıktı annecim ya rezil ettin biziBence sen o eşiği aştın. Git bakalım ne durumdaymış. Belki hissetmediğin sancılar çıkar ve kalp atışı da bi bakılsın.
Ayyy Merve alemsinÇocukumun keyfi rahatmış içerde meğersem yav. Popo açılma derdi yokmuş en azından.
Suni verebilirler dogumu geciktirmemek için. Belki durum normal değildir sezaryene dönerler. Her şey olabilir.Hahahah adımız çıktı annecim ya rezil ettin bizieşimde öyle söylüyor hayırlısıyla gidicez inşallah bakalım ne diyecekler biraz heyecan bastı . Sancılarım düzensiz ama hala sizce naparlar ki
Şimdi yarım saat bir saat uyuyabilirdim ama uyanırken çok kötü oluyorum sersem diye uyumuyorum ki bi dahaki uyuma denememde daha sersem uyanayımAyyy Merve alemsinTabi orda ağlama yok acıkma yok. Ne ilginç Allah'ın mucizeleri karnımızda fasulye gibi büyüyorlar sessiz sessiz
Ben de çok gergindim ve ağladım durdum. Bulantilar da cabasıBugün ben de baya ağladım değişik haller var üstümde, belki hemen olmaz ama gün yaklaştı hissediyorum. İnş bir avazda sağ sağlim doğsun bebeğin
Uyku bölünmesi çok berbat bişey gercekten. İnsanın bir yanı uyu diyor, öbür yani uyuma daha beter olacakŞimdi yarım saat bir saat uyuyabilirdim ama uyanırken çok kötü oluyorum sersem diye uyumuyorum ki bi dahaki uyuma denememde daha sersem uyanayım
Bu ara benim de yüzüm şişti gibi vücudumda yok da.. Doğum yaklaşınca da oluyordu dimiÖdemlerimden de ayaklarım patlayacak. Dudaklarım bile botokslu gibi oldu.
Evet bugün yay burcunda güneş tutulması vardı. Bizim bebeler yay olacak ondan mı etkilendşkBen de çok gergindim ve ağladım durdum. Bulantilar da cabasıBugun yine uzayda bişeyler mi oldu ki seninle ayni zamanlarda oluyor hep duygu durumumuz
Allah korusun , gitmek en iyisiSuni verebilirler dogumu geciktirmemek için. Belki durum normal değildir sezaryene dönerler. Her şey olabilir.
Ya benim yazın çok çok sıcakta bi hafta oldu geçti daha ben ödem bilmem.Bu ara benim de yüzüm şişti gibi vücudumda yok da.. Doğum yaklaşınca da oluyordu dimiYakında iner seninki ama endişe etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?