2021 Aralık Anneleri

Selamm kızlar. Tecrübelerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim hepsini okudum yıldızladım. Bende 5 günlük annelik tecrübemi paylaşmak isterim sizinle. En memnun kaldığım ürünler
Reflü yatağı heryerde bizimle çok rahat uyuyoruz.
Sleepy 1 numara bez ve ıslak mendili gerçekten güzel. Pişik olmadık ve dışarı çıkarmadı.
Müslin battaniye bazen kundak yapmak için kullanıyorum daha uzun süreli uyuyor. Evde doğalgazlı sıcak olduğu için gayet güzel oluyor.
Lansinoh kurtarıcım oldu. Gögüs pompası almamıştım onuda aldım ihtiyaçmış gerçekten.

Açıkçası 2 saat beklemeyi düşünüyorum , gidersem tam açıklık yoksa müdahale edilmektense diye , birazda dinlenirim yanlış mı olur ki
Suyun gelmediyse bekleyebilirsin sanırım ama sen yine de çok gecikme sancın artarsa beybi. Bilemedim vaktin geçmiş olmasa dur dicem de günün baya ileri senin. Sıcak duşunu al istersen hazırlan o arada bak durumuna

Suyun gelmediyse bekleyebilirsin sanırım ama sen yine de çok gecikme sancın artarsa beybi. Bilemedim vaktin geçmiş olmasa dur dicem de günün baya ileri senin. Sıcak duşunu al istersen hazırlan o arada bak durumuna
Gelmedi canım daha ama nişanım geliyor hani böyle adet sonrası olur ya akıntı kahverengi sarı karışık aynı öyle, 2 saat önce duş aldım sancım var diye birazdan yine alıcam çok duygusallaştım ağlamamı durduramıyorum ; ayrılıyoruz annecim diyorum çok farklı bir şey 9 ay beraber olup bir anda ayrılacak olmak Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

Bugün ben de baya ağladım değişik haller var üstümde, belki hemen olmaz ama gün yaklaştı hissediyorum. İnş bir avazda sağ sağlim doğsun bebeğin

Evet ilk , nişan geldiğinde saatler sonra da doğum olur günler sonra da diyorlar o yüzden biraz sancıyı kolluyorum Allah razı olsun
Bence sen o eşiği aştın. Git bakalım ne durumdaymış. Belki hissetmediğin sancılar çıkar ve kalp atışı da bi bakılsın.

Bugün ben de baya ağladım değişik haller var üstümde, belki hemen olmaz ama gün yaklaştı hissediyorum. İnş bir avazda sağ sağlim doğsun bebeğin
İnşallah sende sağlıkla kollarına alırsın Rabbim bi sancıda kurtarsın

Bence sen o eşiği aştın. Git bakalım ne durumdaymış. Belki hissetmediğin sancılar çıkar ve kalp atışı da bi bakılsın.
Hahahah adımız çıktı annecim ya rezil ettin bizi eşimde öyle söylüyor hayırlısıyla gidicez inşallah bakalım ne diyecekler biraz heyecan bastı . Sancılarım düzensiz ama hala sizce naparlar ki

Çocukumun keyfi rahatmış içerde meğersem yav. Popo açılma derdi yokmuş en azından.
Ayyy Merve alemsin Tabi orda ağlama yok acıkma yok. Ne ilginç Allah'ın mucizeleri karnımızda fasulye gibi büyüyorlar sessiz sessiz

Hahahah adımız çıktı annecim ya rezil ettin bizi eşimde öyle söylüyor hayırlısıyla gidicez inşallah bakalım ne diyecekler biraz heyecan bastı . Sancılarım düzensiz ama hala sizce naparlar ki
Suni verebilirler dogumu geciktirmemek için. Belki durum normal değildir sezaryene dönerler. Her şey olabilir.

Ayyy Merve alemsin Tabi orda ağlama yok acıkma yok. Ne ilginç Allah'ın mucizeleri karnımızda fasulye gibi büyüyorlar sessiz sessiz
Şimdi yarım saat bir saat uyuyabilirdim ama uyanırken çok kötü oluyorum sersem diye uyumuyorum ki bi dahaki uyuma denememde daha sersem uyanayım

Ben de çok gergindim ve ağladım durdum. Bulantilar da cabası Bugun yine uzayda bişeyler mi oldu ki seninle ayni zamanlarda oluyor hep duygu durumumuz

Ödemlerimden de ayaklarım patlayacak. Dudaklarım bile botokslu gibi oldu.

Şimdi yarım saat bir saat uyuyabilirdim ama uyanırken çok kötü oluyorum sersem diye uyumuyorum ki bi dahaki uyuma denememde daha sersem uyanayım
Uyku bölünmesi çok berbat bişey gercekten. İnsanın bir yanı uyu diyor, öbür yani uyuma daha beter olacak Ramazanda çok yaşıyorum o duyguyu. Bu sene zorlanmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…