Sakin ol canım sadece. Daha da bekletmesinler alsınlar inşallah.Allah korusun , gitmek en iyisi
Amin inşallah sağ sağlimSakin ol canım sadece. Daha da bekletmesinler alsınlar inşallah.
Mutlaka yaz ne yapilacağına karar verilince.Amin inşallah sağ sağlim
Artık sezeryan mi düşünseniz acabaaa? Çünkü bebekler için bu kadar uzun süre beklemek bir sürü sorunlara sebep olabiliyorAmin inşallah sağ sağlim
Seninki yay da benim oğlak olma ihtimali de varEvet bugün yay burcunda güneş tutulması vardı. Bizim bebeler yay olacak ondan mı etkilendşk
Bizim gelinin ayakları falan son 1 ay iki katına çıkmıştı. Eylülde doğum yaptı ama o belki sıcaklar da etkiledi. Benim bacaklarda vs bisey yok ama annem de dedi gecen yüzün şişmiş diye. Sabah bana da öyle geldi.Ya benim yazın çok çok sıcakta bi hafta oldu geçti daha ben ödem bilmem.
Hayırlı haberlerini bekliyoruzAllah korusun , gitmek en iyisi
AklımdasınızMutlaka yaz ne yapilacağına karar verilince.
TeşekkürlerHayırlı haberlerini bekliyoruz
Doktorumun önerilerini dinliyorum zatenArtık sezeryan mi düşünseniz acabaaa? Çünkü bebekler için bu kadar uzun süre beklemek bir sürü sorunlara sebep olabiliyor
Valla benimki baya bile isteye kendi patlatti net hissettim ama sizin bebeleri bilemiiiicigim
Yenidoganda huzursuz oldugunda ara ara veriyorlar benim bebisimeDoğuranlar emzik verdiniz mi? Ay karar vermiyorum.
Benim doktor bir hafta tartilmak yok dedi. Ben dayanamadim tartildim 300 gram vermisim sadece sozdeBu arada 70le doğuma girdim. 3.5 kilosu sırf çocuk olarak çıktı. Şu an 67,5 kiloyum saygılar... pacman gibi yaşıyorum.
Ay bu neymis valla ya. Sen dedin diye hatirlayıp hatırlayıp çise de gitmeye calişiyorum cıksValla benimki baya bile isteye kendi patlatti net hissettim ama sizin bebeleri bilemiiiicigim
Yenidoganda huzursuz oldugunda ara ara veriyorlar benim bebisime
Benim doktor bir hafta tartilmak yok dedi. Ben dayanamadim tartildim 300 gram vermisim sadece sozdeama imkansiz sadece bebek 2800 du cunku
efsane odemim var demekki doktorum hakliymis
Anam ben de gidiyorum sk sk da bu ne bitmez cisAy bu neymis valla ya. Sen dedin diye hatirlayıp hatırlayıp çise de gitmeye calişiyorum cıks
Bana doğum sonrası 1 tane yaoıldıKızlar umarım herkes iyidir. Bizim 6. Günümüz de bitti şükür herşey yolunda. Sezaryen olanlar benim yaradaki pansumanı doktor üç gün sonra at dedi. Ama pansuman yap demedi. Tektim o sırada odada umarim yanlış anlamadım. Ayrıca kan sulandirici iğne verdi 5 gün kullan dedi. Neden ki. Siz kullanıyor musunuz. Tabi bunları salı günü de sorcam doktoruma.
Canım lohusalıkta böyle yoğun duygular hissetmen çok normal ama en güzel günlerini başkaları için zehir etme, ilerde pişman olursun meleğine odaklan. Eş ailesi ile kendi ailen asla aynı hassasiyette olmaz. Erkeklerde bebek doğunca bir süre ona odaklanıp karısını ihmal etme durumu oluyor. Ne desem şu an sana boş gelecek belki biliyorum ama sdc bu dönemin geçeceğini bil ve bebeğinle her anını güzel geçirmeye çalış. Sağlıklı beden sağlıklı psikoloji ile olur. Senin şu an bir an önce iyileşip bebeğine faydalı olman gerekiyor, kimsenin buna engel olmasına izin verme. Ayrıca unutma dünyadaki hiç kimseye, eşin de dahil evladının bir tırnağına bile değişmezsin.Kızlar benim psikolojim iyi değil . Sürekli ağlıyorum ,diyorum keşke hep içimde kalsaydı . Çok savunmasız çok melek bu bebekler keşke içimde korunaklı yerde kalsa idi bu kadar kötü bir dünyada bu kadar temiz varlıkların olması beni bu çağda tedirgin ediyor . Buarada kayınvalidem ile annem takıştı ,size demiştim kvalidem normal bir kadın değil ve eşim annesi ne derse ona evet diyor hiç hiç iyi değilim ,kendi kardeşlerim geldiler ürünlerini hastanede ben çıkana dek beklediler gördüler ki kardeşlerim küçük . Eşimin tek bir abisi var ve bekar adamın umrunda olmadi ,eşimin ailesi o kadar garip ki gerçi eşimde onlardan almış ama ben çok kötüyüm,rüyamda bile eşimle tartışıp dert yaanıyordum hastane,odam.arkadaslarim ve ailem tarafından çiçekle donatıldı yahut hediyeler ile cam fanuslar vs ,ben esiminden tek.bir gül isterdim başka bişey değil yapmadı o kadar bozuldum ki ... Ama kızına tapan bir baba yalan söyleyemem ancak.ben sanki eskisi gibi değilim onda . Bilmiyorum çok çok üzüldüm üzülüyorum
Lohusalığa hoşgeldin benceKızlar benim psikolojim iyi değil . Sürekli ağlıyorum ,diyorum keşke hep içimde kalsaydı . Çok savunmasız çok melek bu bebekler keşke içimde korunaklı yerde kalsa idi bu kadar kötü bir dünyada bu kadar temiz varlıkların olması beni bu çağda tedirgin ediyor . Buarada kayınvalidem ile annem takıştı ,size demiştim kvalidem normal bir kadın değil ve eşim annesi ne derse ona evet diyor hiç hiç iyi değilim ,kendi kardeşlerim geldiler ürünlerini hastanede ben çıkana dek beklediler gördüler ki kardeşlerim küçük . Eşimin tek bir abisi var ve bekar adamın umrunda olmadi ,eşimin ailesi o kadar garip ki gerçi eşimde onlardan almış ama ben çok kötüyüm,rüyamda bile eşimle tartışıp dert yaanıyordum hastane,odam.arkadaslarim ve ailem tarafından çiçekle donatıldı yahut hediyeler ile cam fanuslar vs ,ben esiminden tek.bir gül isterdim başka bişey değil yapmadı o kadar bozuldum ki ... Ama kızına tapan bir baba yalan söyleyemem ancak.ben sanki eskisi gibi değilim onda . Bilmiyorum çok çok üzüldüm üzülüyorum
Ya benim doktorum ameliyatin ertesi gunu dikislerin ustundeki bandi kaldirip oraya bi sprey sikti. Sonra su gecirmez bantla tekrar bantladi. Simdi hemen dusa gir rahatla kendine gel dedi hemsireler bi guzel citiledi beniBana doğum sonrası 1 tane yaoıldı
Bandajı dr kaldırdı bi hafta baticon sürüp gazlı bez kapat üstüne dedi
Bak ustte yazdim ben ayni galiba bizimki.Kızlar umarım herkes iyidir. Bizim 6. Günümüz de bitti şükür herşey yolunda. Sezaryen olanlar benim yaradaki pansumanı doktor üç gün sonra at dedi. Ama pansuman yap demedi. Tektim o sırada odada umarim yanlış anlamadım. Ayrıca kan sulandirici iğne verdi 5 gün kullan dedi. Neden ki. Siz kullanıyor musunuz. Tabi bunları salı günü de sorcam doktoruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?