2021 Aralık Anneleri

Hangi hastane canım?

Banada 2gun sonra ustundeki bandi cikar dedi. Ve dus al bi dahada kapatma dedi. Bugun cikaracam.

Banada 2gun sonra ustundeki bandi cikar dedi. Ve dus al bi dahada kapatma dedi. Bugun cikaracam.
Benim sezaryenin ikinci günü bant çıkarıldı. Pansuman veya tekrar bant takma vs olmadı. Banyo yapabilirsin sadece ıslak kalmamasına dikkat et, 10 gün sonra dikiş kontrolü dendi. Her yerde uygulama farklı gerçekten

Bence yaptirma gercekten bak ALLAH korusun yine pozitif ciksa hastanede sorun bebisini goremezsen sorun sutunu vermezlerse uzulceksin bi suru bisey bak ablamin sonucunu ekleyeyim sana tarihlere bak oda tekrarladi 14 gun sonu pozitifti hatta 3.haftada bile pozitifti..hazir 14.gun karantinan bitiyor serbestsin hic ugrasma o testle

Eklentiler

• Screenshot_20211205-094018_Chrome.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
Bilmiyorum ki ameliyatta mi zorlanmis kan toplamis gibi.ay insallah iyilesiriz biran once:)

Kan sulandirici vermedi cnm sezeryan yerim de hemen ac dedi banti acik suan sadece bir krem verdi onu bir kez suruyorun okdr

Ben yenidogan prima kullaniyorum bebisim kucuk diye sanrm cok iyi oluyor bir de sleepy 1 no almistim o da fena degil:)

Dogum yapan anneler eve gelince tartildinizmi benim karnim sert duruyor ya kilom da masallah

Bana da birisi sut ve gaz icin kekik cayi tavsiye etti duyan var mi kizlar?

Ama ya pozitif olmaya devam edersem ve çocuğa da bulaşırsa
Biraz da pozitif çıkarsam daha dikkatli olurum diye düşünüp ondan test yaptıracaktım
Çünkü negstifsem biraz kendimi salmayı düşünüyorum
Evde maskeli filan duruyorum
Nereye dokunsam dezenfekte ediyorum

Bulastirma ihtimalin yok ki yalanci pozitif deniliyordu o duruma ben ablamda baya arastirmistim yikilmisti o hatta covid danisma hattini arayip sormustum saglik ocagi doktoruda ona kendine eziyet etme 14gunun doldu niye test yaptirip duruyosun demisti...evde olsan on kere yaptir testi ama hastaneye gitceksin pozitif gorünmen baska seylere neden olabilir diye diyorum canim

Bnmde ertesi gün su geçirmez bant geçirdi yıkan dedi hastanede hiç uğraşmak istemedim ya duş serbestti zaten çok yorgundum
Dün çıkarıldı bant 1 hafta sadece baticon sür dedi

Dur ben de filyasyona sorayım o zaman
Ama doktor da inatla test yaptır diyor
Onu ne yapacağım

Bi de mesela testi pozitif çıktı ya 14 günden sonra
Durumu riskli miydi risksiz miydi heste

Dur ben de filyasyona sorayım o zaman
Ama doktor da inatla test yaptır diyor
Onu ne yapacağım

Bi de mesela testi pozitif çıktı ya 14 günden sonra
Durumu riskli miydi risksiz miydi heste
O yalancı pozitif çok nadir rastlanan bi durum ya.
Bence yaptır gitsin aklında şüphe kalacağına doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…