Kaç kılo doğdu mınnoş bende 1 beden aldımValla iyi ki 1 almamışım hiç sırıtmadıalsam da 15 gün anca
Hangi hastane canım?Ya benim doktorum ameliyatin ertesi gunu dikislerin ustundeki bandi kaldirip oraya bi sprey sikti. Sonra su gecirmez bantla tekrar bantladi. Simdi hemen dusa gir rahatla kendine gel dedi hemsireler bi guzel citiledi beniyalan yok gercekten cok iyi geldi
sonra da ameliyattan uc gun sonra bu bandi da cikar ve verdigim kremi sabah aksam sur hic iz kalmayacak dedi. Dus da serbest zaten. Ama baska pansuman vs hicbi sey yok. Acaba farkli teknoloji ki kullaniyo bu doktorlar kafam karisti
Banada 2gun sonra ustundeki bandi cikar dedi. Ve dus al bi dahada kapatma dedi. Bugun cikaracam.Ya benim doktorum ameliyatin ertesi gunu dikislerin ustundeki bandi kaldirip oraya bi sprey sikti. Sonra su gecirmez bantla tekrar bantladi. Simdi hemen dusa gir rahatla kendine gel dedi hemsireler bi guzel citiledi beniyalan yok gercekten cok iyi geldi
sonra da ameliyattan uc gun sonra bu bandi da cikar ve verdigim kremi sabah aksam sur hic iz kalmayacak dedi. Dus da serbest zaten. Ama baska pansuman vs hicbi sey yok. Acaba farkli teknoloji ki kullaniyo bu doktorlar kafam karisti
Ya benim doktorum ameliyatin ertesi gunu dikislerin ustundeki bandi kaldirip oraya bi sprey sikti. Sonra su gecirmez bantla tekrar bantladi. Simdi hemen dusa gir rahatla kendine gel dedi hemsireler bi guzel citiledi beniyalan yok gercekten cok iyi geldi
Benim sezaryenin ikinci günü bant çıkarıldı. Pansuman veya tekrar bant takma vs olmadı. Banyo yapabilirsin sadece ıslak kalmamasına dikkat et, 10 gün sonra dikiş kontrolü dendi. Her yerde uygulama farklı gerçektenBanada 2gun sonra ustundeki bandi cikar dedi. Ve dus al bi dahada kapatma dedi. Bugun cikaracam.
Bence yaptirma gercekten bak ALLAH korusun yine pozitif ciksa hastanede sorun bebisini goremezsen sorun sutunu vermezlerse uzulceksin bi suru bisey bak ablamin sonucunu ekleyeyim sana tarihlere bak oda tekrarladi 14 gun sonu pozitifti hatta 3.haftada bile pozitifti..hazir 14.gun karantinan bitiyor serbestsin hic ugrasma o testleValla bi kere de 14. gün yaptıracağım
O da merakımdan
Yoksa sosyal hayata karışmayı planlıyorum gayet de
Tek merak ettiğim doğurunca pozitif muamelesi mi göreceğim negatif mi acaba karantinam bittiğinde
Çocukla görğştğrecekler mi filan onu bilmiyorum
Doģur be artık daha neyin hazırlığı aaa
Yok anacım yattım uyudum gece de hafif kasılmalarla uyandım ama şimdi hiçbişey yokNe yaptın beybi?
Bilmiyorum ki ameliyatta mi zorlanmis kan toplamis gibi.ay insallah iyilesiriz biran once:)Ya niye morarmış ki dikkat et
Bnde hafif yanma var yatıp kalkma bnmde zorluyor daha dr dedi 1 haftaya iyileşirsin
Oturma yürüme bnmde evet çok dolanmaktan belim ağrıyorbn bugün gittim hergün baticon la pansuman verdi bi daha 40 çıkınca gidicem
Kan sulandirici vermedi cnm sezeryan yerim de hemen ac dedi banti acik suan sadece bir krem verdi onu bir kez suruyorun okdrKızlar umarım herkes iyidir. Bizim 6. Günümüz de bitti şükür herşey yolunda. Sezaryen olanlar benim yaradaki pansumanı doktor üç gün sonra at dedi. Ama pansuman yap demedi. Tektim o sırada odada umarim yanlış anlamadım. Ayrıca kan sulandirici iğne verdi 5 gün kullan dedi. Neden ki. Siz kullanıyor musunuz. Tabi bunları salı günü de sorcam doktoruma.
Ben yenidogan prima kullaniyorum bebisim kucuk diye sanrm cok iyi oluyor bir de sleepy 1 no almistim o da fena degil:)Ve bez konusunda bilgi vereyim bn prima premıum care 2 no almıştım iyi ki öyle almışım hafif bol belden bant ayarı yapıldığı için sorun olmuyor iyi ki almışım çok memnun kaldık
60 lı paketti 5. Günümüz 17 tane kalmış yarın yeni paket alınacak
Pampers Aqua care ıslak mendil almıştım çok memnun kaldım hastanede ve gece kullanıyorum Pamukları gündüz kullanıyorum çok güzeller
Bence 1 aya yakin 1 no kullanilir canimBen 1 numara da baya stokladım ya inşallah boşa gitmezler nolur gitmesinler
Tombis dogdugu icin 2 den devam etcen sen aynen3.850 doğdu bncede duruma göre de bakarsın
Ama ya pozitif olmaya devam edersem ve çocuğa da bulaşırsaBence yaptirma gercekten bak ALLAH korusun yine pozitif ciksa hastanede sorun bebisini goremezsen sorun sutunu vermezlerse uzulceksin bi suru bisey bak ablamin sonucunu ekleyeyim sana tarihlere bak oda tekrarladi 14 gun sonu pozitifti hatta 3.haftada bile pozitifti..hazir 14.gun karantinan bitiyor serbestsin hic ugrasma o testle
Tombiş doğdu ama hiç gözüme tombiş gelmiyor yaTombis dogdugu icin 2 den devam etcen sen aynenben 1 ay 1 no kullanirim
Bulastirma ihtimalin yok ki yalanci pozitif deniliyordu o duruma ben ablamda baya arastirmistim yikilmisti o hatta covid danisma hattini arayip sormustum saglik ocagi doktoruda ona kendine eziyet etme 14gunun doldu niye test yaptirip duruyosun demisti...evde olsan on kere yaptir testi ama hastaneye gitceksin pozitif gorünmen baska seylere neden olabilir diye diyorum canimAma ya pozitif olmaya devam edersem ve çocuğa da bulaşırsa
Biraz da pozitif çıkarsam daha dikkatli olurum diye düşünüp ondan test yaptıracaktım
Çünkü negstifsem biraz kendimi salmayı düşünüyorum
Evde maskeli filan duruyorum
Nereye dokunsam dezenfekte ediyorum
Bnmde ertesi gün su geçirmez bant geçirdi yıkan dedi hastanede hiç uğraşmak istemedim ya duş serbestti zaten çok yorgundumYa benim doktorum ameliyatin ertesi gunu dikislerin ustundeki bandi kaldirip oraya bi sprey sikti. Sonra su gecirmez bantla tekrar bantladi. Simdi hemen dusa gir rahatla kendine gel dedi hemsireler bi guzel citiledi beniyalan yok gercekten cok iyi geldi
Dur ben de filyasyona sorayım o zamanBulastirma ihtimalin yok ki yalanci pozitif deniliyordu o duruma ben ablamda baya arastirmistim yikilmisti o hatta covid danisma hattini arayip sormustum saglik ocagi doktoruda ona kendine eziyet etme 14gunun doldu niye test yaptirip duruyosun demisti...evde olsan on kere yaptir testi ama hastaneye gitceksin pozitif gorünmen baska seylere neden olabilir diye diyorum canim
O yalancı pozitif çok nadir rastlanan bi durum ya.Dur ben de filyasyona sorayım o zaman
Ama doktor da inatla test yaptır diyor
Onu ne yapacağım
Bi de mesela testi pozitif çıktı ya 14 günden sonra
Durumu riskli miydi risksiz miydi heste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?