- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kimyon çayını denesene cnm baya etkisi oluyorBugun saglik ocagina gittik dr metsil damla verdi gaz icin bende de nurse harvey vardi ikisine devam et dedi. Gobek fitigini soledi var dedi cerraha git zaten gittim onemsemedi cerrah insallah ilerlemez cok agliyor ve ikiniyor surekli gazdan:s dilbagi da cok az var o bir etki etmez dedi
Ayy hastalık deme bnmde oğlan hastaydı zar zor zaptettikŞimdilik gaz maceramız başlamadı emmeye uyanıyor da sizi gördükçe gelecek günlere hazırlıyorum kendimi
Benim kızların biri hiç bakmıyor, biri de çok bakıyorBizim küçük hep ağlamaklı ya sorma bide hasta oldu yine.. gelip gelip başında öksürüyor. Uzak tutunca üzülüyor yakında da başıma ağrılar giriyor öksürecek diye
Hergun kimyon ve rezene iciyorum cnm sanirim bazi bebekler boyle gazli iste zamanla kendi gaz cikarinca gececek insallah :sKimyon çayını denesene cnm baya etkisi oluyor
Çok geçmiş olsun
Ayy banyo yapamasam düşünemiyorum patlamaya hazır bomba gibi gezerim heralde sinirdenaynen akşam eşin yardımcı olsun
Valla bi arkadaşım var ikizleri var 10 gün banyo yapmadığımı bilirim derdi o kadar zor geçmiş zamanı
oyle yapicam canım bi deneyeyim bakalım. hangi bez olursa olsun değiştirince pişik yapar dediler ama denemeden de bilemiyor insanBn kullanıyorum hiç sızdırmadı
Hatta gece 12 de takıp sabah 6 da açtım olmadı
Bantlarından daraltırsın
Bende geçtim bu yoldan yemeğin yağını buzdolabının tutma yerinden mutfaktaki sandalyenin üstünden bile temizledimAnnem vardı gitti, kaynanam geldi, ikisi de yaşlı yemek yapıyorlar mutfak yağ içinde gördükçe anksiyetem azıyor o yüzden mutfağa girmiyorumsakin ol onlar gidicek kadın çağırır yağ çözlersin diyorum kendime
Kokladım ama sleepy bio natürel daha çok kokuyor gibi geldi bana :)) deneye yanila bulucam artık asıl sorunumuz sızdırma sürekli yanları ıslanıyor yavrumun günde 3 kere üst değiştigimiz oluyorUtulemiyorum valla. Evde annem olmasina ragmen vaktim olmasina ragmen utulemiyorum ustelik.
Hepten pamuklara sarmaya gerek yok alacagi uc gram mikrop kiyafetten, hos o da varsa tabi...
Zaten organik deterjan kullaniyoruz ve yuksek isida yikiyoruz daha neyin mikrobu kalacak allah askina.
Kaliyorsa eger o da ihtiyac, sonra ufacik seyde hasta oluyor bebeler mikropsuzluktan.
Eltine soyle utuledim demekle olmuyor gelip seninkileri de utulesin bitterin dedigi gibi
Ben gece prima harmonie gunduz premium care kullaniyorum icerik ve fiyat sebebiyle
Ikisi de ne kadar kalirsa kalsin dolsa bile asla tasirmadi pisik falan da yapmadi saatlerce kalmasina ragmen. Ben cok memnunum.
Premium care cok pudra koktugu icin yani kimyasal icerdigi icin onu gunduz kullaniyorum uzun sure tutmuyorum. Harmonie yi gece kullaniyorum 12 den sabah 7 ye kadar cikarmasam bile ne sizdiriyor ne pisiriyor
Bizimki de fazla sütü kusuyor çiş olmasa bile sütten gene ıslanıyoruz yani. Ütüsü de olmayiversin napalim :)Valla bende aynıyım sızıntı konusundan dün 3 kere değiştirdik üstümüzü hoş sızdırmasa bile emerken bi anda kafayı çekince sütüm fışkırdığı için üstü başı süt olup kokuyor her şekilde günde en az 2 kere değiştiriyoruz 0 vakit yani
Nie bukadar uzun surdu ki bizim 1 kere yakildi gecti hala kanama falan yapiyormuDün sildim sabunlu suyla güzelce ama doktorun yavaş yavaş yakması beni sinir ediyor. 2. Yaktık Perşembe 3. Yakacak daha da haftaya sarkar diyor kaç olacaksa
Sende ayıp ediyorsun annesi yaaa küçüğün 40ı çıkmış ver eline bezi toz alsınBu kesinlikle ben yaaa birde kızım var etrafa oyuncak dagitinca darlaniyorum
Arada oyuncakları topla diyorum bana kızıyor hep bana emrediyorsun hiç kardeşime topla demiyorsun ben bu evin hizmetcisi miyim5 buçuk yaşında sipa
Ben de söylüyorum hasta olursa tekrar yatırırlar gitsin ister misin diyorum hayır diyor ama kıskançlık da var bir yapıyor sonra yine aynı. Devamlı bana sarılmak istiyor, benimle yatmak istiyor. Okula da gitmedi bu hafta, sürekli ilgi bekliyorAyy hastalık deme bnmde oğlan hastaydı zar zor zaptettik
Dr hasta olursa bebek hastaneye yatırırız diyince biraz korkup uzak durdu
Haftaya salı kontrole kadar artık idare edicem o zaman sorarim devam ederse. Evde bile biraz ayakta kalınca başlıyor cayır cayır yanmayaBenim de geçmiyor canım onla ilgisi olduğunu sanmam. Artı ödem oluyor hem genel şiş hem parmak gibi sertlikler dikiş üstünde
Allah kolaylık sabır versinBen de söylüyorum hasta olursa tekrar yatırırlar gitsin ister misin diyorum hayır diyor ama kıskançlık da var bir yapıyor sonra yine aynı. Devamlı bana sarılmak istiyor, benimle yatmak istiyor. Okula da gitmedi bu hafta, sürekli ilgi bekliyor
Boşuna mı 10 koca yıl ara verdimEvlat duygusu evet çok güzelmiş ama gerçekten tek bir bebek bakımı bile çok zorrr
Hele başka bir çocuğu varken tekrar çocuk yapanları saygıyla selamlıyorum ben tekte bırakmaya karar verdim
Sen bu yola erken çıkmışsın iyi yapmışsın ben hakkımı doldurdumBoşuna mı 10 koca yıl ara verdim
Bn 2. Bebeyle eleği asıyorum
Yok yok biraz büyütünce unutursunSen bu yola erken çıkmışsın iyi yapmışsın ben hakkımı doldurdum
Sor canım ama normal sanırım benimki de öyle çoğu kişi yanıyor yazmışHaftaya salı kontrole kadar artık idare edicem o zaman sorarim devam ederse. Evde bile biraz ayakta kalınca başlıyor cayır cayır yanmaya
Ya bilsem doktorun tarzı bu sanırım az az yakıyor heralde. Evet akıntı devam parça tam yanmadığı içinNie bukadar uzun surdu ki bizim 1 kere yakildi gecti hala kanama falan yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?