2021 Aralık Anneleri

Kimyon çayını denesene cnm baya etkisi oluyor
Çok geçmiş olsun

Ayy hastalık deme bnmde oğlan hastaydı zar zor zaptettik
Dr hasta olursa bebek hastaneye yatırırız diyince biraz korkup uzak durdu

aynen akşam eşin yardımcı olsun
Valla bi arkadaşım var ikizleri var 10 gün banyo yapmadığımı bilirim derdi o kadar zor geçmiş zamanı
Ayy banyo yapamasam düşünemiyorum patlamaya hazır bomba gibi gezerim heralde sinirden Çok şükür bebemi ana kucağına koyunca banyoda su sesiyle uyuyor fön sesini de pek seviyor zaten

Bende geçtim bu yoldan yemeğin yağını buzdolabının tutma yerinden mutfaktaki sandalyenin üstünden bile temizledim

Kokladım ama sleepy bio natürel daha çok kokuyor gibi geldi bana :)) deneye yanila bulucam artık asıl sorunumuz sızdırma sürekli yanları ıslanıyor yavrumun günde 3 kere üst değiştigimiz oluyor

Bizimki de fazla sütü kusuyor çiş olmasa bile sütten gene ıslanıyoruz yani. Ütüsü de olmayiversin napalim :)

Sende ayıp ediyorsun annesi yaaa küçüğün 40ı çıkmış ver eline bezi toz alsın

Ayy hastalık deme bnmde oğlan hastaydı zar zor zaptettik
Dr hasta olursa bebek hastaneye yatırırız diyince biraz korkup uzak durdu
Ben de söylüyorum hasta olursa tekrar yatırırlar gitsin ister misin diyorum hayır diyor ama kıskançlık da var bir yapıyor sonra yine aynı. Devamlı bana sarılmak istiyor, benimle yatmak istiyor. Okula da gitmedi bu hafta, sürekli ilgi bekliyor

Benim de geçmiyor canım onla ilgisi olduğunu sanmam. Artı ödem oluyor hem genel şiş hem parmak gibi sertlikler dikiş üstünde
Haftaya salı kontrole kadar artık idare edicem o zaman sorarim devam ederse. Evde bile biraz ayakta kalınca başlıyor cayır cayır yanmaya

Allah kolaylık sabır versin
Çok şükür bnmki kıskanmaya başlamadı da sürekli kıskanıyorsun diyenler var bnde onları boğacam az kaldı
Sarılsın annesi maske taksın

Evlat duygusu evet çok güzelmiş ama gerçekten tek bir bebek bakımı bile çok zorrr
Hele başka bir çocuğu varken tekrar çocuk yapanları saygıyla selamlıyorum ben tekte bırakmaya karar verdim
Boşuna mı 10 koca yıl ara verdim
Bn 2. Bebeyle eleği asıyorum

Kızlar bebegim bugun 1 aylık oldu. En son gece 2 de emip uyuyor normalde 2-3 saatte uyandırıp emziriyordum bir kaç gündür ben de uyuyakalıyorum emziremiyorum 4-5 saati buluyor emzirme aralığı. Sizler uyandırıyor musunuz? Akışına mi bıraktınız artık. Kilo alımı yeterli 1.5 Kilo almış sadece anne sütü ile. Ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…