2021 Aralık Anneleri

Valla ben hiç ütülemiyorum
Yolumu zor buluyorum zaten gün içinde
Ütü yapma işi bayağı lüks bi istek olarak kalır
Çocuk da şükür büyüyor
Ütülemedim diye büyümeyi bırakmadı

Ha gazı olmaya başladı
O ütülemedim diye oluyorsa bilemiyorum

Ben utuluyorum.
Oglumunkinide hep utuledim.
Haksizlik olmasin

Valla ben de ütülemiyorum hiç öyle bir vakit olmuyor anca kuruyor zaten direkt alıp giydiriyorum :) bezimiz sızdırma yapıyor günde 3 4 kere üst degistigimiz oluyor bazen anca yıkamaya vakit kalıyor.

Ütüden gaz oluyorsa bnm olmamalı
Arkadaş bu bebe otomatik uyuyor bn kafamı koyunca ciyak ciyak ağlıyor dolanınca uyuyor ayakta uyumayı da bilmiyorum

Bez olarak prima premium care kullanan var mı? Sleppy sizdiriyor diye denemek için ona geçeyim dedim ama Sleppy den büyük baya yenidogan bezi. Büyük olunca daha çok sizdirmaz mi ?
Bn kullanıyorum hiç sızdırmadı
Hatta gece 12 de takıp sabah 6 da açtım olmadı
Bantlarından daraltırsın

Ütüden gaz oluyorsa bnm olmamalı
Arkadaş bu bebe otomatik uyuyor bn kafamı koyunca ciyak ciyak ağlıyor dolanınca uyuyor ayakta uyumayı da bilmiyorum
İyi bari gaz ütüden bağımsız

Bizimki de öyle
Benim sırtım yer gördüğü zaman anında uyanıyor
Kahve yaparsam kesin uyanıyor
Ama oturur pozisyonda ve uyanıksam mışıl mışıl uyuyor
Sensörü va4 çocuğun

Eltine söyle arada sana yardım etsin
Öyle yapıyordum ediyordum denek güzel oluyor
Iyyy Allah korusun öyle bişey istesem 40 yıl davasını yapar çocuk askere gidecek olur ben senin bebekken kıyafetini ütülemiştim der yavruma

Aynı valla bn kahve korkudan içemiyorum ya
Canım arada istiyor ama fırsat gelmiyor

Benimde çağırmam lazım 15 günde bir geliyordu çocuk doğunca ev kalabalık vs derken hiç alamadım o geldikçe rica ederim olmazsa

Utulemiyorum valla. Evde annem olmasina ragmen vaktim olmasina ragmen utulemiyorum ustelik.

Hepten pamuklara sarmaya gerek yok alacagi uc gram mikrop kiyafetten, hos o da varsa tabi...
Zaten organik deterjan kullaniyoruz ve yuksek isida yikiyoruz daha neyin mikrobu kalacak allah askina.
Kaliyorsa eger o da ihtiyac, sonra ufacik seyde hasta oluyor bebeler mikropsuzluktan.

Eltine soyle utuledim demekle olmuyor gelip seninkileri de utulesin bitterin dedigi gibi
Bez olarak prima premium care kullanan var mı? Sleppy sizdiriyor diye denemek için ona geçeyim dedim ama Sleppy den büyük baya yenidogan bezi. Büyük olunca daha çok sizdirmaz mi ?
Ben gece prima harmonie gunduz premium care kullaniyorum icerik ve fiyat sebebiyle
Ikisi de ne kadar kalirsa kalsin dolsa bile asla tasirmadi pisik falan da yapmadi saatlerce kalmasina ragmen. Ben cok memnunum.
Premium care cok pudra koktugu icin yani kimyasal icerdigi icin onu gunduz kullaniyorum uzun sure tutmuyorum. Harmonie yi gece kullaniyorum 12 den sabah 7 ye kadar cikarmasam bile ne sizdiriyor ne pisiriyor

Benimde çağırmam lazım 15 günde bir geliyordu çocuk doğunca ev kalabalık vs derken hiç alamadım o geldikçe rica ederim olmazsa
Valla iki çocukla bn pert durumdayım
İmkan varsa kullanmak gerek
Uykusuz da kalınca iyiden saldım evi bile
Bn rahata alışıktım

İyi bari yalnız değilmişim yok yok gazı da kıyafete bağlarsak işimiz iş valla

Premium care bnm kokmuyor neden ki
Sen yazınca kokladım yok koku filan

Valla ben de ütülemiyorum hiç öyle bir vakit olmuyor anca kuruyor zaten direkt alıp giydiriyorum :) bezimiz sızdırma yapıyor günde 3 4 kere üst degistigimiz oluyor bazen anca yıkamaya vakit kalıyor.
Valla bende aynıyım sızıntı konusundan dün 3 kere değiştirdik üstümüzü hoş sızdırmasa bile emerken bi anda kafayı çekince sütüm fışkırdığı için üstü başı süt olup kokuyor her şekilde günde en az 2 kere değiştiriyoruz 0 vakit yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…