Valla ben hiç ütülemiyorumHanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acabaYani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…
Ben utuluyorum.Hanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acabaYani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…
Valla ben de ütülemiyorum hiç öyle bir vakit olmuyor anca kuruyor zaten direkt alıp giydiriyorum :) bezimiz sızdırma yapıyor günde 3 4 kere üst degistigimiz oluyor bazen anca yıkamaya vakit kalıyor.Hanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acabaYani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…
Ütüden gaz oluyorsa bnm olmamalıValla ben hiç ütülemiyorum
Yolumu zor buluyorum zaten gün içinde
Ütü yapma işi bayağı lüks bi istek olarak kalır
Çocuk da şükür büyüyor
Ütülemedim diye büyümeyi bırakmadı
Ha gazı olmaya başladı
O ütülemedim diye oluyorsa bilemiyorum
Mamayi biraktik canim.Npldu ki ben kaçırdım emiyordu seninki sanki artı mama değil miydi?
Bn kullanıyorum hiç sızdırmadıBez olarak prima premium care kullanan var mı? Sleppy sizdiriyor diye denemek için ona geçeyim dedim ama Sleppy den büyük baya yenidogan bezi. Büyük olunca daha çok sizdirmaz mi ?
İyi bari gaz ütüden bağımsızÜtüden gaz oluyorsa bnm olmamalı
Arkadaş bu bebe otomatik uyuyor bn kafamı koyunca ciyak ciyak ağlıyor dolanınca uyuyor ayakta uyumayı da bilmiyorum
Iyyy Allah korusun öyle bişey istesem 40 yıl davasını yapar çocuk askere gidecek olur ben senin bebekken kıyafetini ütülemiştim der yavrumaEltine söyle arada sana yardım etsin
Öyle yapıyordum ediyordum denek güzel oluyor
Aynı valla bn kahve korkudan içemiyorum yaİyi bari gaz ütüden bağımsız
Bizimki de öyle
Benim sırtım yer gördüğü zaman anında uyanıyor
Kahve yaparsam kesin uyanıyor
Ama oturur pozisyonda ve uyanıksam mışıl mışıl uyuyor
Sensörü va4 çocuğun
Benimde çağırmam lazım 15 günde bir geliyordu çocuk doğunca ev kalabalık vs derken hiç alamadım o geldikçe rica ederim olmazsaValla cnm olur o kad bunları düşünme bebiş büyüyünce daha rahat edersin
Bana yardımcı olan akraba kv anne kimse yok tek başıma bakıyorum herşeyinş tek başına yapıyorum banyosunu Bile artık tek yaptırıyorum temizlik için abla geliyor hafta bir ona rica ediyorum o yapıyor bu dönen geçince bn yaparım
Iyyy Allah korusun öyle bişey istesem 40 yıl davasını yapar çocuk askere gidecek olur ben senin bebekken kıyafetini ütülemiştim der yavruma
Utulemiyorum valla. Evde annem olmasina ragmen vaktim olmasina ragmen utulemiyorum ustelik.Hanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acabaYani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…
Ben gece prima harmonie gunduz premium care kullaniyorum icerik ve fiyat sebebiyleBez olarak prima premium care kullanan var mı? Sleppy sizdiriyor diye denemek için ona geçeyim dedim ama Sleppy den büyük baya yenidogan bezi. Büyük olunca daha çok sizdirmaz mi ?
Valla iki çocukla bn pert durumdayımBenimde çağırmam lazım 15 günde bir geliyordu çocuk doğunca ev kalabalık vs derken hiç alamadım o geldikçe rica ederim olmazsa
İyi bari yalnız değilmişimValla ben hiç ütülemiyorum
Yolumu zor buluyorum zaten gün içinde
Ütü yapma işi bayağı lüks bi istek olarak kalır
Çocuk da şükür büyüyor
Ütülemedim diye büyümeyi bırakmadı
Ha gazı olmaya başladı
O ütülemedim diye oluyorsa bilemiyorum
Premium care bnm kokmuyor neden kiUtulemiyorum valla. Evde annem olmasina ragmen vaktim olmasina ragmen utulemiyorum ustelik.
Hepten pamuklara sarmaya gerek yok alacagi uc gram mikrop kiyafetten, hos o da varsa tabi...
Zaten organik deterjan kullaniyoruz ve yuksek isida yikiyoruz daha neyin mikrobu kalacak allah askina.
Kaliyorsa eger o da ihtiyac, sonra ufacik seyde hasta oluyor bebeler mikropsuzluktan.
Eltine soyle utuledim demekle olmuyor gelip seninkileri de utulesin bitterin dedigi gibi
Ben gece prima harmonie gunduz premium care kullaniyorum icerik ve fiyat sebebiyle
Ikisi de ne kadar kalirsa kalsin dolsa bile asla tasirmadi pisik falan da yapmadi saatlerce kalmasina ragmen. Ben cok memnunum.
Premium care cok pudra koktugu icin yani kimyasal icerdigi icin onu gunduz kullaniyorum uzun sure tutmuyorum. Harmonie yi gece kullaniyorum 12 den sabah 7 ye kadar cikarmasam bile ne sizdiriyor ne pisiriyor
Ahhh bide 2 çocukla ütüleyecek vakit mi buluyorsunuz ben iptal şuan…Ben utuluyorum.
Oglumunkinide hep utuledim.
Haksizlik olmasin
Bn hala ütülüyorum oğlanınkileriBen utuluyorum.
Oglumunkinide hep utuledim.
Haksizlik olmasin
Valla bende aynıyım sızıntı konusundan dün 3 kere değiştirdik üstümüzü hoş sızdırmasa bile emerken bi anda kafayı çekince sütüm fışkırdığı için üstü başı süt olup kokuyor her şekilde günde en az 2 kere değiştiriyoruz 0 vakit yaniValla ben de ütülemiyorum hiç öyle bir vakit olmuyor anca kuruyor zaten direkt alıp giydiriyorum :) bezimiz sızdırma yapıyor günde 3 4 kere üst degistigimiz oluyor bazen anca yıkamaya vakit kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?