2021 Aralık Anneleri

Gel ütüle desem başıma kakar yaptığı 2 gram işi

Aynen bende deterjan konusuna güveniyorum baktım alerji felanda olmamış cildi problem olmadığına güvenerek hiç ütülemem heralde artık

Valla iki çocukla bn pert durumdayım
İmkan varsa kullanmak gerek
Uykusuz da kalınca iyiden saldım evi bile
Bn rahata alışıktım
Ben hamilelikte çok düzenli derli topluydum doğurunca bi haller oldu strese giriyorum ev kirlenince

Ben hamilelikte çok düzenli derli topluydum doğurunca bi haller oldu strese giriyorum ev kirlenince
Boşver keyfini çıkar bu günlerin
Bn napim oğlan 10 yaşında birlikte gezerdik keyif yapıyorduk hergün damdan düşmüş gibi olduk

Aynen psikolojim zaten bozuk, ev dağıldıkça iş yapayınca hepten bunalıyorum
Nevresim takımını değiştirmem lazım bugün üşendim yapmadım gece nasıl yatıcam diye düşünüyorum akşam eşim gelince bebişi kucağına atıp bi ilahi güç gelirse hallederim diyorum yalan olmazsa

Mamayi biraktik canim.
Sagdigim sutu biberonla verince hemen alisiyor.
Şiringaylada ziyan cok oluyor ama mecbur verecem. Siringayla
Canım ben kaşık biberonla veriyorum biraz zor ama süt dökülmüyor hem de kendi emiyor çocuk. Meme reddi yaşamadım o yüzden. Bir de emzirme destek sistemi deneyenler çok memnun ona bak istersen. Bizim kaşık biberon markası eday

aynen akşam eşin yardımcı olsun
Valla bi arkadaşım var ikizleri var 10 gün banyo yapmadığımı bilirim derdi o kadar zor geçmiş zamanı

Yavrum boşver ev hep dağılıcak sal büyüyünce yaparsın bol bol

Annem vardı gitti, kaynanam geldi, ikisi de yaşlı yemek yapıyorlar mutfak yağ içinde gördükçe anksiyetem azıyor o yüzden mutfağa girmiyorum sakin ol onlar gidicek kadın çağırır yağ çözlersin diyorum kendime

Aynen canım temizlik her türlü hallolur
Bn evi öyle bi salmışım eşim şokta hergün temizlerdim düşün

Aynı valla bn kahve korkudan içemiyorum ya
Canım arada istiyor ama fırsat gelmiyor
Ben içiyorum ya
Zaten her türlü uyumuyor
Özellikle uyanmazsa kahve yapıyorum ki uyansın
İyi bari yalnız değilmişim yok yok gazı da kıyafete bağlarsak işimiz iş valla
Ben ütülemeyeceğimi en baştan söylemiştim size zaten
O yüzden tabi ki ütülemiyorum

Ben içiyorum ya
Zaten her türlü uyumuyor
Özellikle uyanmazsa kahve yapıyorum ki uyansın

Ben ütülemeyeceğimi en baştan söylemiştim size zaten
O yüzden tabi ki ütülemiyorum
Beni uyumadı kendisi uyuyor hanfendi
Diyorum şimdi bnde onu uyandırsam ne olur
O zmn akşam bnde içiyim

Bu kesinlikle ben yaaa birde kızım var etrafa oyuncak dagitinca darlaniyorum
Arada oyuncakları topla diyorum bana kızıyor hep bana emrediyorsun hiç kardeşime topla demiyorsun ben bu evin hizmetcisi miyim5 buçuk yaşında sipa

Bugun saglik ocagina gittik dr metsil damla verdi gaz icin bende de nurse harvey vardi ikisine devam et dedi. Gobek fitigini soledi var dedi cerraha git zaten gittim onemsemedi cerrah insallah ilerlemez cok agliyor ve ikiniyor surekli gazdan:s dilbagi da cok az var o bir etki etmez dedi

SabAh aklıma geldin. Nasıl gidiyor tecrübeli ana
Senin kızlar bakıyordur
Şimdilik gaz maceramız başlamadı emmeye uyanıyor da sizi gördükçe gelecek günlere hazırlıyorum kendimi
Benim kızların biri hiç bakmıyor, biri de çok bakıyor Bizim küçük hep ağlamaklı ya sorma bide hasta oldu yine.. gelip gelip başında öksürüyor. Uzak tutunca üzülüyor yakında da başıma ağrılar giriyor öksürecek diye

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt naptin tüpleri baglattin mi konuşmuştuk düşünüyordun
Sağol canımm

Evet son dakika bağlattım. Yapsak mı yapmasak mi derken.. Yalnız bu yanma hiç geçmiyor. Acaba bu operasyonun da etkisi mi oluyor, sen çabuk toparladın mi?

Sağol canımm

Evet son dakika bağlattım. Yapsak mı yapmasak mi derken.. Yalnız bu yanma hiç geçmiyor. Acaba bu operasyonun da etkisi mi oluyor, sen çabuk toparladın mi?
Benim de geçmiyor canım onla ilgisi olduğunu sanmam. Artı ödem oluyor hem genel şiş hem parmak gibi sertlikler dikiş üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…