Gel ütüle desem başıma kakar yaptığı 2 gram işiUtulemiyorum valla. Evde annem olmasina ragmen vaktim olmasina ragmen utulemiyorum ustelik.
Hepten pamuklara sarmaya gerek yok alacagi uc gram mikrop kiyafetten, hos o da varsa tabi...
Zaten organik deterjan kullaniyoruz ve yuksek isida yikiyoruz daha neyin mikrobu kalacak allah askina.
Kaliyorsa eger o da ihtiyac, sonra ufacik seyde hasta oluyor bebeler mikropsuzluktan.
Eltine soyle utuledim demekle olmuyor gelip seninkileri de utulesin bitterin dedigi gibi
Ben gece prima harmonie gunduz premium care kullaniyorum icerik ve fiyat sebebiyle
Ikisi de ne kadar kalirsa kalsin dolsa bile asla tasirmadi pisik falan da yapmadi saatlerce kalmasina ragmen. Ben cok memnunum.
Premium care cok pudra koktugu icin yani kimyasal icerdigi icin onu gunduz kullaniyorum uzun sure tutmuyorum. Harmonie yi gece kullaniyorum 12 den sabah 7 ye kadar cikarmasam bile ne sizdiriyor ne pisiriyor
Ben hamilelikte çok düzenli derli topluydum doğurunca bi haller oldu strese giriyorum ev kirleninceValla iki çocukla bn pert durumdayım
İmkan varsa kullanmak gerek
Uykusuz da kalınca iyiden saldım evi bile
Bn rahata alışıktım
Aynen psikolojim zaten bozuk, ev dağıldıkça iş yapayınca hepten bunalıyorumBen hamilelikte çok düzenli derli topluydum doğurunca bi haller oldu strese giriyorum ev kirlenince
BoşverBen hamilelikte çok düzenli derli topluydum doğurunca bi haller oldu strese giriyorum ev kirlenince
Yavrum boşver ev hep dağılıcak sal büyüyünce yaparsın bol bolAynen psikolojim zaten bozuk, ev dağıldıkça iş yapayınca hepten bunalıyorum
Nevresim takımını değiştirmem lazım bugün üşendim yapmadım gece nasıl yatıcam diye düşünüyorum akşam eşim gelince bebişi kucağına atıp bi ilahi güç gelirse hallederim diyorum yalan olmazsaAynen psikolojim zaten bozuk, ev dağıldıkça iş yapayınca hepten bunalıyorum
Canım ben kaşık biberonla veriyorum biraz zor ama süt dökülmüyor hem de kendi emiyor çocuk. Meme reddi yaşamadım o yüzden. Bir de emzirme destek sistemi deneyenler çok memnun ona bak istersen. Bizim kaşık biberon markası edayMamayi biraktik canim.
Sagdigim sutu biberonla verince hemen alisiyor.
Şiringaylada ziyan cok oluyor ama mecbur verecem. Siringayla
aynen akşam eşin yardımcı olsunNevresim takımını değiştirmem lazım bugün üşendim yapmadım gece nasıl yatıcam diye düşünüyorum akşam eşim gelince bebişi kucağına atıp bi ilahi güç gelirse hallederim diyorum yalan olmazsa
Yavrum boşver ev hep dağılıcak sal büyüyünce yaparsın bol bol
Annem vardı gitti, kaynanam geldi, ikisi de yaşlı yemek yapıyorlar mutfak yağ içinde gördükçe anksiyetem azıyor o yüzden mutfağa girmiyorumNevresim takımını değiştirmem lazım bugün üşendim yapmadım gece nasıl yatıcam diye düşünüyorum akşam eşim gelince bebişi kucağına atıp bi ilahi güç gelirse hallederim diyorum yalan olmazsa
Aynen canım temizlik her türlü hallolurAnnem vardı gitti, kaynanam geldi, ikisi de yaşlı yemek yapıyorlar mutfak yağ içinde gördükçe anksiyetem azıyor o yüzden mutfağa girmiyorumsakin ol onlar gidicek kadın çağırır yağ çözlersin diyorum kendime
Senin oğlan büyüktü ben de bekar gibi tektim evde o yüzden baya düzenliydi her şey şimdi ikimiz de şoka girdik beybi paçalarımızdan akıyorAynen canım temizlik her türlü hallolur
Bn evi öyle bi salmışım eşim şokta hergün temizlerdim düşün
Ben içiyorum yaAynı valla bn kahve korkudan içemiyorum ya
Canım arada istiyor ama fırsat gelmiyor
Ben ütülemeyeceğimi en baştan söylemiştim size zatenİyi bari yalnız değilmişimyok yok gazı da kıyafete bağlarsak işimiz iş valla
Beni uyumadı kendisi uyuyor hanfendiBen içiyorum ya
Zaten her türlü uyumuyor
Özellikle uyanmazsa kahve yapıyorum ki uyansın
Ben ütülemeyeceğimi en baştan söylemiştim size zaten
O yüzden tabi ki ütülemiyorum
İç içBeni uyumadı kendisi uyuyor hanfendi
Diyorum şimdi bnde onu uyandırsam ne olur
O zmn akşam bnde içiyim
Bende utulemiyorum valla vaktim yok ütüden nefret de ederim zatenİyi bari yalnız değilmişimyok yok gazı da kıyafete bağlarsak işimiz iş valla
Bu kesinlikle ben yaaa birde kızım var etrafa oyuncak dagitinca darlaniyorumBen hamilelikte çok düzenli derli topluydum doğurunca bi haller oldu strese giriyorum ev kirlenince
Şimdilik gaz maceramız başlamadı emmeye uyanıyor da sizi gördükçe gelecek günlere hazırlıyorum kendimiSabAh aklıma geldin. Nasıl gidiyor tecrübeli ana
Senin kızlar bakıyordur
Sağol canımmGözün aydın canım sağlıkla büyüt naptin tüpleri baglattin mi konuşmuştuk düşünüyordun
Benim de geçmiyor canım onla ilgisi olduğunu sanmam. Artı ödem oluyor hem genel şiş hem parmak gibi sertlikler dikiş üstündeSağol canımm
Evet son dakika bağlattım. Yapsak mı yapmasak mi derken.. Yalnız bu yanma hiç geçmiyor. Acaba bu operasyonun da etkisi mi oluyor, sen çabuk toparladın mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?