- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Ayyy tam delirmelikBende geçtim bu yoldan yemeğin yağını buzdolabının tutma yerinden mutfaktaki sandalyenin üstünden bile temizledim
Fiziksel doğum acısı ağrıs vs hasta olmasam 5 çocuğa bakiim derim ama bu şekilde düşünemiyorum 2 çocukEvlat duygusu evet çok güzelmiş ama gerçekten tek bir bebek bakımı bile çok zorrr
Hele başka bir çocuğu varken tekrar çocuk yapanları saygıyla selamlıyorum ben tekte bırakmaya karar verdim
Dün hayatımda ilk kez rezene çayı içtimHergun kimyon ve rezene iciyorum cnm sanirim bazi bebekler boyle gazli iste zamanla kendi gaz cikarinca gececek insallah :s
Ay ben de ben deEvlat duygusu evet çok güzelmiş ama gerçekten tek bir bebek bakımı bile çok zorrr
Hele başka bir çocuğu varken tekrar çocuk yapanları saygıyla selamlıyorum ben tekte bırakmaya karar verdim
Sonra noldu da aynı döngüye tekrer girmeye karar verdib pekiBoşuna mı 10 koca yıl ara verdim
Bn 2. Bebeyle eleği asıyorum
Ay çıldırdın mıKızlar bebegim bugun 1 aylık oldu. En son gece 2 de emip uyuyor normalde 2-3 saatte uyandırıp emziriyordum bir kaç gündür ben de uyuyakalıyorum emziremiyorum 4-5 saati buluyor emzirme aralığı. Sizler uyandırıyor musunuz? Akışına mi bıraktınız artık. Kilo alımı yeterli 1.5 Kilo almış sadece anne sütü ile. Ne yapsam bilemedim.
Zavallım sanıyor ki 1 aylık olunca, uyandırmak gerekmeyince deliksiz 4 saat uyuyacakBen heyevanla 1 ay olmasını bekliyorum
Doktor bana kilo alımı iyiyse 1 ay olunca gece 4 saatte bi uyandırsan yeter demişti
Düşünsene 2 saatte bi değil de 4 saatte bi uyanıyorsun
Resmen rüya gibi
Keşke birazcık hayal kurmamıza izin verseydinZavallım sanıyor ki 1 aylık olunca, uyandırmak gerekmeyince deliksiz 4 saat uyuyacakdün gece 2den sabah 9.30a kadar toplasan 1 saat uyumuşuzdur
Tam olarak Sebebini öğrenebilir miyimZavallım sanıyor ki 1 aylık olunca, uyandırmak gerekmeyince deliksiz 4 saat uyuyacakdün gece 2den sabah 9.30a kadar toplasan 1 saat uyumuşuzdur
Sorma valla
Valla eşim ve canım oğlum çok istiyorduSonra noldu da aynı döngüye tekrer girmeye karar verdib peki
Gece rüyana ak sakallı dede filan girmiş olmalı
Başka türlü nasıl ikna oldun bilmek istiyorum
Ben kullanıyorum başından beri sızdırma filan hiç olmadı 2 numara kullaniyorumBez olarak prima premium care kullanan var mı? Sleppy sizdiriyor diye denemek için ona geçeyim dedim ama Sleppy den büyük baya yenidogan bezi. Büyük olunca daha çok sizdirmaz mi ?
Fazla uçmayın ki çakılırken fazla yüksekten düşmeyin istedimTam olarak Sebebini öğrenebilir miyim
Sorma valla
Bu günlere o zamanı hayal ederek katlanıyorduk biz
Yakın yaş mı yap diyorsun yaniValla eşim ve canım oğlum çok istiyordu
Bana kalsa hala biraz daha bekleyelim
Bir gece ansızın spirali çıkarmaya gittim
Aslında arası kısa olsaydı şimdi rahat etmek isterdim bu kadar alışmılken
Şimdi sil baştanartık sağlıklı olsun da
Oğlum hayal kuruyor anne bn 20 yaşında olunca kardeşim bnm yaşımda olacak diyor o günleri inşallah görürüz
Valla ama niye uyumadı kiFazla uçmayın ki çakılırken fazla yüksekten düşmeyin istedimşaka bir yana her bebek farklı sonuçta, inşallah sizinkiler iyi uyuyanlardan olur. Allahım benim oğluma da hayırlı uzun uykular versin
Yani evet anneye zor ama ilerleyen dönemde rahat tabi tercihe kalmış bn bilerek yakın olsun istemedimYakın yaş mı yap diyorsun yani
2 numaraya ne zaman geçiş yaptınız :)) bize 1 bile büyük gibi geliyor suanBen kullanıyorum başından beri sızdırma filan hiç olmadı 2 numara kullaniyorum
3 yıla unutur muyum sence bu günleriYani evet anneye zor ama ilerleyen dönemde rahat tabi tercihe kalmış bn bilerek yakın olsun istemedim
Yaşı sen belirle sezeryanlısın dikişin iyi kaynasın hem de çok rahata alışmadan yoksa bn gibi olursun
Herleyi söyleme korkuyorlarZavallım sanıyor ki 1 aylık olunca, uyandırmak gerekmeyince deliksiz 4 saat uyuyacakdün gece 2den sabah 9.30a kadar toplasan 1 saat uyumuşuzdur
Bir bilsemValla ama niye uyumadı ki
Gaz sancısı filan mı
Unutursun ya3 yıla unutur muyum sence bu günleri
Korkunun ecele faydası yokHerleyi söyleme korkuyorlar
Cift arabez kullaniyoruz. Suan disardan anlasilir bir durum yok temkinli olmaya calisiyorumNe durumda bebeğiniz
Ben dr bildiğim her şeui deniyorum öyle ama bence ne zaman isterse o zaman susuyorBir bilsembazı geceler ne yaparsak yapalım uyumuyor ve sürekli ağlıyor, ağlamadığı geceler uyumaması çok problem değil ama ağlayınca ne yapacağını bilemez oluyorsun..
Bakalım ben kaö yıla unutacağımUnutursun ya
Bn 10 yıla unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?