10 gün oldu ben bezi kivirarak bağlıyorum sızma olmasın diye arkasını ve önünü o yüzden 2 numara tam oluyor bezi küçük bağlıyorsun oda sızdırma yapar2 numaraya ne zaman geçiş yaptınız :)) bize 1 bile büyük gibi geliyor suan
30 güne rağmen diyorsunBizim de oyle degisik valla:)
Her beybi farkli olur cnm bilemiyoruz iste:s30 güne rağmen diyorsun
Bize hala 1 oluyor:)Sleepy 1 numara ile prima 1 numara arasinda cok fark var boyut olarak. Zaten biz 1 numarayi nerdeyse kullanamadik.
Direk 2 numaradan basladik.
15 gune belki 3 e geceriz
Yerim popişleriniBize hala 1 oluyor:)
Aldiklarim bitsin sonra 2Yerim popişlerini
Cok acsa tutmuyor.Kizlar bugun emzik denedik nuk damakli azcik tuttu ara ara denicem. Emzik verenler aglayinca tutuyormu cok merak ettim?
Benim de içim gitti alırken ama napalim günde 3 kere üst değişmemek için mecbur kaldımYok bacim o kadar zengin degilim
Sleepy kullandim artik dar geliyor.
Prima aktif hediye geldi onu kullaniyoruz.
Carrefourda İndirim vardi prima da onu aldik.
Sonrasi Allah Kerim
Valla anlamadım ki canım içe kıvırma yapmiyorum ben daha doğrusu annem öyle gösterdi oule yaptım hep acaba ondan mı oldu10 gün oldu ben bezi kivirarak bağlıyorum sızma olmasın diye arkasını ve önünü o yüzden 2 numara tam oluyor bezi küçük bağlıyorsun oda sızdırma yapar
Ben olsam bırakırdım uyusun. Keşke benimkide o kadar uyusa, sanki çalar saat gibi 2 saatte bir uyanıyorKızlar bebegim bugun 1 aylık oldu. En son gece 2 de emip uyuyor normalde 2-3 saatte uyandırıp emziriyordum bir kaç gündür ben de uyuyakalıyorum emziremiyorum 4-5 saati buluyor emzirme aralığı. Sizler uyandırıyor musunuz? Akışına mi bıraktınız artık. Kilo alımı yeterli 1.5 Kilo almış sadece anne sütü ile. Ne yapsam bilemedim.
Herkesin zamanı ,yanındaki yardım eden ve şartları farklı . Kendin ile kıyas yapma canım . Ben dün eşek gibi koyu bir kıyafeti bebeğimin beyazları ile atmışım makinaya çıkardım ki herşey gri .Hanımlar siz bebişlerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz acabaYani benim ütüleyecek vaktim olmuyor askıdan alıp giydiriyorum hop geri kirleniyor veya çişi çıkıyor zaten kendimi kötü hissediyorum ütülemediğim için eltim 1 yaşına kadar herşeyini ütüledim diyor ama ben vakit ayıramıyorum…
Harmonie ile yanyana al ikisini de kokla farki anlicaksinPremium care bnm kokmuyor neden ki
Sen yazınca kokladım yok koku filan
aaa sleepy hic kokmuyor saniyordumKokladım ama sleepy bio natürel daha çok kokuyor gibi geldi bana :)) deneye yanila bulucam artık asıl sorunumuz sızdırma sürekli yanları ıslanıyor yavrumun günde 3 kere üst değiştigimiz oluyor
27 gün sonra mıSezeryan dikisim acilmis ve kanamisbi bu eksikti
Hicte zorlamadim aslinda . Anlamadim ki. Cuma gunu gidecegim.27 gün sonra mızorladın mı cnm nolduki
Beklemesen mi o kadarHicte zorlamadim aslinda . Anlamadim ki. Cuma gunu gidecegim.
Bende astim var canim o gun randevum var esim de izin aldi. O arada gosterecem doktora. Bebekle tek basima gidemem kiBeklemesen mi o kadar
Çok mu açılmışSezeryan dikisim acilmis ve kanamisbi bu eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?