2021 Aralık Anneleri

Kizlar bugun emzik denedik nuk damakli azcik tuttu ara ara denicem. Emzik verenler aglayinca tutuyormu cok merak ettim?

10 gün oldu ben bezi kivirarak bağlıyorum sızma olmasın diye arkasını ve önünü o yüzden 2 numara tam oluyor bezi küçük bağlıyorsun oda sızdırma yapar
Valla anlamadım ki canım içe kıvırma yapmiyorum ben daha doğrusu annem öyle gösterdi oule yaptım hep acaba ondan mı oldu

Kızlar korse alıp bol gelen var mı? Ben raj marka aldım owli muadili ama dar geldi m beden. Bol olan varsa değişelim hiç kullanmadım ben

Ben olsam bırakırdım uyusun. Keşke benimkide o kadar uyusa, sanki çalar saat gibi 2 saatte bir uyanıyor

Herkesin zamanı ,yanındaki yardım eden ve şartları farklı . Kendin ile kıyas yapma canım . Ben dün eşek gibi koyu bir kıyafeti bebeğimin beyazları ile atmışım makinaya çıkardım ki herşey gri .
Senden kötüleri de var unutma

Premium care bnm kokmuyor neden ki
Sen yazınca kokladım yok koku filan
Harmonie ile yanyana al ikisini de kokla farki anlicaksin bayaaa bayaaa kokuyor
Kokladım ama sleepy bio natürel daha çok kokuyor gibi geldi bana :)) deneye yanila bulucam artık asıl sorunumuz sızdırma sürekli yanları ıslanıyor yavrumun günde 3 kere üst değiştigimiz oluyor
aaa sleepy hic kokmuyor saniyordumsozde o da dogaldi
Prima sizdirma konusunda en iyi teknolojiyi kullandigi icin gercekten hic oyle bi problem olmuyor, pahali olmasinin sebebi de bu sanirim.
Ama cok az degistirmek gerekiyor, gunluk harcanan adet miktari azaldigi icin sleepy ile ayni fiyata geliyor neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…