1 numara bezi zaten kiviramazsin 2 numarayı arkasını ve önünü kıvırıp bağla bakalım belki bez değiştirmeye gerek kalmazValla anlamadım ki canım içe kıvırma yapmiyorum ben daha doğrusu annem öyle gösterdi oule yaptım hep acaba ondan mı oldu
Bebek küçük olunca sürekli kaka yapıyor normale dönünce gece tek bez oluyor prima gündüzde sadece kaka da değişiyor kızıma da premium kullanmıştım 6 ay 6.aydan sonra aktif bebeğe geçtik bunda da öyle yapacağım diyeceğim 40 içinde az bez değiştirmeyi fazla beklemeKokuyor baya canim bugün ikisini de kokladım prima kokmuyor sleepy baya kokuyor. Valla öğlenden sonra aldım primayi şimdiye kadar 3.bez oldu inşallah öyledir aynı fiyata gelir
Ağrın yoksa iyiGittim cnm normal olur ameliyat oldun kolay drğil diyor
Bende böyleyimBu gece bebişkom resmen 2 saat falan uyumama izin verdi
Emzir alt değiştir döngüsüyle geçti gecemiz defalarca çiş kaka yaptı alt değiştirirken ortalığa bi daha yaptı bezini yeni takmışken üstüne bi daha
Bir ara sinirden ellerimi ısırıyordum
Hiç böyle yapmazdı akşam üstü emzirmek dışında 6 saat uyumasını etkisi mi vardı acaba
Dün bi hevesle hm den 3 tane çok güzel tulum sipariş etmiştim ona ama iptal edilmesini hak ediyor gibi
Hoşgeldiniz gece nöbetineBu gece bebişkom resmen 2 saat falan uyumama izin verdi
Emzir alt değiştir döngüsüyle geçti gecemiz defalarca çiş kaka yaptı alt değiştirirken ortalığa bi daha yaptı bezini yeni takmışken üstüne bi daha
Bir ara sinirden ellerimi ısırıyordum
Hiç böyle yapmazdı akşam üstü emzirmek dışında 6 saat uyumasını etkisi mi vardı acaba
Dün bi hevesle hm den 3 tane çok güzel tulum sipariş etmiştim ona ama iptal edilmesini hak ediyor gibi
Esin yardim ediyormu cnm napiyorsn o zamanlarHoşgeldiniz gece nöbetine
Hahaa tulumları giymesin
Bizimde akşam 7 de başlıyor ağlama krizi gece 12 ye kadar
YaaaMerhaba kolik anneleri:s Dun gece bizde aglama krizleri 3 4 e kadar gerci her gece boyle artik . ne emiyor ne kucakta duruyor bugun yeni damlaya baslicaz ins fayda eder cok kotu ya geceleri artiyor su gaz sancilari bitecek gececek diye kendimi avutuyrm
Youtube dan actim cnm bir de anne karni sesi diye gecyr o da iyi emzik de denedim dun gece herseyi denedim valla anlik rahatlama oldu ama bebis yine aglamasi gereken saati doldurduYaaainşallah çabucak düzelir damlanın da faydası olur
Dün bi yazı okudum saç kurutma sesi rahatlatıyormuş bi denesene
Saolsun Kucağına alıp evi gezdiriyor ama 5 dk anca susuyor hep memedeyiz sürekliEsin yardim ediyormu cnm napiyorsn o zamanlar
Emzigi de sancilari varken istemedi aglamaya devam etti ama en son emzik verdim agzinda biraktim sonunda sizmis yeni tutturduk daha ilk dun denedik bakalmSaolsun Kucağına alıp evi gezdiriyor ama 5 dk anca susuyor hep memedeyiz sürekli
Arada emzik vermeye çalışıyoruz artık abisi bile bişeyler yapmaya çalışıyor
Dün aşı oldunuz ondan da artmış olabilir miMerhaba kolik anneleri:s Dun gece bizde aglama krizleri 3 4 e kadar gerci her gece boyle artik . ne emiyor ne kucakta duruyor bugun yeni damlaya baslicaz ins fayda eder cok kotu ya geceleri artiyor su gaz sancilari bitecek gececek diye kendimi avutuyrm
Ay olablrmi birsey yapmaz dedi ama bize asidan gelince uyku yapti ilk kez gunduz okdr uyudu normalde 5 10 dk uyuo size de yapar belki:)Dün aşı oldunuz ondan da artmış olabilir mi
Bizde bugün olduk
Ay olablrmi birsey yapmaz dedi ama bize asidan gelince uyku yapti ilk kez gunduz okdr uyudu normalde 5 10 dk uyuo size de yapar belki:)
Evet gunduz kucakta falan surekli idare ediyoruz krizli aglamadiktan sonra onemli degil o aglamasi olmasin insallah ya.(şuan uyuttum ama o zmn gündüz uyuyup gece uyumuyor
Bakalım ne kadar uyuyacak gece uyusun gündüzdense
Aynen ya ağlamasınlarEvet gunduz kucakta falan surekli idare ediyoruz krizli aglamadiktan sonra onemli degil o aglamasi olmasin insallah ya.(
Maske tak emzirirken inşallah geçmez canım vitamin bişiler iç C vitamini gibiBeen bir de Gripim agzim burnum akiyor kizimdan gecti sanrm bebise de gecmez insallah burnu tikali ama bilemiuorm:s
Esim genelde uyuyor ise gidiyorun diye cok az kucagina ben soluyorum aliyor sonra gidiyir gece tekim iki kizla birlikte salonda yatiyoruz. Gunduzleri annem var sagolsun hep yanimda,)Aynen ya ağlamasınlar
Senin yanında yardımcı olan var mı iki bebeyle nasıl yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?