2021 Aralık Anneleri

Sezeryan dikisim acilmis ve kanamis bi bu eksikti
Doktora hemen gidemiyorsan mutlaka enfeksiyon olmasını önlemek için bi çözüm bul enfeksiyon olursa işler daha kötü olur nasıl oldu o kadar zaman sonra çok korktum ben acıyor mu

Doktora hemen gidemiyorsan mutlaka enfeksiyon olmasını önlemek için bi çözüm bul enfeksiyon olursa işler daha kötü olur nasıl oldu o kadar zaman sonra çok korktum ben acıyor mu
Hic acimiyor. Hic agrim yok. Hatta kani camasirda gordum. Sonradan dikisler aklima geldi

Hic acimiyor. Hic agrim yok. Hatta kani camasirda gordum. Sonradan dikisler aklima geldi
Çok geçmiş olsun çok şaşırdım. Korktuğum şeydi çünkü. Benimde dikişlerin üzerinde ağrı var baya sanki yeni doğum yapmışim gibi. Haftaya kontrole gidicektim ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. İns senin de çabucak iyileşir.

Kokuyor baya canim bugün ikisini de kokladım prima kokmuyor sleepy baya kokuyor. Valla öğlenden sonra aldım primayi şimdiye kadar 3.bez oldu inşallah öyledir aynı fiyata gelir

Benim hic agrim kalmamisti bende sasirdim. Esim cok korktu.. acile gidelim dedi. Acil napacak ki

Benim de hala yeni gibi şişlik de inmiyor, korkuyorum böyle kalacak diye karnım da inmedi hiç sanki. Hiç düzelmeyecekmişim gibi geliyor…

Allah kolaylık sabır versin
Çok şükür bnmki kıskanmaya başlamadı da sürekli kıskanıyorsun diyenler var bnde onları boğacam az kaldı
Sarılsın annesi maske taksın
Birkac kez kucağına verdim çok istiyor diye.

Ya sorma benim babam bile sürekli kıskanç dedi daha eve gelmeden çocuğa. Diyorum baba öyle deme ama eskiler işte hiç ince düşünmüyor. Yani insana diye diye kıskanacağı yoksa bile aklına düşer tabi neticede cocuk onlar.

İnşallah canım. Valla hepsinin etkisi oldu sanırım. Gecen sezeryanda narkozun etkisini zor atmıştım ayağa kalkmam zor olmuştu, simdi oyle etki olmadi bu kez de berbat bir yanma var. Ama eğilip kalkabiliyorum ve sürekli değil bu yanma o yüzden dikisle alakalı olmayabilir diye düşünüyorum. Dikişten olsa sürekli yanar ve zorlanirim. Artık zamanla geçecek dediğin gibi yapacak bisey yok

Benim hic agrim kalmamisti bende sasirdim. Esim cok korktu.. acile gidelim dedi. Acil napacak ki
Acil senin yaptığını yapardı bence temizleyip pansuman. İlle kadın doğumcuna git. Korkma ama vardır böyle vakalar hemen tedavi edilir. Belki basit bir işlem yapar. Bizede yaz
Benim de hala yeni gibi şişlik de inmiyor, korkuyorum böyle kalacak diye karnım da inmedi hiç sanki. Hiç düzelmeyecekmişim gibi geliyor…
Hiç kontrole gittinmi

2 dikislik yer kadar acilmis.
Baticon surdum kapattim uzerini

Ay çok geçmiş olsun, inşallah mikrop kapmadan bir şey olmadan atlatırsın..

Benim de eşim ilk başlarda krem sürerken korkuttu, küçük boşluklar var dedi, ben de iyice vakamıyorum fotoğrafını çektirmiştim, küçük boşluklar vardı. Ordan akıntı yapıyordu. Ama bebikten bi türlü o fotoğrafı atıp da doktoruma atamamıştım. Peçete koyup çamaşır giyiyordum. Geçenlerde baktık kapanmıştı Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…