2 dikislik yer kadar acilmis.Çok mu açılmış
Ama enfeksiyon kapmasın ya bekletme
Doktora hemen gidemiyorsan mutlaka enfeksiyon olmasını önlemek için bi çözüm bul enfeksiyon olursa işler daha kötü olurSezeryan dikisim acilmis ve kanamisbi bu eksikti
Hic acimiyor. Hic agrim yok. Hatta kani camasirda gordum. Sonradan dikisler aklima geldiDoktora hemen gidemiyorsan mutlaka enfeksiyon olmasını önlemek için bi çözüm bul enfeksiyon olursa işler daha kötü olurnasıl oldu o kadar zaman sonra çok korktum ben acıyor mu
Ağır bişi mi kaldırdın2 dikislik yer kadar acilmis.
Baticon surdum kapattim uzerini
En agir kaldirdigim sey bebegim. Ev bile supurtmuyor esim makineyi kaldirmayayim diye.Ağır bişi mi kaldırdın
Neden olmuş olabilir
İyi yapmışsın
Çok geçmiş olsun çok şaşırdım. Korktuğum şeydi çünkü. Benimde dikişlerin üzerinde ağrı var baya sanki yeni doğum yapmışim gibi. Haftaya kontrole gidicektim ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. İns senin de çabucak iyileşir.Hic acimiyor. Hic agrim yok. Hatta kani camasirda gordum. Sonradan dikisler aklima geldi
Kokuyor baya canim bugün ikisini de kokladım prima kokmuyor sleepy baya kokuyor. Valla öğlenden sonra aldım primayi şimdiye kadar 3.bez oldu inşallah öyledir aynı fiyata gelirHarmonie ile yanyana al ikisini de kokla farki anlicaksinbayaaa bayaaa kokuyor
aaa sleepy hic kokmuyor saniyordumsozde o da dogaldi
Prima sizdirma konusunda en iyi teknolojiyi kullandigi icin gercekten hic oyle bi problem olmuyor, pahali olmasinin sebebi de bu sanirim.
Ama cok az degistirmek gerekiyor, gunluk harcanan adet miktari azaldigi icin sleepy ile ayni fiyata geliyor neredeyse
Benim hic agrim kalmamisti bende sasirdim. Esim cok korktu.. acile gidelim dedi. Acil napacak kiÇok geçmiş olsun çok şaşırdım. Korktuğum şeydi çünkü. Benimde dikişlerin üzerinde ağrı var baya sanki yeni doğum yapmışim gibi. Haftaya kontrole gidicektim ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. İns senin de çabucak iyileşir.
Acile gider misin bilmem ama bence ihmal etme yarın bi şekilde doktoruna gitBenim hic agrim kalmamisti bende sasirdim. Esim cok korktu.. acile gidelim dedi. Acil napacak ki
Canim dr git yarin onemli birsey degildir ins :s benimki de sizliyor kenarlari korkuorm 40 im cikinca gitcemSezeryan dikisim acilmis ve kanamisbi bu eksikti
Canım geçmiş olsun baya da geçti senin doğuma neden oldu acabaSezeryan dikisim acilmis ve kanamisbi bu eksikti
Benim de hala yeni gibi şişlik de inmiyor, korkuyorum böyle kalacak diyeÇok geçmiş olsun çok şaşırdım. Korktuğum şeydi çünkü. Benimde dikişlerin üzerinde ağrı var baya sanki yeni doğum yapmışim gibi. Haftaya kontrole gidicektim ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. İns senin de çabucak iyileşir.
Birkac kez kucağına verdim çok istiyor diye.Allah kolaylık sabır versin
Çok şükür bnmki kıskanmaya başlamadı da sürekli kıskanıyorsun diyenler var bnde onları boğacam az kaldı
Sarılsın annesi maske taksın
İnşallah canım. Valla hepsinin etkisi oldu sanırım. Gecen sezeryanda narkozun etkisini zor atmıştım ayağa kalkmam zor olmuştu, simdi oyle etki olmadi bu kez de berbat bir yanma var. Ama eğilip kalkabiliyorum ve sürekli değil bu yanma o yüzden dikisle alakalı olmayabilir diye düşünüyorum. Dikişten olsa sürekli yanar ve zorlanirim. Artık zamanla geçecek dediğin gibi yapacak bisey yokBen toparlamak zorunda kaldım ağrılarım çok oldu bu operasyonun etkisi de olmuş olabilir Ben 2 kez sezeryan oldum ilkinde miyom alındı bunda da tüp baglattim bu daha zor geldi 2 gün önceye kadar dikisimin sol tarafına bıçak saplanır gibi ağrı vardı soluma yatamıyordum doktorum gel bakalım dedi ama benim ağrım geçti gitmedim.Toparlanma konusunda yasin da çok etkisi var sen de 20 günü geçince daha iyi olacaksın
Acil senin yaptığını yapardı bence temizleyip pansuman. İlle kadın doğumcuna git. Korkma ama vardır böyle vakalar hemen tedavi edilir. Belki basit bir işlem yapar.Benim hic agrim kalmamisti bende sasirdim. Esim cok korktu.. acile gidelim dedi. Acil napacak ki
Hiç kontrole gittinmiBenim de hala yeni gibi şişlik de inmiyor, korkuyorum böyle kalacak diyekarnım da inmedi hiç sanki. Hiç düzelmeyecekmişim gibi geliyor…
Bazen tutuyor bazen de tutmuyor, o zaman da kucağıma alınca sakinleşiyor o zaman veriyorumKizlar bugun emzik denedik nuk damakli azcik tuttu ara ara denicem. Emzik verenler aglayinca tutuyormu cok merak ettim?
Ooo bak ilk gunden ekmegini yemissin iste daha neKokuyor baya canim bugün ikisini de kokladım prima kokmuyor sleepy baya kokuyor. Valla öğlenden sonra aldım primayi şimdiye kadar 3.bez oldu inşallah öyledir aynı fiyata gelir
2 dikislik yer kadar acilmis.
Baticon surdum kapattim uzerini
Gittim cnm normal olur ameliyat oldun kolay drğil diyorHiç kontrole gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?